YouTube-konto förbjudet? så undvik dessa 5 saker

Därför kommer ApkVenue att ge tips eller sätt om ditt YouTube-konto är förbjudet genom att undvika de 5 sakerna nedan!

Bli en YouTuber nu praktiseras det av de flesta. Inte utan anledning att vara en upphovsman i Youtube lovar verkligen en mängd fördelar, inklusive till exempel en stor inkomst och även berömmelse. Men det betyder inte att det är lätt att göra.

YouTube själv har en rad strikta regler för kontoägare. Några av dessa regler om de bryts har konsekvenser som inte spelar spel, nämligen mellan att YouTube-kontot förbjuds en tid eller till och med permanent om överträdelsen anses allvarlig. Därför kommer ApkVenue att ge tips eller sätt om ditt YouTube-konto är förbjudet genom att undvika de 5 sakerna nedan!

  • Så här streamer du YouTube utan att buffra på en dator
  • Så här får du YouTube-priset "Play Button"
  • Kan köpa en bil varje månad! Så här ser du lönen för Raditya Dika och andra YouTubers från YouTube

Undvik dessa 5 saker om du inte vill att ditt YouTube-konto ska förbjudas!

1. Profil- och omslagsfoton

Fotokälla: Foto: YouTube / JalanTikus

Kanske verkar detta trivialt och märks sällan av YouTubers, särskilt nybörjare. Detta kan dock vara en snubbelsten om du slarvigt använder bilden för din profil och omslag kanal du. YouTube gillar verkligen inte upphovsrättsintrång, inklusive bilderna i ditt konto.

På grund av detta publicerar YouTube-användare vanligtvis foton och omslag för sina kanaler från google-bildsökningar. Även om detta är strängt förbjudet på YouTube, eftersom det kan bryta mot upphovsrätten. Använd därför originalfoton eller bilder som du själv gjorde för att sätta på din profil och kanalomslag.

2. Videoens titel och miniatyrbild matchar inte innehållet

Fotokälla: Foto: YouTube / JalanTikus

Ja, kanske har du sett en video med titeln eller Miniatyrvideon matchar inte innehållet i den befintliga videon. Det är också strängt förbjudet på YouTube eftersom det anses vara en bluff.

För att skapa titlar och miniatyrer krävs det att vi är så attraktiva som möjligt så att människor vill titta på våra videor. Du måste dock vara försiktig, för om det inte passar dig och det verkar som om du bara jagar se, det är bara en tidsfråga, din kanal kommer att förbjudas av partiet Youtube.

3. Överdrivna beskrivningar

Fotokälla: Foto: YouTube / JalanTikus

Att driva on-site SEO är det viktigaste kravet så att dina videoklipp enkelt kan hittas och ses av många människor. Visst, den här tekniken är lovande, men du måste vara försiktig med att använda den.

Vissa fall inträffar när videobeskrivningen inte matchar innehållet i själva videon, där många populära ord är inbäddade i strävan efter SEO. Detta gör din video lätt att hitta, men det är också lätt att bli förbjuden av YouTube. Ja, för olämpliga och överdrivna ord kommer att betraktas som skräppost av YouTube.

4. Redundanta metataggar

Fotokälla: Foto: Seo-hacker

Precis som beskrivningen är Metataggar på YouTube-videor också användbara så att dina videoklipp är lätta att hitta och kan visas på första sidan på YouTube. Men nu skärper YouTube reglerna för den här delen.

Ja, det är fortfarande detsamma som beskrivningen, du bör inte gå överbord i att inkludera taggar bara så att dina videoklipp är lätta att hitta och få många tittare. Eftersom taggar som är överdrivna eller till och med avviker från innehållet i videon betraktas som skräppost av YouTube, och belöningen är att ditt konto verkligen kommer att förbjudas.

5. Återuppladdning av andras videor

Fotokälla: Foto: Bangers and Nash

Som sagt i den första punkten hatar YouTube verkligen upphovsrättsintrång. Ladda upp igen videor utan tillstånd från ägaren är saker som kan få dig att permanent förbjudas av YouTube.

Vi rekommenderar att om du fortfarande vill ladda upp igen, be om tillstånd från ägaren till den aktuella videon eller så kan du använda videon med en öppen källkodslicens. Dessutom finns det också några personer som bäddar in andras videofilmer. Man fruktar att detta skulle kunna bjuda in en "storm" att bli förbjuden på ditt konto. Bättre att göra lite redigering på videofilmen.

Ja, så är det om ditt YouTube-konto är förbjudet, undvik sedan de fem sakerna ovan. Förhoppningsvis är detta användbart för dig som intensivt laddar upp videor på YouTube.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found