rädd för fanny? Dessa 8 hjältar kan få fanny att misslyckas med att flyga i krigsmobiler

Vem känner inte till den hemska mördaren? Ja, han är Fanny, en av mördarnas hjältar som är märkt som en mycket hemsk hjälte när den hålls av en pålitlig användare.

Vem känner inte till den hemska mördaren? Ja, han är Fanny, en av mördarnas hjältar som är märkt som en mycket hemsk hjälte när den innehas av en pålitlig användare. Även om Fanny är en hjälte som är mycket svår att kontrollera och vara beroende av vältränad eller ett skogsmonster markerat med en lila prick på kartan som kan bidra till effekten av hjälten som dödar honom, men om den hanteras av en avancerad användare kommer teamet med användaren att ha större chans att vinna.

En av de hemska sakerna med den här hjälten är skicklighet Stålkabel hans, denna färdighet får honom att kasta kabeln i den riktning spelaren pekar, han kommer att flyga när kabeln är bunden till väggen. Om han träffar motståndaren när han flyger, då skicklighet Tornado Strike hennes kommer att utlösas, den här färdigheten får henne att rotera svärdet som en tornado och leverera skada till träffmotståndaren. Plus om den här färdigheten handlar om en motståndare som har bytesmarkör, då kommer Fannys energi att återfå mer. Tja, den här färdigheten är det som är rädd för spelare som handlar för att när Fanny hålls av en användare som är skicklig och har god noggrannhet, kommer han alltid att slå fiendens hjälte med denna skicklighet utan att stoppa. skräppost, eftersom energi alltid regenererar kan detta döda fiendens hjältar direkt om fiendens hjältar inte kan fly eller inte kan möta den.

 • 5 bästa hjältdiskar i legender
 • De 5 mest bra hjältarna i Mobile Legends
 • Dessa 5 hjältar i Mobile Legends är dyra att svårt att bemästra, och får dig att ångra dig att köpa

8 hjältar som gör att Fanny inte kan flyga

Men lugna, det är inte omöjligt att slå den här hjälten. Att döda Fanny är nödvändigt bra lagarbete och det måste finnas Fannys hjälträknare. Vem är då hjältarna som kan möta denna Fanny? Låt oss bara titta på följande artikel.

1. Sabre

Fotokälla: mobaind.blogspot.com
 • Roll: mördare
 • Rekommenderad förmåga: Stun, Retribution

Sabre är en mördare som har den ultimata skickligheten CC eller en folkmassakontroll som heter Triple Sweep som är en kombination av tre rörelser, med skada den stora tillsammans med folkmassakontrollen. Naturligtvis kan Saber slå Fanny, speciellt i kombination med en skicklighet som heter Flygande svärd där denna skicklighet kommer att rotera svärdet runt sabeln, om det kombineras med det ultimata, kommer detta svärd att smälta samman med Sabre och ge ytterligare skada till hjälten som är ultimat av Sabre, men användningen av denna kombination bör inte vara godtycklig.

Försök delbetalningar slog först Fannys poäng för att vara nära hälften av alla träffpunkter. Du gör detta genom att använda Flying Sword-skickligheten, för att undvika att spamma Fannys färdigheter, du borde bara betala i delbetalningar med den här färdigheten, inte slå honom direkt. Denna kombination är mycket bra att använda för att döda Fanny, speciellt när krig pågående.

2. Moskov

Fotokälla: mobile-legends.net
 • Roll: skytt
 • Rekommenderad förmåga: Inspirera, vedergällning

Trots att mördare är hjälten som hjälte skytt är rädd för i början spel, särskilt när man har att göra med en hjälte som Fanny som kan ge skada hållbar. Men inte för Moskov, förutsatt att du måste använda rätt strategi.

Moskov har en knockback-skicklighet som kallas Spear of Death där moskov kommer att kasta sitt spjut med all sin kraft och hålla det mot fiendens hjälte. Om fienden fastnat med Moskovspjutet fastnar igen på en annan fiendens hjälte, kommer det att orsaka en 1 sekunds bedövningseffekt. Men om fiendens hjälte som sitter fast med ett moskovspjut sedan fastnar på väggen, är den bedövningstid som känns 2 sekunder.

Detta är vad moskov kan dra nytta av när han har att göra med Fanny, i början spel försök att spela det säkert först nära tornet om det finns en Fanny nära dig. För i början av spelet kan Fanny lätt döda en skytt, kom nära tornet när Fanny är passionerad attackera dig inuti tornet då är detta din chans att kasta dödens spjut mot väggen inom tornets räckvidd. Slå sedan Fanny när hon bedövas så mycket som möjligt, det finns stora chanser att Fanny dör av det skada förutom det stora tornet. När det är nära slutet spel där laghjälten är komplett med byggnaden, då måste du bara försöka hålla Fanny på väggen och sedan slå så mycket som möjligt, för i slutet spel skytten kommer att bli enorm skada och attackhastighet.

3. Ruby

Fotokälla: teknosaurus.com
 • Roll: Fighter
 • Rekommenderad förmåga: Bedövning, flimmer

Ruby kan inte bara döda Fanny, även om hon är en kämpe, kommer hon att ha problem med att döda Fanny på grund av det skada det saknas. Trots det har den stort motstånd, så den är mycket lämplig för användning Artikel halvtank. Han är en hjälte som verkligen kan hjälpa vänner att döda Fanny när krig, så det är dock mindre lämpligt för solo mot Fanny mycket lämplig för lagarbete.

Ruby har en skicklighet som kallas Kör inte, Wolf King!, den här färdigheten kommer att få Ruby att rotera sin skärd som kan locka fiender runt henne. För att hjälpa laget att besegra Fanny, använd denna färdighet effektivt, när Fanny flyger i laghorderna, gå med och använd denna färdighet. Det rekommenderas att använda bedövningsförmågan om ditt lag inte har en hjälte som har andra kunskaper än publiken Ruby, så att Fanny kan stoppas längre så att det är mer troligt att det dödas.

4. Chou

Fotokälla: mobile-legends-hero.blogspot.com
 • Roll: Fighter
 • Rekommenderad förmåga: Flimmer

Chou brukade vara en mycket hemsk hjälte eftersom han har gjort det skada vilket är extraordinärt, förutom att om han använder en byggtank så kommer han också att vara en mycket irriterande tank. Förutom att vara svår att döda, har han också två CC-färdigheter, nämligen Jeet Kune Do och den ultimata skickligheten Drakens väg som kommer att sparka fienden i luften. Det som var ännu mer skrämmande var att han vid den tiden hade färdigheter Shunpo vilket gör skickligheten i alla attacker om han strider med denna skicklighet, och när han gör det ultimata mot en av fiendens hjältar, kommer han också att vara immun mot alla attacker.

Tack och lov Chou varnyinspelning, där endast hans Shunpo gjorde honom immun. Hero Chou är samma som Ruby, det är han behöver lagarbete att döda Fanny, dock om den hålls pålitlig användare Denna Chou kan fortfarande gå solo mot Fanny.

5. Hayabusa

Fotokälla: upstation.id
 • Roll: mördare
 • Rekommenderad förmåga: Stun, Retribution

Hayabusa är en mycket pålitlig hjälte att möta Fanny, för den här ninjan har det ultimata som får honom att förändras in i en skugga och leverera skada till fienden. Om målet är ensamt, kommer bara det målet att förföljas av Hayabusas skugga.

Är det inte fantastiskt? Hayabusa's Ultimate är perfekt för att hantera solo Fanny. Men innan du tar bort det ultimata, se till att rengöra alla minions och få kompetenserna utfärdade Quad Shadow så att när Ultimate tar slut kan du enkelt springa iväg. När du lyckas göra det ultimata mot Fanny, kommer Hayabusa att jaga Fanny medan du ger skada vilket är bra vart Fanny flyger om hon är det enda målet, men Fanny kommer inte att kunna ge skada till dig.

6. Akai

Fotokälla: steemit.com
 • Roll: Tank
 • Rekommenderad förmåga: Bedövning, flimmer, svagare

Hade kallats en tank som inte var särskilt inflytelserik, men efter att ha varitnyinspelning, Akai är en av de mest irriterande tankarna. Nu är han en mycket farlig tank eftersom han kan skada motståndarens formation använder sin ultimata skicklighet kallad Orkandans, där när han använder den här ultimata Akai kommer att snurra och orsaka en knockback-effekt för fiender som närmar sig honom.

Med denna ultimata Akai kan stoppa den flygande Fanny. Han kommer inte att träffas skada från Fanny när hon flyger, för när Fanny flyger mot Akai som är ultimat, kommer Fanny att studsa. Det skulle faktiskt vara slöseri med energi från Fanny. Dessutom, om Akai lyckas pressa Fanny mot väggen, kommer det att vara ett tillfälle för ditt lag att döda honom.

7. Helcurt

Fotokälla: teknosaurus.com
 • Roll: mördare
 • Rekommenderad förmåga: Stun, Retribution, Flicker, Aegis

Helcurt, bäraren av skuggorna, är en hjälte som fruktas av fiender, särskilt de som litar på färdigheter. För när fienden ger skada Helcurt med sina färdigheter kommer fienden att uppleva tystnad eller kan inte använda färdigheter tillfälligt. Förutom den skickligheten Shadow Rush Helcurts besittning om den träffar motståndaren kommer också att göra att motståndaren blir tyst. Det mest irriterande med den här hjälten är hans ultimata, vilket gör det svårt för fienden att se området runt honom och inte kan använda det mapp dem i 3,5 sekunder.

Naturligtvis är detta väldigt rädd av Fanny. Om Fanny inte använder sin reningsförmåga, för när Fanny flyger mot Helcurt kommer Fanny att tystas så det är svårt att ge skada till Helcurt fortlöpande. Dessutom har Helcurt fortfarande ytterligare tystnad genom att använda sin Shadow Rush och möjlighet att ge skada medan Fanny hade svårt att ge skada från Dödligt förgiftad Stinger helcurt är när den är full, kommer det att överväldiga Fanny att möta Helcurt.

8. Martis

Fotokälla: greenscene.co.id
 • Roll: Fighter
 • Rekommenderad förmåga: Flimmer, vedergällning, bedövning, inspirera, Aegis

Martis, den nyligen släppta hjälten, är förmodligen väldigt hemsk, förutom att ha många knockback-färdigheter, har Martis också den ultimata exekutörskickligheten som nästan matchar Karina. När han dödar en fiendens hjälte med den ultimata kan den ultimata användas igen, men skillnaden är att Ultimate Martis kan användas igen om han dödar en fiendens hjälte med bara sin ultimata. Till skillnad från Karina, om hon dödar en fiendens hjälte med någon skicklighet eller grundläggande attack, kommer hennes nedkylningsförmåga att minska tills de kan användas igen.

Martis knockback-färdigheter är en särskilt rädsla för Fanny, för när hon flyger kommer hon att bli mycket störd av dessa färdigheter. Skicklighet Ashura Aura kommer att dra Fanny in i det fläktformade området det skapar, för att inte tala om du lägger till färdigheter Mortal Coil vilket ger knockback upp till 3 gånger. Om dessa två färdigheter kombineras kommer Fanny att ha svårt att flyga medan hon ger skada och knockback tills Fannys träffpunkt är döende, då är det Martiss chans att avrätta Fanny.

Det är de åtta hjältar som tros kunna få Fanny att misslyckas med att flyga, men det är nödvändigt att komma ihåg vad hjälten är om den används av spelare pålitlig då hjälten kommer att vara en stor hjälte. Glöm inte att lämna dina kommentarer och förslag i kolumnen nedan. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found