7 av de bästa vampyranimerna genom tiderna, historien och karaktärerna är så coola!

Vill du ha de bästa rekommendationerna för vampyranime som du kan titta på? ApkVenue har några av de bästa titlarna, garanterat riktigt coola!

Även om den är gjord i original Japan, betyder det inte att anime inte antar kultur utifrån. Massor av anime-inspirerad av forntida mytologi.

En av dem är en vampyr. Denna varelse föddes från europeisk folklore som gillade att suga blod och kunde förvandlas till en fladdermus.

Massor vampyr tema anime vars historier och karaktärer är så coola! ApkVenue ger dig några av de bästa titelrekommendationerna!

Bästa vampyranime

Vampyranime kan ge något läskigt och spännande. Dessutom är storyn ofta så spännande för de flesta.

Långt ifrån att vara läskiga ser vampyrkaraktärerna i anime faktiskt häftiga ut trots att de fortfarande ser väldigt skrämmande ut.

Så vilken anime skulle ApkVenue rekommendera för dig?

1. Hellsing Ultimate

Fotokälla: Netflix

När det gäller anime med vampyrtema är naturligtvis en av de bästa Hellsing Ultimate som är en omstartversion av Hellsing som släpptes 2001.

Denna historia handlar om en karaktär som heter Alucard, den starkaste vampyren som besegrades av Van Hellsing tidigare.

Han blev senare en agent för den brittiska regeringens Hellsing-organisation med ansvar för att utrota övernaturliga varelser. När han utför sina uppgifter, bistås han av Seras Vitoria.

Denna anime hyllas ofta för sin mycket coola bildkvalitet. Det är bara så att många gore-scener visas, så de av er som inte är starka rekommenderas inte att titta på dem.

2. Bakemonogatari

Fotokälla: HD Wallpaper

Bakenomonogatari är en av de bästa anime från Monogatari-serien som det finns så många. Denna serie är anpassad från en lätt roman.

Koyomi Araragi var en vanlig gymnasieelever innan han attackerades av en vampyr. Trots att han överlevde utvecklade han konstiga krafter som super vision.

För att få honom att återgå till det normala försöker han också läka andra människor som också har övernaturliga krafter för att avslöja hemligheterna som omger honom.

3. Shiki

Fotokälla: DevianArt

En liten by som heter Sotoba upplevde plötsligt ett konstigt fenomen som fick invånarna där att uppleva konstiga dödsfall

En asocial ung man som heter Natsuno Yuuki är besatt av att lösa mysteriet. Tydligen orsakades döden av en vampyrbit.

Med hjälp av en ung läkare som heter Toshio Ozaki försöker de eliminera pesten samtidigt som de skyddar byn Sotoba.

Anime Shiki den här har massor av spända skräckscener, så gör ditt hjärta redo, gäng!

4. Blod +

Fotokälla: Pinterest

Dessutom finns det anime Blood + vilket är en fortsättning på Blood: The Last Vampire. Själva berättelsen handlar om en gymnasieflicka som heter Saya Otonashi.

En dag plötsligt attackerades han av en vampyr som kallades Chiropteran. Lyckligtvis räddas han av en mystisk man som heter Hagi.

Mannen är oförmögen att döda Chiropteran och sa bara jag kan döda henne efter att flickan drack Hagis blod.

Efter att ha känt att det fanns en jägarorganisation Chiropteran namnet Red Shield, bestämde jag mig för att gå med. Att slåss mot dessa varelser kommer att öppna mina minnen tidigare.

5. Kekkai Sensen (Blood Blockade Battlefront)

Fotokälla: YouTube

New York City har förändrats. Inte bara har dess namn blivit Lot Hellsalem, varelserna som bor i det har också förändrats.

Börja från supersoniska apor, monster, till vampyrer bor där. Denna händelse härrör från öppningen av en annan dimensionell dörr i New York som fick många konstiga varelser att komma ut.

Efter denna händelse föddes en organisation som heter Libra, vars uppgift är att hålla staden i ordning så att kaos inte sprids över hela världen.

En man som heter Leonardo Watch får plötsligt en konstig makt Kamigami no Higan offra ögonen på sin lillasyster.

Han åkte också till Lot Hellsalem för att hitta svaret på mysteriet han upplevde. Det är mer eller mindre som animehistorien Kekkai Sensen den här.

6. Owari no Seraph (Seraph of the End: Vampire Reign)

Fotokälla: Pic Pic

På grund av uppkomsten av ett mystiskt virus som får människor att dö när de är över 13 år gamla, kommer vampyrer ut ur deras gömställen och förslavar människor.

Yuuichirou och Mikaela Hyakuya känner sig olyckliga över att behandlas godtyckligt av vampyrer. De bestämde sig också för att fly.

Tyvärr överlevde bara Yuuichirou. Han hittades också av Moon Demon Company som syftar till att utrota alla vampyrer i Japan.

Fyra år senare blev han medlem Imperial Demon Army of Japan och fast beslutna att hämnas på vampyrgruppen.

Anime Owari nej Seraph är en av de populära anime som har en spännande historia!

7. Blood Lad

Fotokälla: Viz Media

Den sista vampyranimen på den här listan är Blood Lad. Denna anime berättar historien om en stark vampyr med namnet Staz Charlie Blood som kontrollerar demonvärldens östra distrikt.

Enligt rykten var han en stark vampyr som var grym och blodtörstig. I själva verket är Staz en akut kvinna som är besatt av japansk kultur!

Sedan kom en kvinna från Japan som heter Fuyumi Yanagi av misstag in i demonvärlden. Staz lockas också av Fuyumi.

Tyvärr var Fuyumi tvungen att dö i den demonvärlden. Staz var fast besluten att återuppliva honom, även om han var tvungen att resa till den mänskliga världen.

Du kanske undrar varför det inte finns någon originalanime från Netlfix, Castlevania, i listan ovan.

Även om den är baserad på ett spel tillverkat i Japan, är den animerade filmen gjord i Amerika, gäng! Skildringsstilen görs verkligen lik anime-stilen.

Om du är, vilken är din favorit? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found