Här är 5 sätt att förhindra att WhatsApp utnyttjas. anti hack!

Är du rädd att din WhatsApp kommer att kapas av andra människor? Oroa dig inte, här är enkla tips om hur du hindrar WhatsApp från att bli buggad mest effektivt!

WhatsApp du har varit på logga ut själv plötsligt? Eller kanske du har blivit ombedd att få en autentiseringskod via SMS via WhatsApp?

Om du någonsin har känt så här kan det vara så att din WhatsApp hackas av någon! Den värsta påverkan om vår WhatsApp är knackad eller hackad är stulit alla våra personuppgifter.

ApkVenue har en lösning på detta problem för de av er som känner att deras WhatsApp utnyttjas. Så här förhindrar du att WhatsApp blir fel.

5 sätt att förhindra att WhatsApp blir bugged

ApkVenue ger dig några tips så ett sätt så att din WA inte kan kapas. Så jag tror att dessa metoder är ganska effektiva för att skydda din Whatsapp så att informationen inte stjäls av hackare.

Här är stegen för att förhindra att WhatsApp buggas av andra människor.

1. Aktivera tvåstegsverifiering

Fotokälla: Android Central

Tvåstegsverifieringsfunktion är en valfri funktion för att ge säkerhet till ditt Whatsapp-konto.

När du aktiverar tvåstegsverifieringsfunktionen måste varje försök att verifiera ditt telefonnummer på WhatsApp åtföljas av en Sexsiffrig PIN-kod som du har gjort tidigare.

Så om det finns människor som vill trycka på din Whatsapp kommer de att ha svårt att komma åt din WhatsApp eftersom de behöver din personliga PIN-kod.

2. Visa säkerhetsmeddelanden

Foto med tillstånd av: Beebom

Visste du att WhatsApp varje gång du chattar med dina vänner har en speciell kod i form av en streckkod eller 60-siffrig kod?

Om du aktiverar den här funktionen kommer du att få ett meddelande om att din säkerhetskod kan ändras eftersom du eller din vän har ändrat / lagt till en ny enhet för samma WhatsApp-nummer.

Så du och dina vänner kan medveten Finns det någon annan som aktiverade din WhatsApp på en annan enhet.

3. Logga ut från Whatsapp-webbfunktionen

Fotokälla: TechUntold

Vi glömmer ofta att lämna eller logga ut efter att ha använt WhatsApp webb på vår PC eller bärbara dator. Även om detta är mycket farligt och mycket sårbart för att hackas av någon.

Det kan vara någon prank som öppnar din bärbara dator och läser hela innehållet i din konversation med dina medarbetare eller make. Från och med nu, var mer flitig logga ut Din WhatsApp-webb va, killar!

VISA ARTIKLAR

4. Rota inte Whatsapp-mappen

Fotokälla: fonepaw

Om du har en hobby att tippa med Android måste du ha provat det root / jailbreak Android så att den är mer flexibel att modifiera.

Men utan att du förstår det, när du ger root-åtkomst till WhatsApp-mappen finns det en möjlighet att skadliga applikationer kommer att stjäla data från din WhatsApp.

Om du kan, bevilja inte root-åtkomst i whatsapp-mappen så att den inte kan tryckas.

5. Undvik att installera applikationer från tredje part

Fotokälla: time-new24.com

Visst har du varit frestad att installera tredjepartsapplikationer om du vill ändra WhatsApp-temat, ändra din WhatsApp till Whatsapp Blue eller WhatsApp Premium och så vidare.

Om ApkVenue kan påminna, undvik att ladda ner misstänkta applikationer som det. Eftersom det inte finns någon garanti för en sådan ansökan fri från skadlig kod som kan stjäla dina uppgifter.

Det var Jakas diskussion angående ett sätt så att WhatsApp inte kan utnyttjas. Återigen påminner ApkVenue dig om att det är obligatoriskt att behålla integriteten och säkerheten för data på din mobiltelefon, ja, killar!

Förhoppningsvis tipsen 5 sätt att förhindra att WhatsApp blir fel kan vara användbart för dig. Dela och kommentera den här artikeln för att få information, tips och tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found