7 vuxna scener som inte är värda att titta på i populär anime

Du vet att One Piece är förbjudet att sända i Indonesien eftersom det är för vulgärt? Vilka är de vuxna scenerna i populär anime som inte är värda att titta på.

Anime är ett populärt underhållningsmedium som ses av många människor. Färgglad grafik och unika karaktärsdesigner är animeens huvudattraktion.

För att göra det mer intressant finns massor av ytterligare saker inbäddade i det för att betona historiens accent och för att göra publiken mer intresserad.

Ett av innehållet som ofta infogas är vuxeninnehåll eller bättre känt som fläktstjänst.

7 vuxna scener i populär anime

Innehåll fläktstjänst det är begränsat till anime riktad till ungdomar och vuxna publik, men barnens anime har också lagts till fläktstjänst.

Av de många fläktstjänst, några av dessa scener har blivit legendariska scener i populär anime med ett extraordinärt antal tittare.

Scen fläktstjänst Vilken är den mest populära populära anime genom tiderna? Här är mer information.

1. Bulma kjol i Dragon Ball

Fotokälla: themarysue.com

Dragon Ball är en av de bästa anime som ses i stor utsträckning i världen och har också sänts på en tv-station i Indonesien.

Denna anime visar sig också vara många infogas med fläktstjänst och föremålet för denna scen är Bulma.

När Goku och Bulma träffades först, Goku kontrollerar om bulma har en svans och Bulmas kjol blev utsatt.

2. Lucy på Fairy Tail

Fotokälla: econotimes.com

Fairy Tail är en annan anime som också är mycket införd med fläktstjänst. Lucy, en av karaktärerna i denna actionanime avbildas ofta i öppna kläder.

Tillsammans med beteendet hos andra karaktärer i Fairy Tail som ofta interagerar med Lucy och gör dumma saker som gör henne det är som om denna karaktär utnyttjas.

För en actionanimestorlek som bör fokusera mer på actionscenen, fläktstjänst allt i Fairy Tail är överdrivet.

3. Nami i ett stycke

Fotokälla: practicaltyping.com

One Piece var en gång en av anime som sändes i Indonesien som senare förbjöds eftersom den innehåller mogna element som är ganska uppenbara.

En av de karaktärer som ofta ses i öppna kläder i denna anime är Nami.

Den här vackra orangehåriga kvinnan bär nästan alltid öppna kläder och ibland bara en bikini.

Återkallande av detta anime-sändningstillstånd utan tvekan är det vettigt eftersom det finns många scener som inte är lämpliga för små barn att se.

VISA ARTIKLAR

4. Karen och C.C. Kod Geass

Fotokälla: pinterest.com

Code Geass är en av de berömda anime tack vare de många plot twist element och robot strid scener i den.

Den här anime också många är infogade med scener fläktstjänst genom två kvinnliga karaktärer, nämligen Karen och C.C. som ofta verkar avslöjande och poserar vulgära.

Detta behöver verkligen inte göras av denna anime-studio eftersom Code Geass har en bra historia och karaktärsutveckling.

5. Harem no Jutsu i Naruto

Fotokälla: youtube.com

En av ninjatema-anime på den här också kan inte separeras från elementen fläktstjänst innuti.

Som One Piece hade Naruto också tid att sända på en TV-station i Indonesien och varade ganska länge på grund av det få många sensorer.

En av fläktstjänst mest känd i denna anime är en jutsu harem ingen jutsu Narutos vilket gör Naruto till många kvinnor som bara är täckta av dimma.

6. Misa Amane i Death Note

Fotokälla: deathnotenews.com

Death Note är en anime fyllda med geniala karaktärer som försöker överträffa varandra med sina respektive planer.

En av de mest karaktärerna minnesvärd från denna anime är Amane Misa, kvinnor som stöder Kiras ansträngningar att döda brottslingar runt om i världen.

Tyvärr beskrivs denna karaktär som en idol och är ofta öppet klädd, vilket kunde ha tagits bort och inte förändrat historien.

7. Shizuka Bathing och hennes kjol öppnas i Doraemon

Fotokälla: pinterest.com

Inträde Det sista på den här listan är det konstigaste jämfört med inträde annat eftersom det förekommer i anime för barn.

Doraemon är barns komedi anime som berättar historien om en robot från framtiden som återvänder till nuet för att hjälpa ett lat barn.

Överraskande nog är Shizuka också huvudkvinnan i barnens anime undgår inte elementen fläktstjänst.

Flera gånger visas scener av Shizuka som tar en dusch eller när hennes kjol är utsatt vilket anses olämpligt för ett barns anime.

Förutom det fanns det också några anime-scener som Jaka tyckte var olämpliga för barnen att titta på, Geng. Kolla in ApkVenues artikel nedan.

VISA ARTIKLAR

Det är 7 scener för vuxna som inte är lämpliga att visas i populär anime som faktiskt mest ses av barn.

Anime är en produkt från Japan som har en annan kultur än Indonesien. Den här typen av saker kan vara något som vanligtvis visas där.

Fläktstjänst det är också en vanlig sak i både manga och anime och är som namnet antyder gjord för att tillfredsställa vissa fans.

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found