De 7 bästa Android 2D-spelen 2017 som är lämpliga för att bli av med tristess

Den här gången kommer jag att diskutera de bästa 2D-spelen eller 2-dimensionella spelen som är lämpliga för spel på Android.

Upplever akut tristess men förvirrad över vad man ska göra? En lösning som kan göras är att spela ett spel. För närvarande finns det en mängd olika spel från olika genrer som du kan ladda ner gratis.

Av de många skapade spelen kommer jag den här gången att diskutera de bästa 2D-spelen eller 2-dimensionella spelen som är lämpliga för spel på Android. Här är den fullständiga recensionen.

  • 8 av de bästa romantiska Android-spelen som gör dig klumpig
  • 8 bästa Android-bilspel för 2017 du inte får missa
  • 8 av de rikaste spelbolagen i världen

Bästa 2D-spel på Android

1. Crazy Gods - Gods of Rage

Först är Raging Gods - Crazy Gods. Detta spel är ett av de bästa 2D-spelen som du måste prova. I det här spelet görs karaktärer roliga och roliga, hämtade från referenser till flera legendariska figurer från Three Kingdom-berättelsen och berömda anime-karaktärer.

Vill du prova Crazy Gods-Dewa Rampage-spelet? Du kan ladda ner det gratis här: Crazy God - Dewa Rampage

RPG Maingames-spel LADDA NER

2. BADLAND

Nästa är Badland. Detta tvådimensionella sidrullningsspel har 100 unika nivåer som du kan slå. Dessutom finns det en Multiplayer-funktion som låter dig spela med dina vänner på samma enhet.

Ladda ner spelet här: Badland

Frogmind Arcade Games LADDA NER

3. Dragracing

Nästa är Drag Racing. Detta 2D Android-spel gjord av Creative Mobile har gameplay intressant att spela. Här krävs det att du vinner ett rakt lopp (drag) mot fienden.

Ladda ner spelet här: Drag Racing

Sportspel Kreativa mobilspel LADDA NER

4. Pixel Wizard Adventure 2D

Nästa är Pixel Wizard Adventure 2D. Detta spel av Games_Labs ger utseendet på och gameplay klassisk för dig att prova. För dig som gillar 2D RPG-spel ser det ut som att du måste spela det här spelet.

Ladda ner spelet här: Pixel Wizard Adventures 2D

5. Metal Soldiers

Nästa är Metallsoldater. Även om det här spelet finns i 2D är den resulterande grafiken ganska bra. I det här spelet kommer du att fungera som en soldat som håller ett vapen. Där måste du utrota alla fiender.

Ladda ner spelet här: Metal Soldiers

6. FÖRSVAR FÖR METALLSLAG

Det näst bästa 2D-Android-spelet är FÖRSVAR FÖR METALLSLAG. Om du är en PS2-spelare är du naturligtvis redan bekant med denna Metal Slug-spelserie. För Android-serien erbjuder Metal Slug-spelet ett mer spännande spel med olika coola funktioner i det.

Otroligt nog kan du spela multiplayer för upp till 4 spelare samtidigt. Var det 1 mot 1 eller 2 mot 2. Antalet tecken är inte halvhjärtat, upp till 200 tecken med 5 olika soldater!

Ladda ner spelet här: METAL SLUG DEFENSE

7. Mig 2D: Retro Shooter!

Senast där Mig 2D: Retro Shooter!. Detta 2D Android-spel gjordes av HeroCraft Labs. Detta spel erbjuder klassiskt spel med krigsplan.

Du kommer att kontrollera ett flygplan och tilldelas att förstöra fiendens flygplans huvudkontor. Glöm inte att plocka upp varje föremål som verkar kunna öka ditt planets attackkraft.

Ladda ner spelet här: Mig 2D: Retro Shooter!

Det här är några av de bästa 2D-spelen på JalanTikus-versionen av Android som du kan spela. Om du har andra spelrekommendationer, glöm inte dela med sig i kommentarskolumnen. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found