Så här blockerar du enkelt oönskade nummer

Det finns flera sätt att blockera oönskade nummer, och på vissa Android-smartphones kan metoderna vara olika. Tja, här är några sätt.

Att hålla kontakten med familj eller vänner var och när som helst är lättare tack vare smartphones Android. Inte bara familj, vi kan också enkelt få kontakt med alla, inklusive främlingar, spammareeller någon annan oönskad person.

Om du ofta får samtal från personer du inte vill, är du det kan blockera nummer de. Det finns flera sätt att blocknummer oönskade, och på vissa Android-smartphones kan det vara annorlunda. Tja, här är några sätt att blockera det numret du vill inte från din Android.

 • Hur man blockerar andras internetanslutningar med Android
 • Så här blockerar du telefonnummer på olika Android-smartphones
 • Hur man blockerar porrsajter på Windows, Internet är säkert!

Hur man blockerar oönskade nummer

1. Blockera nummer från funktionen på Android Smartphone

Det mesta av Android har sitt eget sätt för att blockera vissa nummer. Android-utvecklare använder inte allmänna metoder som kan göras på alla Android-telefons märken. Så producenterna måste göra en funktionblock-in-samtal sig själva.

Så det är därför proceduren kan variera varje enhet. Den här gången förklarar inte ApkVenue hur man blockerar nummer på varje Android-mobiltelefon, men kanske kommer det att göra det ge tips av några av de populära Android-smartphonesna.

Hur man blockerar ett nummer på en Nexus 6P eller Nexus 5X

Fotokälla: Foto: Google

Du har en ny Android som Nexus 6P eller Nexus 5X? I så fall kan du blockera telefonnummer mycket enkelt. Det finns två sätt att göra detta. Det enklaste sättet är att öppna den Telefonapp och tillgång nyliga samtal. Håll numret du vill ringa upp och håll kvar.blockera och välj Nummerblock.

Det andra sättet är att öppna Telefonapp och välj på menyn de 3 punkter (3-punkt) -ikonen längst upp till höger och välj inställningar. Därifrån trycker du på Samtalsblockering och lägg till de siffror du vill blockera.

Hur man blockerar ett nummer på en Samsung Smartphone

Fotokälla: Foto: Google

Kanske har många av er en Samsung-smartphone, den största smarttelefontillverkaren idag. Vill du bli av med främmande nummer från din Samsung-smartphone? Här är stegen.

 • Öppen Telefonapp.
 • Välj det nummer du vill blockera och välj Mer(i det övre högra hörnet).
 • välja Lägg till i Auto-Reject List.
 • För att radera eller något annat, tryck på inställningar >Samtalsinställningar >Alla samtal >Avvisa automatiskt.

Hur man blockerar ett nummer på en LG Smartphone

Fotokälla: Foto: Google

På en smartphone LGdet är bara en liten skillnad, de andra är nästan desamma.

 • Öppen Telefonapp.
 • Välj ikonen med tre punkter (tre punkter) i det övre högra hörnet.
 • välja Samtalsinställningar.
 • välja Avvisa samtal.
 • tryck på knappen + och lägg till numret du vill blockera.

Hur man blockerar ett nummer på en HTC Smartphone

Fotokälla: Foto: Google

 • Öppen Telefonapp.
 • Håll det nummer du vill blockera.
 • välja Blockera kontakt.
 • välja OK.
 • Du kan ta bort från blockerad listaBläddra i appen.
VISA ARTIKLAR

2. Blockera nummer med tredjepartsapplikationer

Tja, om din smartphone inte är det inbyggt funktioner samtalsblockering eller om du fortfarande inte är nöjd kan du välja att använda ett tredjepartsprogram på Google Play Butik, till exempel applikationer Herr. siffra, Samtalsspärr och Samtal Svartlista.

Herr. siffra

Fotokälla: Foto: PlayStore

Ansökan Herr. siffra är en gratis och annonsfri Android-applikation som kan blockera oönskade uppringare. Denna applikation kan skydda smarttelefonen Du är från skräppost, män-tystnad utvalda kontakter håller till och med din smartphone i ordning otillgänglig av hela världen.

Hur man använder Mr. Siffra:

 • Ladda ner, installera och kör applikationen Herr. Nummer och välj sedan OK.
 • Statlig verifiering, ange landskod och nummeroch välj sedan OK.
 • Välj för att börja blockera kontakter Nej. eller förbudssymbolen längst upp till höger på skärmen för komma åt blocklistan.

Du kan också blockera kontakter direkt från programmets huvudskärm. Under senaste fliken, vilket visar historia från samtal och meddelanden, välj knappen Meny bredvid varje loggpost och välj Blocknummer. Då en dyka upp som bad dig välja blockera kontakt eller omdirigering alla kontaktsamtal till röstbrevlådan.

Du kan också markera kontakten som siffra skräppost och lägg till kommentarer om blockerade nummer. Historia av blockerade kontakter visas på Fliken Blockerad historik på applikationens huvudskärm.

Apps Productivity Whitepages Inc. LADDA NER

Samtalsspärr

Fotokälla: Foto: PlayStore

Ett annat gratis nummerblockeringsprogram är Samtalsspärr. Om du vill ha reklamfritt måste duuppgradera till premium, inklusive funktioner Privat utrymme som kan hålla SMS-meddelanden och samtalsloggar säkra.

Så här använder du samtalsblockerare:

 • Ladda ner, installera och kör programmet Samtalsspärr. Välj Godkänn för att fortsätta.
 • Välj knappen på huvudmenyn Blockerade samtal.
 • tryck på knappen Lägg till, (vanligtvis med en bock eller X-knapp).
 • Svartlista och Vitlista visas på skärmen. Tryck Lägg till nummer för att lägga till en kontakt. Du kan lägg till nummer via kontakt samtalsloggar eller SMS-loggar eller ange nummer manuellt.

Samtal Svartlista

Fotokälla: Foto: PlayStore

Nästa gratisapp är Samtal Svartlista. Denna applikation är mycket lätt att använda för spara kontaktnummer att du inte tillåter att ringa ditt nummer. För premuim-versionen kan du köpa den här applikationen för 3,00 US $ eller däromkring 40 000 IDR.

För att blockera utländska nummer med Calls Blacklist, kör appen och lägg till ett nummer till Fliken Svartlista. Du kan lägga till nummer via dina kontakter, samtalsloggar eller meddelandeloggar genom att skriva numren manuellt. Och kontakterna på svartlistan kommer inte att nå dig igen.

Slutsats

Med utvecklingen av teknik finns det så många brott som kan begås. Du måste var alertkan det vara så att ditt nummer är målet. Men ta det lugnt med tips från denna jaka, kan du blockera misstänkta nummer på din Android eller så kan du också använda tredjepartsapplikationer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found