15 mest användbara webbplatser som säkert gör ditt liv enklare

ApkVenue har sammanställt 15 användbara webbplatser som du kanske inte känner till. Kolla in följande recensioner!

Kanske många av dem redan olika typer av hemsida du har besökt. Med utgångspunkt från sociala medier, video- ström, nyheter och till och med bara underhållnings memes.

Men vet du bland de många webbplatserna, flera användbart för dagliga aktiviteter. Jaka har sammanställt 15 användbara webbplatser som du kanske inte känner till. Kolla in följande recensioner!

  • Steg för att göra en webbplats enkel och gratis
  • Hur man tar reda på om en webbplats är nere på internet med lätthet

15 användbara webbplatser som du förmodligen inte visste om

1. 10 minuters e-post

Behöver verifiering adress e-post du i en onlinetjänst? Du kan få det på 10 minuters e-post. Denna webbplats ger dig en e-postadress medan som kommer att raderas efter 10 minuter. Du kan även läsa meddelanden, klicka på länkar och svara. Lämplig för er som inte vill vara komplicerade!

2. PicMonkey

Allt du behöver för vad som helst angående fotoredigering, collage och grafisk design, du kan få det enkelt via webbplatsen PicMonkey. Så du behöver inte bry dig om att installera grafisk design eller programvara först!

3. Kontodödare

Bryr du dig personlig information du? Hemsida Kontomördare kommer att ge anvisningar för radera konto eller din offentliga profil på de mest populära webbplatserna, inklusive Skype, Facebook, Twitter, Google, och mycket mer.

4. Vad typsnitt är

Älskar att samla teckensnitt alfabet? Denna webbplats hjälper dig att ta reda på det teckensnittsnamn av ett brevformulär, endast med ladda upp bilden. Webbplats Vad typsnitt är kommer att skanna din bild för text och berätta namnet på teckensnittet som ska användas.

5. Mathway

Denna webbplats fungerar som en online-kalkylator. I alla fall, Mathway kan göra mycket bättre än den genomsnittliga kalkylatorn. Detta ger inte bara svar utan också visa formler samt förfaranden kör formeln tills du hittar resultat. Det är precis rätt för dig svag i matematik, så att du enkelt kan lära dig.

6. Få meddelande

Orolig för din chef, partner eller till och med din pojkvän redan läs e-post från dig eller inte? Glöm bekymmerna. Med Få meddelande Du kan ta reda på om personen du skickar e-post har läst eller inte.

7. Diktat

Med Diktat, du kan använda magin i AI taligenkänning till Skriv ett email, essäskrivande, och till och med långa dokument på webbläsare utan att röra vid tangentbord. För att komma igång, anslut bara en mikrofon till din dator och klicka på knappen Starta diktat.

8. Quora

Du behöver en lösning? Har du en tuff fråga? Eller förvirrad över något? Fråga bara Quora. Med den här webbplatsen kan du få svar för alla ämnen.

9. BugMeNot

Finns det en webbplats som stör dig med tvinga till Bli Medlem innan du använder den? BugMeNot kan hjälpa ditt problem genom att tillhandahålla Användarnamn och Lösenord för alla webbplatser utan att registrera.

10. Scr.im

Orolig med meddelanden skräppost? Oroa dig inte, skräppostrobot kommer aldrig att kunna skräpposta dig igen med förkorta e-postadressen dig igenom Scr.im.

11. Microsoft 15 minuter webbseminarier

Om du vet inte hur man använder Microsoft Word, Kraftpunkt eller Excel, då kan du helt enkelt besöka den officiella webbplatsen Microsoft. Denna webbplats innehåller 15 minuters webinar som hjälper dig att förstå hur du använder deras kontorsprogramvara.

12. SimiliarSites

SimiliarSites är det perfekta verktyget för hitta nya utsikter. Du kan öka din webbsökbarhet med SimiliarSites genom att få webbplatser som liknar de du känner och gillar. Tillräckligt ange webbplatsens adress och du kommer att få andra liknande webbplatser.

13. Academic Earth

Svårt att hitta rätt utbildning passion du?. I Academic Earth du kan hitta tusentals kurser vilket är mycket bra. Academic Earth tror att alla rätten till utbildning världsklass.

14. NoExcuseList

Om du letar efter gratis online-resurser att lära om programmering, dataintrång, och andra saker. NoExcuseList kommer att tillhandahålla en sammanställning av gratis online-resurser där du kan lära dig nya färdigheter.

15. Livestream

Vill du inte missa ditt favoritprogram? Oroa dig inte, för Direktsändning tar hand om det och det bästa, du kan komma åt det från vilken enhet som helst.

Det är 15 användbara webbplatser som du kanske inte känner till. Förhoppningsvis kan den här listan hjälpa dig. Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found