7 av de mest psykopatiska och skrämmande anime karaktärerna, jokern är ingenting!

I världen av anime är allt för mycket, gäng, inklusive psykopatiska symtom. Här vill ApkVenue dela 7 av de mest psykopatiska anime-karaktärerna.

Anime-världen är mycket känd för sina extremt vanliga karaktärer, från orimligt hår och kvinnor som är mycket välsignade av Gud.

Men animevärldens skönhet är inte begränsad till fysiska funktioner utan tränger också in i personligheterna i karaktärer som ApkVenue ofta inte förstår.

Från Jakas observationer efter mer än två decennier har Jaka sett mycket karaktärer vars moral var mycket mer korrupt än Jokern, gäng!

7 mest psykopatiska anime karaktärer

Galenskapen uppstår vanligtvis när vi hoppas kunna hitta olika resultat efter att ha gjort samma sak om och om igen.

Men om jag kan vara ärlig verkar det som att definitionen av galenskap fortfarande inte är tillräckligt tydlig för att beskriva några av de anime-karaktärer som ApkVenue känner till.

Så vid detta tillfälle vill ApkVenue dela en lista 7 av de mest psykopatiska anime karaktärerna. Om du känner någon som den här, spring bara iväg, gäng!

1. Teru Mikami (Death Note)

Denna anime är verkligen full av galna karaktärer men från Jakas observation är ingenting mer psykopatisk än Teru Mikami från Death Death vilket är kontroversiellt.

Mikami är en karaktär som utsetts för att fylla tjänsten Tror. Denna åklagare har ett begrepp om rättvisa som är ännu mer radikalt än så Ljus.

Som massa, Mikami älskar Light mycket och han visar en lidande personlighet tvångssyndrom (OCD) eftersom han aldrig avviker från sitt eget schema.

Mikamis lojalitet gentemot ljus slår tillbaka eftersom efter att han började förlora förtroendet för ljus försämrades hans mentala tillstånd så illa att han begick självmord.

2. Johan Liebert (Monster)

Den här karaktären behöver inte mer förklaring, gäng, för titeln på denna anime är verkligen mycket lämplig för att beskriva den här karaktären.

Johan Liebert är huvudantagonisten i Monster som i början av berättelsen är patienten som räddades av Kenzo Tenma.

I Monster berättas det att Johan har djupt psykologiskt lidande som han använder för att manipulera dem omkring honom.

I flashbacken visas att Johan som barn lyckades manipulera 50 elever och lärare på hans skola för att döda varandra medan han bara satt på trappan.

3. Sonozaki Shion (Higurashi när de gråter)

Anime När de gråter känd för att ha en rad psykopatiska karaktärer, men ingen är lika galen som den här kvinnan.

I denna anime bor karaktären Sonozaki Shion i en by som heter Hinamizawa vilket visar sig ha en hemsk hemlighet.

Det sägs att i närheten av byn fanns det parasiter som fick människorna som drabbats av dessa parasiter att vidta våldsamma handlingar nan grym.

Det är därför, gäng, nästan alla karaktärer i denna anime kan sägas vara galen men Shion blev ännu galnare på grund av att förlora sin partner. Satoshi Hojo.

4. Hisoka Morow (Hunter x Hunter)

För de av er som redan har barn, se till att dina barn är medvetna om att clowner är farliga. Om du inte tror det, se åtgärden Pennywell, Joker, och naturligtvis Hisoka.

Vad som gör den här clownen läskig är att han har en personlighet som är lite oförutsägbar och han hjälper till och med Gon et al.

Denna personlighet och hans eleganta utseende gör Hisoka till en av de mest populära karaktärerna runt Jägare X jägare.

Men gör inget misstag, Hisoka är fortfarande en sadistisk psykopat som verkligen gillar våld och till och med han porträtterades väckt av blodsutgjutelse.

5. Shou Tucker (Fullmetal Alchemist Brotherhood)

Denna karaktär med ett faderligt utseende är bara en mindre karaktär som dyker upp i ett avsnitt men gör inget misstag, han är inte mindre våldsam än de andra.

I den här världen Fullmetall alkemist, Tucker beskrivs som alchimisten i det land han träffade Elric Brothers i tidig anime.

Landets alkymist liknar en tjänsteman och för att förbli en statlig alkimist sägs det att Tucker måste klara en utvärdering varje år.

Här förklaras det att för att klara utvärderingen, Tucker experimentera med prinsessan och sin egen hund att skapa varelser chimär vem kan prata.

6. Yuno Gasai (Mirai Nikki)

Vilken kille skulle hata att ha kvinnliga fans? Men ApkVenue garanterar att någon av er har fans som Yuno, måste vara rädd till döds.

I anime Mirai Nikki, Yuno är en av 12 karaktärer som ges Future Diary, en bok som kan se framtida händelser.

Yuno blev kär i Yuki, huvudpersonen Mirai Nikki och också en av innehavarna av Future Diary.

Tyvärr var gänget Yuno väldigt besatt av Yuki och hade till och med redo att döda Yukis födelsemor om han kommer i vägen för Yuki och Yunos förhållande.

7. Accelerator (ett visst magiskt index)

Normala människor när de visas fel kommer att försöka rätta till dessa misstag. Men Accelerator Det är inte vanliga människor, gäng.

I Magiskt index, beskrevs att övernaturliga krafter var normala och att Accelerator kallades en av de mest kraftfulla.

Även om han ofta sägs ha en för sadistisk personlighet bryr han sig inte ens och går med på att delta i ett experiment som kan öka hans styrka.

Saken är att experimentet tilldelar honom det dödade 20 000 människor med annan makt. Dessa 20 000 människor är faktiskt animerade varelser.

Det är, gäng, en lista över de 7 mest psykopatiska anime karaktärerna. De är inte bara onda utan helt omoraliska och grymma.

Tänk på att be om ursäkt, ApkVenue är säker på att ingen av dessa karaktärer inser att deras handlingar var felaktiga vilket gjorde dem till psykopater.

Vad tycker du om karaktären ovan, gäng? Har du några andra exempel på anime-psykopater? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found