se upp, dessa 7 spel kan göra din fasta belöning mindre!

ApkVenue har sammanställt ett antal Android-spel med innehåll som har potential att minska din belöning. Om du är nyfiken på att ladda ner spelet kommer du att bära synderna ensamma!

Förutom att sova finns det ett effektivt sätt att vänta på att bryta fastan, nämligen att spela spel. Spelare kan vanligtvis spela spel tills de glömmer tiden. Det är okej att spela spel så länge du inte överdriver det eftersom det kan skada din hälsa. Glöm inte att be särskilt under denna månad av Ramadan. Uh, men vet du att det faktiskt finns många Android-spel som "inte kan spelas medan du fastar"?

I den här artikeln har ApkVenue sammanställt ett antal Android-spel med innehåll som har potential att minska din belöning. Om du är nyfiken på att ladda ner spelet kommer du att bära synderna ensamma! Följande är vuxnaspel 18+ aka porr- och ngeselin-spel som kan bryta dig snabbt:

  • 15 bästa 2 GB RAM-lätta PC-spel med grafik under 2019 | Bärbara potatisar kommer definitivt att plocka upp!
  • 13 bästa spel för det roligaste Ngabuburit
  • 7 mest väntade galna spel 2016

7 vulgära och irriterande Android-spel som får dig att bryta dig snabbt!

1. COLI

Egentligen förbjuder ApkVenue dig inte att spela roliga spel gjorda av landets barn. Det är bara att titeln på detta spel kan orsaka fördomar mot vänner, familj och de omkring oss. Så enligt Jaka, håll bara Coli-spelet för dig själv. Vill du prova spelet? Ladda ner på JalanTikus ja.

Spel Trivia Madfal Studio LADDA NER

2. Kingdom of Procreation

Detta spel är en uppföljare till spelet Födelsens ålder vilket är ett av de smarttelefonspel som du bör undvika under den fastande månaden. Spel Kingdom of Procreation själv är mer eller mindre densamma som sin föregångare, det är bara att denna aspekt kompenseras av RPG-genren som är lite mer viktig än bara den polygame handling av den gamla mannen som ville ha hundratals fruar i föregående serier.

DDB Studio Strategispel LADDA NER

3. Drift Girls

Detta bilspel med utsikt över en anime-tjej som har en perfekt kropp kan bryta dig snabbt. Hur inte? När du är upptagen med att spela racingspel producerar det här spelet också en kvinnas suckande ljud som kan få personen bredvid dig att vända. Garanterad att du är lat att spela när du är på en trång plats.

Ladda ner NHN BlackPick Racing Games

4. DERP of DUTY: Redneck Assassin

Detta spel är ett visuellt romanspel med inte mindre pervers karaktär, Larry Lafner i Leisure Suit Larry. Från titeln som parodierar spelserien skytt, här kommer du att spela en före detta CIA-agent som i sitt dagliga liv är poolrensare i staden Derpville. Vet du vad som är fel i poolen? Bikini strödad.

Spel Arkad Frilansspel LADDA NER

5. Vampyr älskling

Detta spel berättar historien om en ung man som är instängd i en kärlekstriangel mellan en vampyr och en varulv. Historien kan likna Twilight och GGS, ja, men tyvärr har detta spel en stor andel i spridningen av HBT. För vanliga män är det bättre att inte spela det här spelet gameplayden har inga pornografiska inslag.

Trivia Games 蠻Šà £ ®à ¥ ® ‡ à ¥ ® ™ NEDLADDNING

6. K-Pet Girl

Detta spel är ett spel med gameplay tar hand om en vacker flicka från Korea. Detta spel använder video full rörelse som en form av karaktärsinteraktion med spelare. K-Pet Girl klassificeras som ett av de olagliga spelen så det här spelet är inte tillgängligt på Google Play.

Trivia Games 蠻Šà £ ®à ¥ ® ‡ à ¥ ® ™ NEDLADDNING

7. Flappy Bird

Du kanske undrar varför det här supersvåra spelet ingick i listan som ApkVenue gjorde. Det är en bra idé att prova det här spelet efter att ha brutit fastan, men om du kan kontrollera dina känslor kan du spela det under fastan. Som många har sagt, spel Flaxande fågel det är det mest irriterande spelet.

Spel Arkad LADDA NER DOTGEARS

BONUS: Piratspel

Att spela piratkopierade spel är skadligt för spelbranschens aktörer runt om i världen. Nedladdning av piratkopierad APK på ett betalt Android-spel är skamligt lika mycket som att stjäla. Så om du gör det under fastan kan det naturligtvis bryta fast.

Det finns faktiskt många vulgära spel och andra spel som skapar känslor, men det här är det mest irriterande spelet. Finns det enligt ditt omdöme ett annat spel som kan minska din fasta belöning? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found