vad är leonflix? Så här laddar du ner och använder den

Är du nyfiken på Leonflix-filmapplikationen för att ersätta IndoXXI? Kom igen, först se hur man laddar ner och hur man använder Leonflix i sin helhet nedan, gäng.

Du är väldigt lycklig att leva i den nuvarande eran, deh! Nu kan du enkelt få tillgång till mycket intressant och användbart innehåll, inklusive att leta efter kvalitetsfilmprogram.

Från applikationen för att titta på filmer som Netflix, till dem som vill hitta bra roliga videor på Youtube såväl som Tick ​​tack. Alla kan nås direkt via enheten smartphone eller bärbar dator, gäng.

Men tyvärr är några av ansökningarna ovan premium, så du måste betala en prenumerationsavgift för att njuta av innehållet i dem.

Som ett alternativ har det varit upptagen nyligen Leonflix-applikationen för filmälskare som kan användas gratis. Sedan, hur sätt ladda ner och använd Leonflix?

Vad är Leonflix och hur laddar jag ner och använder det?

Efter en upptagen blockering av webbplatser för att titta på filmer som IndoXXI, namnet på Leonflix-applikationen har nyligen diskuterats allmänt på internet eftersom det erbjuder liknande funktioner och det är naturligtvis gratis.

Från de många konversationerna i cyberspace ger Leonflix ett forum för titta på filmer i HD-kvalitet gratis.

Därför kommer ApkVenue i den här artikeln att granska fullständigt vad är Leonflix och hur man använder det för er som fortfarande är nyfikna och inte förstår det, gäng.

Vad är Leonflix? Ansökan om att titta på filmer ersätta IndoXXI?

Leonflix är en filmtittande app som ser ut att den håller på att följa i Netflix fotspår. Detta kan ses från suffixet krusiduller "-flix" som den använder.

Fotokälla: leonflix.net (Leonflix är en sökmotorapplikation för film och TV-serier, öppna ett program som tillhandahåller strömmande filmer som Netflix.)

Baserat på informationen på Leonflix webbplats (//leonflix.net/), förklarar tillverkaren av denna applikation att tjänsten är är inte en leverantör av video- eller filminnehåll som Netflix.

Men Leonflix är en liknande avancerad sökmotor Google Sök vilket är begränsat till att hitta innehåll för filmer och TV-serier, gäng.

Förutom att leta efter det kan du också använda Leonflix till spela och titta på filmer och TV-serier direkt i ansökan.

Vid första anblicken liknar denna applikation också Göra, det är bara att det har ett gränssnitt (användargränssnitt) vilket är enklare så att du inte behöver röra med det längre.

Hur man använder Leonflix för att titta på gratisfilmer

Som ApkVenue nämnde ovan är en av de viktigaste försäljningsställena för Leonflix dess användarvänlighet och dess tjänster som kan användas gratis.

För att hjälpa dig har ApkVenue här förklarat i sin helhet hur hur man använder Leonflix Windows för din PC eller bärbara enhet. Kom igen, se helt!

Steg 1 - Ladda ner Senaste Leonflix Windows

  • Först kan du ladda ner Den senaste versionen av Windows Leonflix-applikationen som du kan få via länken nedan.
  • Under tiden, för användare av MacOS, Linux och Raspbian-baserade enheter kan du gå rakt ladda ner på den officiella webbplatsen.
Apps Entertainment Leonflix LADDA NER

Steg 2 - Installera Leonflix-applikationen på PC / Laptop

  • Om du harladda ner, Du stannar här Installera Leonflix-applikationen och vänta tills processen är klar. I så fall måste du bara öppna den via ikonen som visas nedan.

Steg 3 - Välj eller sök efter filmer och TV-serier på Leonflix

  • Som ApkVenue nämnde ovan, för hur du använder Leonflix, bor du välj en film eller TV-serie visas på huvudskärmen.
  • Du kan också använda funktioner Sökruta högst upp för att hitta de filmer och TV-serier du vill ha, gäng.

Steg 4 - Börja titta på filmer på Leonflix

  • Om du har valt en film visas en skärm som innehåller titel, filmbetyg, sändningsdatum, varaktighet, genreoch en kort beskrivning av filmen. Ganska interaktiv, eller hur?
  • Om du omedelbart vill titta på en film i Leonflix-applikationen är allt du behöver göra att klicka Spela ikon på toppen.

Steg 5 - Hur man aktiverar undertexter på Leonflix

  • Du behöver inte vara här ladda ner undertexter på Leonflix, för i vissa filmer är detta automatiskt tillgängligt. Du måste bara knacka ikon undertexter längst ned för att välja språk.

Steg 6 - Spara Leonflix film eller TV-serie

  • Tyvärr kan du inte ladda ner filmer på Leonflix. Men du behöver inte oroa dig, du kan också använda funktionerna Bokmärke för att markera dina favoritfilmer och TV-serier.

Steg 7 - Se senare filmer och TV-serier

  • Om du har markerat den blir filmen eller TV-serien blå och visas på flikBokmärke på Leonflix-applikationen. Riktigt enkelt, eller hur?

FAQ: Vanliga frågor Ladda ner Den senaste Leonflix!

Namnet på applikationen för att titta på de senaste filmerna kommer det naturligtvis att finnas mycket frågor om Leonflix som frågas mycket på internet. ApkVenue har också sammanfattat några av dem enligt följande.

1. Finns Leonflix Android- och iPhone-applikationer tillgängliga?

Fotokälla: play.google.com

För närvarande är Leonflix-applikationen fortfarande i beta-status. Den exakta versionen Leonflix Beta 0.7.0, gäng.

Leonflix i sig är också endast tillgängligt för PC- och bärbara enheter och kan inte hittas i Google Play Butik än såväl som i form av APK för Android OS.

Rapportering från den officiella webbplatsen, utvecklare Leonflix fokuserar för närvarande fortfarande på att utveckla PC-versionen först.

Men den goda nyheten är att de redan har sagt planerar att skapa Leonflix Android-applikationen i framtiden. Om det redan finns en, är intresserad avladda ner?

2. Är Leonflix-applikationen gratis att använda?

Fotokälla: quora.com

Eftersom den fortfarande är ny och en betaversion kan du använda Leonflix-applikationen gratis.

Dessutom behöver du inte oroa dig för irriterande annonser som när du besöker en webbplats ladda ner filmer eller andra gratisappar.

Så för de av er som vill stödja Leonflix utveckling, festa utvecklare öppna också en donationstjänst om du är intresserad av att delta.

Åh ja, det bör också noteras att möjligheten att Leonflix-applikationen i framtiden också kommer att debitera användarna en avgift för att stödja vidareutveckling, vet du!

3. Är Leonflix-applikationen säkert att titta på?

Fotokälla: medium.com

Baserat på Jakas erfarenhet av att titta på filmer på Leonflix, det finns inga störningar än skadlig kod etc som orsakas av användningen av denna applikation.

Men lagligen deltar Leonflix-applikationen fortfarande sprida olagligt innehåll var på vissa plattform du måste betala en avgift.

Så det är bra om du letar säkert och letar efter andra alternativ till överkomliga priser. Till exempel Netflix, som för närvarande är det billigaste paketet du kan köpa med priser från 50 000 IDR.

Det är en recension av vad Leonflix är och hur ladda ner såväl som att använda det, gäng. Leonflix ser skrämmande ut, men dess oklara status är också en anledning till oro.

I väntan på bioschemat och titta på din senaste favoritfilm rekommenderar ApkVenue att du använder en applikation för att titta på lagliga filmer som har visat sig säkra och bekväma att använda.

Har någon av er försökt använda Leonflix-applikationen? Eller kanske du har andra frågor? Kom igen, tveka inte att skriva i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found