De 7 bästa utbildningsapplikationerna på Android som gör dig smartare

denna sak fick aldrig minsta uppmärksamhet. Här är 7 av de bästa pedagogiska apparna på Android som kan göra dig smartare.

Inte bara för att spela spel, komma åt sociala medier eller ta roliga selfies. Smarttelefoner kan också användas för att stödja aktiviteter lära sig att undervisa i skolan, naturligtvis, om det används klokt.

Nu finns det många pedagogiska applikationer på Android som du kan använda för att stödja dina aktiviteter som student / studentmodell. Från att börja finjustera främmande språkkunskaper till att göra lärandet roligare.

Naturligtvis är lärande via smartphones mycket effektivt. Anledningen är att det här objektet aldrig har separerats från vår uppmärksamhet. Här är 7 av de bästa pedagogiska apparna på Android som kan göra dig smartare.

  • 10 gratis engelska lärandeapplikationer 2020 | Android och iOS!
  • 5 OBLIGATORISKA applikationer på smartphones för FN-deltagare
  • 11 Dessa Android-applikationer borde ägas av studenter, har du det?

De 7 bästa utbildningsapplikationerna på Android

1. Lär dig kinesiska - ChineseSkill

På din skola finns det lektioner mandarin språket? Yrsel halv till döds? Koppla av, du kan dra nytta av applikationen Lär dig kinesiska - ChineseSkill.

Denna pedagogiska applikation som låter dig lära dig kinesiska på ett enkelt och roligt sätt.

Apps Utilities ChineseSkill - Lär dig kinesisk språkutbildning DOWNLOAD

När du har installerat det öppnar du applikationen och du hittar tre huvudavsnitt, nämligen Lär, Granska och Upptäck. Oroa dig inte för att komma i trubbel, för du kommer att lära dig kinesiska helt från grunden.

Från och med grundläggande 1 till 3 och framåt lär du dig färger, siffror, mat, tid, frågor och många andra. Försök själv med en gång, bli inte förvånad om du får 100 poäng.

2. Programming Hub, Lär dig att koda

Nästa utbildningsapplikation för att lära sig alias programmeringsspråk kodning det är Programming Hub, Lär dig att koda. I denna digitala tidsålder känns det som programmeringskunskaper och kodning bör ägas av alla, särskilt för er som fortfarande är studenter.

Ladda ner Neximo Labs Utilities Apps

Programming Hub, Learn to code är en inlärningsapplikation kodning och programmeringsspråken HTML, CSS och Javascript. Denna ansökan har offline kompilator att studera och öva utan behov av en Internetanslutning.

Det finns en stor samling programmeringsexempel och ett omfattande kursmaterial. Alla behöver lära sig kodning i-bunt i Programming Hub-applikationen, Lär dig att koda.

VISA ARTIKLAR

3. Duolingo - Lär dig språk

Dina engelska lektioner blir alltid låga? Eller dina vänner retas ofta på grund av din engelska fläckig? Ändra ditt öde och förbättra dina engelska färdigheter med Duolingo.

Duolingo Education Apps LADDA NER

Duolingo är en pedagogisk applikation för att lära sig främmande språk, särskilt engelska. Inte bara tillgängligt på Android utan kan användas på iOS och webbaserade applikationer via din dators webbläsare.

4. PhotoMath

Matematik, ett av de mest hatade och älskade ämnena. Om du vill lära dig matte men är förvirrad när du måste lära dig det via böcker eller internet? Sätta på den PhotoMath aja.

LADDA NER Microblink Productivity Apps

PhotoMath är den bästa pedagogiska appen på Android som framgångsrikt kombinerar en kamera med en miniräknare. Så om det finns ett svårt matteproblem behöver du bara öppna den här applikationen och rikta kameran mot det problem du vill ha.

Svaret visas automatiskt på skärmen och bör vara korrekt om det stöds av en kvalitetskamera. För mer handledning om hur du använder PhotoMath kan du läsa om det i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

5. Journey - Diary, Journal

Numera är det sofistikerat, inspelningsmaterial eller klassscheman behöver inte finnas i böcker. Du kan använda en digital anteckningsbok och en av de bästa är Journey - Diary, Journal.

Programmet Journey - Diary, Journal är användbart för att spela in klassstämplar och påminna ditt schema över aktiviteter som måste göras. Att använda den här applikationen är väldigt enkelt och enkelt för dig som inte vill vara komplicerad.

Kontorsappar och affärsverktyg 2 App Studio LADDA NER

Denna applikation är perfekt för dig som modellstudenter som har hektiska scheman och vill hantera sin tid så effektivt som möjligt så att uppgifterna uppfylls och andra viktiga saker görs.

6. Kontorslins

Om din lärare / föreläsare har förklarat lektionen långt på tavlan, ber de dig att skriva ner den, det är här den grundläggande användningen av applikationen är Kontorslins.

Genom att använda en applikation från Microsoft som heter Office Lens, kommer det verkligen att hjälpa studenter och studenter att anteckna olika saker, från material, tillkännagivanden till banderoller / affischer.

Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING

Du tar bara helt enkelt en bild av tavlan och allt kommer att spelas in tydligt. KOM IHÅG! Detta är inte en vanlig kameraprogram, du kan ta bilder från olika vinklar utan att behöva oroa dig för att förlora varje ord.

VISA ARTIKLAR

7. Ruangguru Learning Solutions

Lärarrum är en av de bästa online-inlärningsapparna på Android. Med Ruangguru-applikationen kan du be om hjälp genom att ladda upp frågor som du tycker är svåra med din Android-smartphone.

Ruangguru Produktivitetsappar LADDA NER

Ruangguru online-inlärningsapplikation kan hjälpa till att svara på frågor i matematik, fysik för grundskolan, gymnasiet och gymnasiet. En annan utmärkt funktion är att du kan använda Audio Call för att diskutera direkt med din lärare, du kan till och med ta lektioner.

Dessa är de 7 bästa utbildningsapplikationerna på Android, kan stödja inlärning för att komma ikapp och göra dig smartare. Förhoppningsvis är detta användbart, slösa inte bort tid och lär dig nu. Dela med sig också din åsikt!

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found