7 sätt att spara iPhone-batteri med iOS 10

många användare klagar över att deras batteri tar slut snabbt. Därför är här 7 sätt att spara iPhone iOS 10-batteri

September, Äpple har rullat ut mobiloperativsystemet version 10 som ger en myriad av nya och övergivna funktioner som sträcker sig från iPhone 5-användare till de senaste. Men bakom dess sofistikering är batteriet återigen ett offer, särskilt den gamla generationens iPhone. Finns det något sätt att spara iPhone iOS 10-batteri?

Apple förbättrar alltid batteriets livslängd på iPhone, även den senaste iPhone 7 och iPhone 7 Plus har den längsta batteritiden. En annan historia för den gamla typen av iPhone, många användare klagar över att deras batteri tar slut snabbt. Därför är här 7 sätt att spara iPhone iOS 10-batteri, både för iPhone 7, iPhone 6 och iPhone 5-användare.

  • Det här är de nya iOS 10-funktionerna som får Android-användare att flytta till iPhone
  • Det enklaste sättet att köra iOS-applikationer på en dator
  • Apple iPhone 7-priser börjar på 8 miljoner, det här är specifikationerna och tillgängligheten

7 sätt att spara iPhone-batteri på iOS 10

1. Stäng av Raise to Wake

IOS 10-uppdateringen ger ett antal nya funktioner, en av dem Raise to Wake. Denna funktion gör att iPhone kan sättas på automatiskt när den lyfts, så att du inte behöver trycka på några knappar. Som ett resultat kommer detta att göra det lättare när vi vill se klockan eller aviseringarna på skärmen. Enheterna som stöder Raise to Wake är iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Tyvärr väcker den här funktionen din iPhone oftare, vilket resulterar i ökad batteriförbrukning. Om du inaktiverar Raise to Wake kan du spara batteri på iPhone. Öppna appen för att stänga av den inställningar >Display och ljusstyrka >skrolla ner tills du ser alternativet Höj för att vakna> skjut reglaget åt höger.

2. Stäng av program som körs i bakgrunden

Nästa sätt att spara batteri på iPhone iOS 10 är att inaktivera några mindre viktiga applikationer som körs i bakgrundsaliaset Bakgrunds app uppdatering. Inte alla applikationer behöver den här funktionen, till exempel spel. Men för applikationer meddelanden Den här funktionen måste vara aktiverad.

Fler och fler applikationer får tillgång till funktioner Bakgrunds app uppdatering, vilket innebär att ju högre applikationen äter upp batteriet. För att inaktivera den, öppna den inställningar >Allmän >Bakgrunds app uppdatering och välj applikationer som anses vara mindre viktiga.

3. Stäng av aviseringar på låsskärmen

Program som körs på iOS 10 online standard, kommer att visa ett meddelande på låsskärmen som slår på din iPhone för enkel visning. Det är bra, men igen behöver inte alla appar använda den här funktionen. Anledningen är att du måste offra batteriets livslängd.

Ju färre applikationer som är tillåtna, desto mindre tid är skärmen aktiv, vilket resulterar i bättre batteritid. Lyckligtvis tillhandahåller Apple inställningar för att anpassa aviseringar som visas på låsskärmen. Tricket är att öppna den inställningar >Meddelanden > välj programmet och stäng av valet Visa på låsskärmen.

4. Förkorta Auto-Lock

Auto lås eller väntetiden före smarttelefonen står fast vid, har potential att vara ett sätt att spara iPhone-batteri. Om batteriet är allt för dig rekommenderar ApkVenue att du väljer den kortaste tiden som är 30 sekunder. Så när iPhone är inaktiv kommer det att vara enkelt står fast vid och låsa sig.

För normal vardag är det dock bekvämare att använda 2 minuter. Du anpassar det bara till förhållandena. Hur man ställer in det öppet inställningar >Allmän >Auto lås.

5. Se till att du aktiverar lågeffektläge

Denna batterisparfunktion finns redan i iOS 9. Detta läge inaktiverar applikationer som körs i bakgrunden, minskar skärmens ljusstyrka och minskar vissa effekter. Dessutom kommer processorarbetet att undertryckas så att det bara förbrukar lite batteri.

Återigen, se till att du aktiverar läget låg effekt detta är om det är i ett tillstånd där du måste spara batteritid. Till exempel är du på en lång resa. Men om det är i daglig användning behöver du inte aktivera det eftersom det kommer att hindra mobiltelefonens prestanda. Öppna den för att ställa in den inställningar >Batteri och slå på den Lågeffektläge.

6. Hantera GPS-inställningar

Detta betyder inte att du måste stänga av den här viktiga funktionen, men du måste hantera vilka applikationer som får använda den här platstjänstfunktionen. Den här funktionen gör din iDevice smartare, men om du tillåter många applikationer har den potential att suga upp batteriet snabbt.

Du kan hantera platsinställningar genom att gå till inställningar >Integritet >Platstjänsteroch rulla sedan ner listan med appar för att se vilka appar som får åtkomst till din plats.

7. Stäng av Reducing Motion

De olika animationseffekterna som visas på iPhone förstör verkligen våra ögon. Tyvärr måste du kompensera för det med ett batteri. Därför kan du överväga att stänga av den inställningar >Tillgänglighet >Reducera Motion.

Det här är 7 sätt att spara iPhone iOS 10-batterier på iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 och andra iDevice som kör iOS 10. Förhoppningsvis kan dessa tips eller metoder vara användbara för dig, om du har extra, dela i kommentarer kolumn. nedan ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found