kvinnors mobila legender: bygga, färdigheter och hur man använder dem

Är du nyfiken på den här Marksman-hjälten från Oriental Fighters? Ta en titt på de senaste recensionerna av Wanwan Mobile Legends-hjältar, byggnader som gör ont, färdigheter och hur du använder dem.

I livet finns det bara säkerhet. En av dem handlar om frågan, "När släpps Hero Wanwan Mobile Legends?".

Du behöver inte vänta längre, Wanwan Mobile Legends har officiellt dykt upp i det mest populära mobila MOBA-spelet i Indonesien den 26 oktober 2019 lappa 1.4.30, gäng.

Är medlem i Oriental Fighters Mobile Legends, många tror att detta Wanwan Mobile Legends övermäktig (OP).

Nybörjad av recensionen? Här är rekommendationerna bygga gör ont, recensioner skicklighet, och hur du använder Wanwan Mobile Legends som du måste känna till.

Wanwan Mobile Legends: Hero Skytt Oriental Fighters med Ultimate Skill Unik

Som ApkVenue har nämnt i titeln, Wanwan är den senaste Mobile Legends-hjälten att komma in på roll Skytt, precis som Kimmy och Lesley.

I linje med rollSom en skytt är Wanwan specialiserad på långväga attacker med skada den stora.

Men de är också kända för att vara mycket ömtåliga och kräver också ansträngning skicklighet från spelaren för att hålla sig vid liv. Dessutom kan man säga att det kräver fingerfunktion att använda den.

Innan vi går in i tekniska frågor vill ApkVenue diskutera lite bakgrund och berättelse om Wanwan Mobile Legends som du måste veta.

Historien om Wanwan i Mobile Legends, den smidiga vita tigern

Liksom de flesta hjältar i Mobile Legends har Wanwan flera unika fakta hämtade från den kinesiska kulturen som han tillämpade på Orientaliska krigare.

Detta team består av Zilong, Östens röda drake, Baxia, The Black Tortoise of the North, Långa, The Blue Bird of the South, och Wanwan, The White Tiger of the West.

I kinesisk mytologi kallas de fyra skyddande odjur och i själva spelet Mobile Legends får ett lag som har de fyra karaktärerna ovan hastighetsförstärkare.

När det gäller utseende påminner Wanwan Jaka med karaktär Chun-Li från spelserien stridande mest populära, Street Fighter med två bullar och cheongsam vilket är riktigt unikt!

Men när det gäller gameplay, det ser ut som att Moonton var inspirerad av karaktären Tio tio från Naruto-anime som har ett liknande namn och specialiserat sig på långväga vapen.

I Mobile Legends-spelet är Wanwan beväpnad med en armbåge liten vänster hand som huvudvapen.

Men låt dig aldrig luras av hennes söta utseende! Eftersom den här hjälten kan bli Tank mördare, även de som är starkast och tjockast. Förskräckt, eller hur?

Pris för Hero Wanwan i Mobile Legends

Hero Wanwan Mobile Legends släpps till ett pris 32.000 stridspoäng eller 599 Diamond. Vid den första utgåvan kan du äga den här hjälten med en rabatt på upp till 419 Diamond.

Bortsett från att komma med standardskinn Wanwan - Agile Tiger, du kan också köpa hud Elite Wanwan - Darting Star kl 188 Diamond.

Recension Skicklighet Wanwan Mobile Legends

Det som gör Wanwan unikt är inte bara hennes utseende utan hennes spelstil och lineup skicklighet det har, gäng.

För som Jaka sa i början, skicklighet Wanwan Mobile Legends är unik och skiljer den från andra Marksman-hjältar.

Här är en lista och en recension skicklighet Wanwan Mobile Legends tillsammans med en kort förklaring, gäng.

1. Tiger Pace - Passiv skicklighet

Wanwan kunde avslöja Svaghet aka den svaga punkten hos motståndaren som attackeras och ger verklig skada lika med 2,5% av Max HP om den träffar svagheten.

Om den träffar alla svagheter kommer Wanwan att öka skada med 30% i 6 sekunder.

Wanwan kan också röra sig på kort avstånd medan han kastar Ärm Dart. Hastigheten på denna rörelse skalas med attackhastighet.

2. Swallow's Path - Skill 1

Den här hjälten skjuter Fire Swallow i den angivna riktningen och hithjälten utlöser Tiger Pace för att avslöja fiendens svaghet.

Den första attacken tillför ett nummer skada tillägg och effekter långsam med 30% i 1,5 sekunder.

Wanwan kan dra tillbaka sin attack och hjältar som träffas två gånger kommer att påverkas bedöva i 0,5 sekunder.

3. Nålar i blommor - skicklighet 2

Wanwan tar bort effekten publikkontroll som slog honom och släppte taget Dödlig nål fiender runt honom.

Denna attack aktiverar också Tiger Pace och ger ett nummer skada på hjältar runt.

4. Crossbow of Tang - Ultimate Skill

Ultimate skicklighet Wanwan kan bara göras om det har drabbat alla svagheter hos fiendens hjältar.

Wanwan kommer att skjuta pilar upprepade gånger i 2,5 sekunder. Om den första fienden är klar ändrar Wanwan målet och lägger till ytterligare 1 sekund.

Skjut från ultimata färdigheter Wanwan kommer att räknas som grundläggande attack och antalet pilar som skjutits på vågen med attackhastighet-hans.

Analys av Wanwans spelstil i Mobile Legends

Som en Marksman-hjälte har Wanwan tydligt specialiserat sig på attacker med medellång till lång räckvidd armbåge hennes.

Wanwan är också utrustad med specialiteter Reap / Burst Damage vilket är effektivt för att döda och tillföra fiender skada enormt mycket på kort tid.

Tyvärr är det enkelt att kontrollera den här hjälten, för man kan säga att Wanwan är för smidig och behöver handhastighet för att spela den.

Ungefär som en penna som har klippts skarpt kan Wanwan vara väldigt sjuk och också spröd. Speciellt om du möter en fiendens mördarehjälte, gäng.

Bygga Wanwan Mobile Legends The Best and Painful

Se skicklighetMen Wanwan Mobile Legends behöver ett objekt för att uppgradera attackhastighet.

Tja, här är rekommendationer bygga Wanwan Mobile Legends skadar och det bästa du kan använda i matchen.

 • Snabba stövlar, är en av de saker som krävs för att förbättra rörelsehastighet samtidigt som du lägger till ett nummer attackhastighet från Wanwan.
 • Demon Hunter Sword, är en givarartikel skada samt förstärkare attackhastighet. Effekten av denna artikel förbättras fysisk attack av attacken och leverera ett nummer livsstöld till Wanwan.
 • Berserkers raseri, tjänar till att maximera specialiseringen av Burst Damage genom att öka kritisk skada och kritisk chans från hjälten Wanwan.
 • Korrosionsskyta, har en speciell effekt att orsaka långsam på fiendens hjältar. Detta kan kombineras med skicklighet 2 Wanwan, samtidigt tjänar till att förbättra skada, attackhastighetoch ett nummer rörelsehastighet.
 • Oändlig strid, är ett komplett föremål att kunna göra lagkamp med fiendens hjältar. Denna artikel har en användning för att förbättra livsstöld och fysisk attack ytterligare.
 • Blad av förtvivlan, tjänar till att förbättra fysisk attack med en betydande mängd och en chans att öka attacken mot fiendens hjältar med HP under 50%.
 • Raptor Machete (tillval), är ett objekt junglande som du kan använda om du använder strid förtrollning Återbetalning med steg fysisk attack och fysisk penetration.

Under tiden för alternativ strid förtrollning du kan välja mellan Inspirera att öka attackhastighet omedelbart eller Vedergällning att hjälpa jordbruk.

Och för emblemuppsättningsalternativ kan du välja Custom Marksman Emblem, gäng.

Tips för att använda Wanwan Mobile Legends

Förstår du skicklighet och bygga bäst för Wanwan? Innan dess hade Jaka sammanfattat några hur man spelar Wanwan Mobile Legends som kan användas i matchen.

 • Först måste du kunna lära sig att använda Wanwans smidighet för att Wanwan förlitar sig starkt på rörelse för att attackera och försvara.
 • Att aktivera ultimata färdighetermåste du vänja dig vid att slå motståndare från olika håll med Wanwans hoppförmåga.
 • Hoppa avstånd vid skicklighet passivt och antalet pilar på ultimata färdigheter Wanwan bestäms av attackhastighet, så du bör fokusera på bygga uppgraderingsobjekt attackhastighet.
 • Andra fasen skicklighet 1 Wanwan kan användas för att attackerar motståndarens svaghet bakifrån vilket är mycket användbart för att förbereda och påskynda ultimata färdigheter Wanwan.
 • Wanwans kombination uppträder bara om den träffar alla motståndarens svagheter och avslutar dem med ultimata färdigheter. Men utförandet är ganska svårt, gäng!
 • Skicklighet 2 Wanwan är ditt huvudvapen för överlevnad så du måste veta rätt tidpunkt för att använda det.
 • Med potential skada Med stora och smidiga rörelser används Wanwan mest effektivt som ett alias för Tankdestroyers Tank mördare.

Styrkor och svagheter i Wanwan Mobile Legends

Livet är inte perfekt, speciellt om det bara är Mobile Legends: Bang Bang!

Liksom andra hjältar från Mobile Legends har Wanwan också ett antal fördelar och nackdelar som ApkVenue diskuterade nedan.

Styrkorna i Wanwan Mobile Legends

 • En av få Marksman-hjältar som kan attackera medan de rör sig, förutom Irithel.
 • Har smidiga rörelser med skicklighet passiv.
 • Skicklighet 1 Wanwan kan användas för att attackera svagheten hos motståndarens hjälte som ligger bakom.
 • Ha skicklighet 2 som kan hjälpa till att eliminera effekten publikkontroll från motståndarens attack.
 • Har potential skada väldigt stort med ultimata färdigheter Stäng av.

Brist på Wanwan Mobile Legends

 • Kräver spelare som förstår konceptet rörelse och positionering för att fungera effektivt.
 • Mycket sårbar för andra hjältar som har hög rörlighet som Helcurt, Gusionoch andra mördarehjältar.
 • Ultimate skicklighet ha krav vilket är ganska svårt att aktivera och använda effektivt.
 • Är en hjälte som är lite svår att överleva och döda fiender i början av spelet (tidigt spel), men kommer att vara ganska stark mitt i slutet av spelet.

Tja, det är en liten recension om Wanwan Mobile Legends, recension skicklighet, bygga starkast, och hur man använder den i matchen.

Att spela med Wanwan kräver tålamod och uthållighet på grund av rörelse också ultimata färdigheter Wanwan behöver anpassas.

Dessutom är Wanwan en typ av karaktär med potential skada som växer när spelet fortskrider. Så var inte rädd för att förlora i början av spelet.

Vad tycker du om den här Mobile Legends-hjälten? Eller har du andra tips och tricks? Glöm inte att dela din åsikt i kommentarfältet!

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found