bli rik direkt! här är tre sätt att tjäna pengar på onlineapplikationer

Förutom att kunna chatta med roliga klistermärken, kan du också på LINE öka dina inkomster. Hurså? Du kan, här berättar ApkVenue hur.

Vem känner inte till den här applikationen? Ja,LINJE hans namn. En ansökan chatt som har funktioner gratis samtal och många andra. Denna applikation stöds också av antalet klistermärken som kompletterar våra chatt sessioner, antingen med vänner, flickvänner eller andra släktingar.

Det är därför många har valt LINJE som ett måste-chattapplikation. Dessutom visar det sig att LINE nu inte bara används för att chatta eller skapa statusar. Många använder LINJE som en ansökan om att öka inkomsterna. Hur kan det vara? Här, säger ApkVenue, här är följande hur man får pengar från LINE.

  • Goda nyheter, JalanTikus har ett officiellt LINE-konto!
  • Förlust om du inte lägger till LINE Official Account! Här är 5 skäl
  • Breaking 2017, LINE siktar på att vara Smart Portal nr 1 1

Bli omedelbar rik! Här är tre sätt att få pengar från LINE-applikationen

1. Onlinebutik (OlShop)

Faktiskt affärer onlinebutik kan göras på alla sociala medier, men om vi öppnar en onlinebutik på LINJE, kommer vara få en större vinst. Hur? Tricket, att arbeta med en Officiellt konto (OA) som har tillsatser ganska mycket. Systemet är genom att betala det officiella kontot för att annonsera våra varor. Således kommer vi definitivt att översvämmas av order.

Eftersom tilläggare av ett officiellt konto inte bara finns i en stad utan kommer också från olika städer. För att inte tala om det finns människor somdela med sig lägg upp det, fler kommer att se annonser för våra varor och kommer sannolikt att vara intresserade av att köpa.

2. Skapa ett personligt officiellt konto

Innan vi skapar ett personligt officiellt konto måste vi först ladda ner Ansökan LINE @, sedan lista och vi kan hantera vårt officiella konto ensam. Den här är mycket lönsam om vi lyckas utveckla vårt officiella konto. Varför är det så lönsamt? För om vi har vårt eget officiella konto och har en hel del tillägg kommer det också att finnas många människor som kommer till be att samarbeta. Den du oftast arbetar med Officiellt konto är en onlinebutiksägare.

Bilden ovan är ett exempel prislista för Promote Paid (PP) ett privat officiellt konto som har mer än 3 miljoner följare. Kan du föreställa dig den officiella kontoinkomsten om du bara marknadsför den lägsta kostnaden för en gång nådde 259 000 IDR?

VISA ARTIKLAR

3. Skapa och sälj klistermärken på LINE

Klistermärken är en av huvudattraktionerna i applikationen LINJE. På grund av detta använder många människor sina pengar för att köpa klistermärken. Men fram till när blir vi bara klisteranvändare eller till och med köpare? Om vi ​​klarar det, varför inte prova? För närvarande finns det fester Line Creator som ger en plats för dem som är intresserade av att tillverka och sälja sina klistermärken. Kom igen, lär dig att skapa klistermärken, vem vet att de kan öka din inkomst!

Det var det 3 sätt att få pengar från LINE. Intresserad av att försöka? Jaka är säker på att ni alla kommer att lyckas om flitig och konsekvent kör det.

Om du vill tjäna pengar på den här applikationen, ladda ner omedelbart den senaste LINE APK på Jalantikus. Då kan du använda hur du tjänar pengar på LINE. Lycka till och glöm inte dela med sig din upplevelse efter att ha provat det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found