De 5 bästa fps-spelen för PC, PS4 och Xbox One 2017

I det följande kommer ApkVenue att granska listan över de bästa First Person Shooter-spelen 2017. Kolla in detaljerna.

De bästa FPS-spelen 2016 är spel Wolfenstein: The Old Blood, Rainbow Six: Siege, Battlefield: Hardline, och mycket mer. Men på flera år 2017 Här vill FPS-spelälskare ha ett spel som inte bara är vackert att titta på.

FPS-spelentusiaster förväntar sig också spel med rätt grafik och karaktärer ser ut som verklig att spela. I det följande kommer ApkVenue att granska lista över spel Förstapersonskjutare bäst 2017 detta. Kolla in detaljerna!

De 5 bästa FPS-spelen för PC, PS4 och Xbox One 2017

1. Övervakning

I det här spelet kan du välja mellan 22 hjältar, som alla har en karaktär också skicklighet vilket skiljer sig från de andra, genom att ha mycket innehåll som alla är gratis. Övervakning tillgängliga att spela på PC, PS4 och Xbox One.

2. Deus Ex: Mankind Divided

Fans av FPS-spel kommer definitivt att vara nyfikna på det här spelet eftersom det här spelet stöder enkelläge och multiplayer-lägen och låter dig njuta smygbaserat spel. Här har du ett hemligt uppdrag som du måste genomföra eftersom dessa uppdrag verkligen hotar allas liv. Deus Ex: Mankind Divided tillgängliga att spela på PC, PS4 och Xbox One.

3. Döm

Detta spel erbjuder ganska bra spel genom att blanda element, Överlevnad och skräck. Detta spel stöder flerspelarläge som garanterat gör dig beroende. Detta spel är tillgängligt att spela på PC, PS4 och Xbox One.

4. Slagfält 1

Slagfält 1 är ett spel som är mycket populärt runt om i världen. Detta spel erbjuder Första personens skjutupplevelse med enkel- och flerspelarlägen. Här kommer du tillbaka till eran första världskriget med en mängd stora konflikter som kan göra att halva världen förstörs, om du vill prova det kan du spela det här coola spelet på PC, PS4 och Xbox One.

5. Titanfall 2

Två år gick och slutligen uppföljaren till Titanfall släppte. Titanfall 2 bär fortfarande FPS-mekanismen med akrobatiska rörelser och stöds av närvaron av starka Titan-robotar. Men är formeln densamma som i Titanfall 2 kan hålla längre i spelarnas sinnen?

Men det här spelet ger definitivt en upplevelse mycket minnesvärd för alla dess spelare. Om du vill prova det kan du spela det här coola spelet på PC, PS4 och Xbox One.

Tja, där är det lista över bästa First Person Shooter-spel 2017. Vad tror du? Har du någonsin spelat en av dessa? Om så är fallet, vänligen dela din erfarenhet i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found