De 5 svåraste spelen som bara kan spelas av smarta människor, spel inte!

Ingenting kan jämföras med tillfredsställelsen som följer med att hitta en lösning på ett ganska utmanande problem. I det här fallet skapar de flesta utvecklare alltid pussel med normala svårighetsgrader där avslappnade spelare fortfarande kan hitta lösningar.

Ingenting kan jämföras med tillfredsställelsen som följer med att hitta en lösning på ett ganska utmanande problem. I det här fallet skapar de flesta utvecklare alltid pussel med normala svårighetsgrader där avslappnade spelare fortfarande kan hitta lösningar. Det är dock inte ovanligt att vissa spel görs specifikt för spelare med hjärnförmåga över genomsnittet.

Varför? Eftersom dessa spel erbjuder supersvåra pussel som garanterat kommer att räta hjärnan hos alla som spelar dem. Istället för att vara nyfiken, ta en titt på artikeln om De 5 svåraste spelen som bara smarta människor kan spela.

  • De 5 svåraste sakerna att döda i videospel
  • 7 världsrekord om de mest galna och svåra spelen att bryta
  • De 7 bästa spelen för människor som hatar att spela spel

De 5 hårdaste videospel som bara smarta människor kan spela

1. SpaceChem

SpaceChem är utvecklat av Zachtronics Industries och är ett pusselspel där spelare tar rollen som en person Reaktoringenjör som arbetar för SpaceChem. Huvudsyftet med spelet är att bygga sofistikerade fabriker som producerar värdefulla kemiska produkter. Det låter tillräckligt enkelt, men allt i det här spelet är uppdelat molekylär skala, där den minsta felberäkningen kan förstöra hela spelarens arbete. Samtidigt kräver det mycket tid att återvända till arbetet.

2. Talos-principen

I likhet med Portal är The Talos Principle ett berättelsebaserat pusselspel som kräver att spelare gör sin egen väg genom en mängd ganska komplexa pussel. I början kommer de givna pussel att kännas väldigt lätt, men när spelet fortskrider kommer pussel att bli mer komplicerade. Faktum är att vissa pussel har svårighetsgrader bortom rim och reson så att spelare som fortfarande är vanliga blir förvirrade och stressade. Med alla tillgängliga pussel rekommenderas The Talos Principle bara för spelare som verkligen förstår fysik och matematik.

3. Kerbal rymdprogram

Vetenskap relaterad till raketer eller yttre rymden har alltid betraktats som något som bara mycket intelligenta människor kan förstå. Kerbal rymdprogram tar vetenskapsteman till en mycket komplicerad nivå, vilket spelarna måste bygg ett rymdskepp som inte exploderar när de skjuts ut i rymden. Svårigheten med detta spel kommer från detaljerna i varje komponent i planet som tar lång tid att utforska och förstå. Det tog timmar att granska varje komponent och ordna dem ordentligt. Även om det känns svårt, när spelet fortskrider, kommer det här spelet att bli intressant eftersom det genererar nyfikenhet.

4. Hacknet

Hacknet är ett simuleringsspel dataintrång terminal baserad där varje hackningsmetod baseras på original hacking sätt I verkligheten. Det mesta av spelet innefattar vanliga koder, medan andra måste ta reda på det av spelaren själva. Konsekvenser som dessa är det som gör Hacknet till ett av de smartaste spelen där ute. Åtkomst till ett system och ändring av information är bara några av vad detta spel har att erbjuda. I slutändan har Hacknet blivit det mest realistiska hackingsimuleringsspelet som inte bara är roligt att spela utan också användbart för alla som spelar det.

5. Fortsätt prata och ingen exploderar

Fortsätt prata och ingen exploderar är ett pusselspel multiplayer där en av spelarna är instängda i rummet, tillsammans med tidsinställd bomb det måste tämjas. Under tiden har andra spelare i uppdrag att förmedla instruktioner till fångade spelare om hur man kan desarmera en bomb genom manualen som har tillhandahållits. Vad som gör det här spelet ännu svårare är att varje spelare inte kan se varandras situation, så muntlig kommunikation vara det bästa sättet. Bombmekaniken i sig är inte så komplicerad. Vad som måste beaktas när man spelar detta spel är bara ett, nämligen hur varje spelare kan koncentrera sig ordentligt på att hålla samarbetet organiserat.

Det var informationen om de svåraste spelen som bara kan spelas av smarta människor. Om du känner dig smart och har extraordinärt logiskt resonemang, skadar det inte att prova några av spelen ovan. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found