Detta är ett enkelt sätt att spela YouTube på en Android-bakgrund

Vill du öppna Youtube medan du öppnar en annan applikation? Kom igen, följ hur du spelar Youtube i den här Android-bakgrunden. Garanterad att fungera!

Under de senaste åren, Youtube det har långsamt ersatt TV-apparater runt om i världen. På en plattform kan vi hitta allt från verklighetsprogram, dagliga vloggar till matrecept på YouTube.

Tyvärr, om vi öppnar YouTube via en Android-smartphone, videon spelas inte upp när vi avslutar applikationen.

Visst är detta en dålig plåga för dem som älskar att lyssna på musik via YouTube.

Men oroa dig inte, killar, nu har ApkVenue ett sätt att spela Youtube på bakgrunden av en Android-telefon på ett enkelt sätt. På det sättet kan du omedelbart titta på Youtube när du öppnar en annan applikation!

Enkla sätt att spela YouTube på Android-bakgrund

Men lugna, det visar sig att det finns sätt som vi kan använda för att hålla YouTube-videor igång även om vi avslutar programmet. Detta kan också kallas YouTube-videor fortsätter att spelas i Android-bakgrunden.

Det finns faktiskt flera sätt som kan användas för att hålla YouTube-videor igång bakgrund, en av dem använder en webbläsare Krom eller Mozilla Firefox.

Denna metod med webbläsaren är dock den mest rekommenderade, eftersom andra metoder betalas och inte är optimala.

Egentligen har de två webbläsarna samma sätt att få det spela YouTube-videor på Android-bakgrund du. Lyssna bara direkt!

Steg 1 - Öppna Youtube i en webbläsare

Öppen YouTube-webbplats i din Chrome- eller Mozilla-webbläsare och öppna sedan videon du vill spela.

Steg 2 - Öppna flikmenyn

Öppen flikmeny längst upp till höger och välj Begär skrivbordsplats.

Steg 3 - Avsluta Chrome-webbläsaren

Logga i så fall ut från din Chrome- eller Mozilla-webbläsare och titta på det aviseringsmeny. Där hittar du alternativet att pausa eller spela upp en YouTube-video.

Steg 4 - Tryck på play i webbläsaren

När du stänger webbläsaren stannar videon automatiskt. Men lugna dig, du måste bara tryck på uppspelningsknappen tillbaka på aviseringsmenyn så att videon spelas upp igen.

Steg 5 - Klar

Videon du spelar kan nu köras Android bakgrund du deh!

OBS: Om du försöker öppna YouTube-webbplatsen och omedelbart skickas till applikationen kan du gå till Inställningar> Program> Standardapplikationer> Standardappval> välj sedan Fråga före.

Det är hur man spelar YouTube-videor i bakgrunden Android så att videor fortfarande kan köras även om du gör andra saker på din smartphone.

Hur? Riktigt enkelt, eller hur? Nu behöver du inte vara förvirrad över att lyssna på låtar eller podcasts medan du gör andra aktiviteter på din smartphone.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found