vill bli en pro hacker? detta är kunskapen som du först måste lära dig

Är du en som är intresserad av att studera hacking? I så fall bör du inte bara börja. För innan du lär dig hacking är det kunskapen du måste lära dig först. Kom och se diskussionen!

In i mitten av 2017, yrke hackare är fortfarande en favorit bland IT-aktivister. Anledningen är att det förutom att vara ett häftigt yrke är det också mycket lovande när det gäller pengar.

Är du en som är intresserad av att studera vetenskap dataintrång? I så fall bör du inte bara börja. För innan du studerar naturvetenskap dataintrång, det här är vetenskapen som du måste lära dig först. Kom igen, se diskussionen!

  • 10 bilder av Progressbar HACKER Team Carry-Ons
  • Hackare kan hacka dator på 13 sekunder! Så här förhindrar du det

Detta är vetenskapen som du först måste lära dig innan du hackar

En vetenskap står inte alla ensam, ibland måste en del av den stödjas av andra vetenskaper. För vetenskap dataintrång, här är kunskapen som du måste lära dig först för att stödja den.

Förstå hur datorer är anslutna till varandra

Fotokälla: Bild: SDN Square

A hackare riktar sig i allmänhet mot datorer eller andra enheter. Detta gör att du måste förstå nätverksvetenskap och enheter som ofta används i datanätverk. Låt dig inte skapa ett virus, men vet inte hur du skickar det till målet.

Det finns två märken av enheter som vanligtvis används inom datanätverk, nämligen Cisco och Mikrotik. Cisco-märket har blivit en standard för bankverksamhet. Samtidigt är det för Mikrotik en nätverksenhetslösning till ett överkomligt pris.

Förstå Linux OS i detalj

Fotokälla: Bild: Linux News

Pentest OS som vanligtvis används av Certified Ethical Hacker (CEH), är Linux-baserat. Så naturligtvis måste du också förstå hur Linux-operativsystemet fungerar. Från och med Linux-kommandon måste du förstå alla dess funktioner.

Anledningarna till att hackare väljer Linux själva är många. En av dem är Linux är ett operativsystem med öppen källkod. Vilket innebär att Linux är lättare att anpassa efter behov.

Slutsats

Nätverksvetenskap och Linux, dessa är två vetenskaper som du bör lära dig först innan du studerar naturvetenskap dataintrång. Om du vill lära dig det kan du också gå online via Intras webbplats. Du behöver inte gå på college lagligt.

Här är en länk för att lära dig online om nätverksvetenskap och Linux via Intras webbplats.

Nätverks- och Linux-utbildning av Intra

VISA ARTIKLAR

Så det var Jakas diskussion om kunskapen som du måste lära dig först innan du lär dig dataintrång. Vad tycker du om detta, finns det någon annan kunskap som borde ha företräde? Lämna din åsikt i kommentarfältet, ja tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Hacka eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: Chicago Tribune