Den coolaste samlingen av GTA 5 mods som du måste prova

Som i föregående serie är GTA-spelet intressant att modifiera så det är inte konstigt att hitta många GTA 5.-lägen. Här är en samling av de coolaste GTA 5-moderna som du måste prova om du är en GTA 5-spelare.

GTA eller Grand Theft Auto utan tvekan är ett populärt spel eftersom du kan utforska staden efter behag och naturligtvis vidare GTA 5 Detta är ännu mer spännande eftersom du kan spela online eller vara med vänner. Som i föregående serie är GTA-spelet intressant att modifiera så det är inte konstigt att hitta många GTA 5.-lägen JalanTikus har tidigare diskuterat om GTA-mods som liknar den verkliga världen och andra. Detta är intressant att diskutera. Här är en samling av de coolaste GTA 5 Mods som du måste prova om du är en GTA 5-spelare.

  • HÄFTIGT! Här är 8 bilder av Doraemon i stil med Grand Theft Auto V (GTA V)
  • Den här killen gör en verklig GTA 2-klon på en drönare!

Den coolaste GTA 5 Mod

1. Fordonsskjutare

Granatkastare, missiler, bomber verkar vanliga, va. Vad händer om du kastar ett fordon som en bil? Nu i denna GTA 5-mod kan du kasta ett fordon som ett vapen på fienden. Låter fiktivt och konstigt, men tro mig det här är verkligen spännande och kaotiskt.

2. Under Santos Los Angeles

Staden där du normalt strövar förvandlas till en tsunami som ser ut som om den har drabbats. Mod GTA 5 undervattens los santos kommer naturligtvis att ge en annan upplevelse när man utforskar GTA 5s värld. Var man kan simma eftersom staden ligger i vattnet och hela staden är översvämmad. Det är så annorlunda att simma för att utforska staden.

3. Gravity Gun

Med den här GTA 5-moden behöver du inte vara rädd för att bli träffad av en bil, allt du behöver göra är att peka på Gravity Gun och skjuta på målet. Som ett resultat kommer varje objekt du skjuter att flyta runt på grund av tyngdkraftseffekten.

4. Bli polis

Trött på att spela GTA 5 jagas alltid av polisen för brott? Nu är det dags för dig att vara polis. Det är roligt är det inte, när annars kan du jaga brottslingar eftersom du hela tiden har varit kriminell.

5. Gratis Willy

Vill du ha en GTA 5 Mod som inte är vettigare än en bärraket? Här Mod GTA 5 Free Willy. Visst har du sett filmen Free Willy om en val som är väldigt tam och blir vän med ett barn. Nu är denna GTA Mod inte inriktad på att ta hand om valar utan att förstöra hela staden genom att få ner valarna. När du är stressad, använd denna GTA 5 Mod och gör ett upplopp i staden GTA 5.

6. Realistisk körning

Project Cars spioneras som det mest realistiska racingspelet? Tja, GTA 5 kan också installera GTA 5 Realistic Driving mod. Garanterad din körupplevelse i GTA 5 är ännu mer spännande med skarpa bilder. Dammet ser bara ut.

Tja, det finns faktiskt många andra mods, senare kommer JalanTikus att fortsätta att uppdatera för den här coola GTA 5 Mod-samlingen. Så vilka mods har du provat?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found