fördröjer ofta när du spelar HD-spel? så här fixar du det

För dig som gillar att spela spel är lag alltid en plåga.

För er som gillar att spela spel, eftersläpning alltid en plåga. Hur kunde du inte, när du har kul att spela, skulle du vara störd på grund av de trasiga rörelserna i spelkaraktärerna. Tänk dig om du spelade ett spel handling.

Problem som detta kan i hög grad påverka hur spelet fungerar. Om du använder en avancerad smartphone, kanske eftersläpning mycket sällsynt. Men för dina medelstora och lägre klass-smarttelefonanvändare, måste du ge upp? Ta det lugnt. Med följande tips är det garanterat mer motståndskraftigt att spela HD-spel.

  • 7 tips för att hålla dig frisk även när du spelar spel i ett maraton
  • 10 bästa Android-smarttelefonköpstips för spel
  • 5 kraftfulla tips för att spela ett utklädningsdagbokssimuleringsspel

5 sätt att spela HD-spel utan lag

1. Se till att batteriet inte är mindre än 20%

Fotokälla:

För att köra högt grafiska spel, de viktigaste komponenterna i en smartphone som processor, GPU och RAM kräver tillräckligt hög batteriström. Det är därför som batteriet blir mer slösaktigt när det används för att spela tunga spel. När batteriet är mer än 20% är behovet av denna ström inget problem. Men om batterikapaciteten har berört 20% är det säkert att din smartphones prestanda kommer att minskas drastiskt.

2. Stäng alla andra program som körs

Fotokälla:

Innan du spelar HD-spel är det bäst att stänga alla program som körs. Detta är avsett att optimera smartphone-resurser som CPU, GPU och RAM så att de kan fokusera mer på att köra HD-spel. Genom att stänga andra applikationer är tillgängligt RAM-minne också större och kan uppfylla minimikraven för att köra HD-spel.

3. Ändra grafiska spelinställningar till Medium

Fotokälla:

I standardkommer systemet att justeras miljö spelgrafik i enlighet med smarttelefonens funktioner. Men om eftersläpning känns fortfarande, du kan sänka den miljö denna grafik. För dagens medelklass smartphones medium grafisk inställning faktiskt har kunnat presentera bra och smidig grafikprestanda. Från den grafiska sidan, medium inställning också tillräckligt för att förstöra ögat.

4. Var uppmärksam på smarttelefonens temperatur

Fotokälla:

Ju längre du använder smarttelefonen, desto varmare blir temperaturen. Denna temperaturökning kan bli snabbare när du spelar HD-spel. Höga temperaturer kan påverka smarttelefonens prestanda. Ju varmare temperaturen, desto sämre fördröjning. Om det är varmt är det bästa beslutet att vila smarttelefonen ett tag. Men om du fortfarande vill spela kan du överlista det genom att använda en kylare på sidan av smarttelefonen som känns het.

5. Installera Game Booster

Fotokälla:

För att smartphones ska kunna köra HD-spel optimalt kan du använda appen spel förstärkare. Denna applikation fungerar genom att stänga andra applikationer som körs i bakgrunden så att processorn och RAM-minnet har mer utrymme att köra spel.

Det finns spelboosters som bara kan installeras på smartphones som har installerats.rot. Men om du inte vill bry dig rotaDet finns också en spelbooster som kan installeras utan att behöva göra det rot först.

Så det finns 5 förslag så att du kan köra spelet utan eftersläpning på en smartphone. Har du några andra förslag? Dela bara i kommentarskolumnen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found