4 clash royale spårningsspel som är mer spännande än originalet

Spelen nedan kan betraktas som alternativa spel till Clash Royale. Här är några Clash Royale-liknande spel som du kan prova och är garanterat inte mindre intressanta än Clash Royale-spelet.

Clash Royale är ett mobilspel tillverkat av Supercell som nyligen har ökat. Inte mycket annorlunda än det tidigare Supercell-spelet, Clash of Clans, Clash Royale är också ett nytt mekka för strategigenrespelet. Clash royale verkar driva andra strategispelstrender med gameplay som varierar, från Tower Defense, kortspel, till RTS-spel.

Även om det inte helt inspirerar listan över spel som finns i följande lista, kan åtminstone spelen nedan anses vara alternativt spel till Clash Royale. Här är några spel som Clash Royale som du kan prova och garanterat inte blir mindre intressanta än Clash Royale-spelet.

  • 10 bästa Android-spel med spel liknande Piano Tiles 2
  • 16 bästa MOBA-spel 2020 på Android och PC, gratis och beroendeframkallande!

4 Clash Royale-kopieringsspel som är mer spännande än originalet

1. Spellbinder

Spellbinder är ett av de strategispel vars spelupplevelse kommer närmast Clash Royale, men med linjeförsvar spelelement vilket fick honom att verka så annorlunda. Istället för att ersätta tornets position som fungerar som en vinnare som Clash Royale har Killo Games placerat tre kanoner mitt i stridslinjen. Spelarens uppgift är att klättra för att få den att attackera motståndarens tempel. Om du är nyfiken på Spellbinders-spelet kan du klicka på följande länk för att få spelet.

Ladda ner spelet Spellbinders

2. Olympus Rising

Kan du föreställa dig hur det skulle vara om elementen i MOBA-spelet sedan kombinerades med strukturen linjeförsvarsspel, stadsbyggnad, liksom handling hacka och snedstreck vilket är kul? Om det är ett spel som fångar ditt öga, då Olympus Rising kan vara ett av de intressanta spelen du behöver på Playstore. Varför? eftersom det här spelet är en av de starka kandidaterna för Clash Royale-konkurrentens spel, men det som är en besvikelse är att detta spel inte släpptes för Indonesien.

I spelet Olympus Rising kommer du att spela en roll som person halvgud som kämpade mot halvgud annat för att försvara ditt territorium i landet Olympus. Vad som skiljer det från andra spel, Olympus Rising ger dig en del handling mycket mer, speciellt om du spelar i offensiven.

3. Växter vs. Zombies Heroes

Enligt min mening när EA släppte spelet Växter vs. Zombies Heroes det var ett drag som EA använde för att stjäla mobilspel från två stora spel, Hearthstone och Clash Royale. Genom en avknoppning Det senaste spelet Plants vs Zombie Hero, EA presenterar kortdueller online realtid förpackas vackert utan att behöva ta bort element linjeförsvar som har varit i de två huvudserierna av Plants vs Zombies.

Liknar spelstilen för de ursprungliga Plants vs Zombies, här ges spelare ett antal banor som fungerar som slagfält mellan dem däck zombiekort mot växter till deras förfogande. Till skillnad från tidigare Plants vs Zombies-spel, där vi fortfarande litar på kort solros för att presentera kort bestäms detta spel av vilken energi antalet kommer att öka tillsammans med spelomgången.

Ladda ner Plants vs. Zombies Heroes

4. Soul of Eden

Från videon som visas Rayark när de visar upp sig Edens själ vid Taipei Game Show 2016 fanns en tydlig sammanslagning gameplay RTS med kortspel vilket liknar Supercells flaggskeppsspel. Även om det inte är helt detsamma, erkänner jag att Soul of Eden har en ganska intressant futuristisk skildring där utomjordingarna gör en massiv kamp mot robotar med den senaste tekniken.

Hittills har det inte funnits några nyheter om släppdatumet för Soul of Eden-spelet på Android och IOS. Jag hoppas att Soul of Eden-spelet kommer med samma kvalitet som det tidigare Rayark-spelet, Implosion Never Lose Hope.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found