riktigt död! här är 5 spel som är som riktiga

Är du en av de spelare som vill ha riktiga spel? Om så är fallet, låt oss ta en titt på följande spelrekommendationer från ApkVenue. Garanterad att ge dig en annan spelupplevelse!

Valet av spel som finns idag, så många och varierade. Men i genomsnitt letar spelarna efter spel som ser riktiga ut. Av denna anledning gör spelare ofta mods.

Är du en av de spelare som vill ha riktiga spel? Om så är fallet, låt oss ta en titt på följande spelrekommendationer från ApkVenue. Garanterad att ge dig en annan spelupplevelse!

  • 5 PC-spel med den bästa grafiken och gameplayen genom tiderna
  • 7 coola PC-spel du kan spela på din Android-smartphone
  • De 5 bästa gratis klassiska PC-spelen du måste prova

Här är 5 spel som är riktiga

1. Ett liv

Fotokälla: Bild: PC Tech Magazine

FPS-spelgenren är populär bland spelare. I allmänhet, om du dör i ett FPS-spel, kommer det att leka eller komma tillbaka till livet. Men tyvärr gäller detta inte för spel med titlar Ett liv. Död, ja, du kan säga riktigt död. Eftersom du inte kommer att kunna spela det igen, för alltid.

2. Metal Gear Solid 3: Snake Eater / Subsistence

Fotokälla: Bild: samotny w drowiec

En av de mest världsomspännande spelfranchisen, nämligen Metal Gear Solid. Till Metal Gear Solid 3Kan jag säga att det är den mest episka serien. Tema i skogen och ser ut som verklig. Om du blir skjuten måste du operera, du kan inte läka direkt. Och du måste också hitta mat för att överleva.

3. ARMA 3

Fotokälla: Bild: Giant Bomb

Tillbaka igen till FPS-genrespelet. FPS-spel som Slagfält eller Call of Duty, kanske du bara kan attackera blindt. Men inte för spel med titlar ARMA. I det här spelet måste du verkligen använda militär taktisk. För de som inte är vanliga är du garanterad huvudvärk för att spela det här spelet.

4. Misshandlat

Fotokälla: Bild: Keen Gamer

Zombie-temat är alltid intressant att vara ett spel. Detta spel liknar temat Resident Evil, där hela stadens invånare har blivit zombies. Du måste överleva genom att bygga skydd och leta efter mat.

Längs vägen kan du också interagera med andra spelare online. Åh ja, det här spelet använder samma tid som den verkliga världen.

5. Harvest Moon: Back To Nature

Foto med tillstånd av: Bild: ArkusArchiv

Om det här spelet är ApkVenue säker på att alla vänner kommer att veta. Det är ett legendariskt spel på PS1, där du har till uppgift att ta hand om ett fält i en mineralstad. Inte bara ta hand om fälten, men i det här spelet kan du också gifta dig och få barn, så att det ser ut som en riktig person.

Hälsningar till speltillverkarna, de kan få spel att se riktiga ut. Vad tror du, vilket antal är det riktiga spelet?

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till spel eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found