hur man sparar data om smartphone-skärmen är trasig eller stängs av

En trasig eller sprucken smarttelefonskärm är den värsta typen av skada på en smartphone när den av misstag faller ur handtaget. I den här artikeln kommer ApkVenue att ge två sätt att spara data även om smarttelefonskärmen redan är p

En trasig eller sprucken smarttelefonskärm är den värsta typen av skada på en smartphone när den av misstag faller ur handtaget. Effekten är så stor, till och med en touch på skärmytan svarar inte. Om du upplever detta och sedan känner dig överväldigad av panik eftersom du tror att alla viktiga uppgifter kommer att raderas automatiskt, ta det lugnt. Du kan lätta dig.

I den här artikeln kommer ApkVenue att ge två sätt att spara data trots att smarttelefonskärmen har gått sönder. Du måste vara nyfiken, eller hur? Ta bara en titt på artikeln om hur du sparar smarttelefondata om skärmen är skadad.

  • Hur man överför all data från Android till iPhone eller vice versa
  • Så här återställer du förlorade eller borttagna data på Android
  • 7 viktiga tips för att skydda sekretessdata på din smartphone
  • Så här använder FBI och CIA det för att hitta personuppgifter

Hur man sparar data om smartphone-skärmen är trasig eller stängs av

1. Sätt ta igen sig data om skärmen är trasig men fortfarande på

Om smarttelefonskärmen är trasig men fortfarande är på kan viktiga data i internminnet fortfarande sparas. Ta USB OTG-kabeln (Påväg) eller en liknande datakabel för att ansluta mobiltelefonen till datorn. Efter att de två enheterna har anslutits lyckas dataöverföringsprocessen (överföra) från internminnet till datorns hårddisk kan göras omedelbart. Kopiera alla viktiga data tills inget återstår.

Om du inte har en dator eller bärbar dator för att lagra data, använd en USB OTG-kabel för att ansluta din telefon till FlashDisk. Om du inte har en USB OTG-kabel flyttar du bara internminnedata till microSD-externt minne. Observera att alla stegen ovan endast gäller om skärmen fortfarande är på och lyhörd trots att den är trasig.

2. Sätt ta igen sig data om skärmen går sönder och stängs av

Om smarttelefonskärmen är trasig och det inte finns någon synlig bild, även död, är det nödvändigt VNC-programmet. Det finns många alternativ tillgängliga i App Store, vi rekommenderar att du väljer den gratis och säkra versionen du vill använda. VNC är ett program som flyttar Android-gränssnittet till din dator så att allt kan styras direkt från skrivbordsskärmen.

För att använda ett av VNC-programmen måste du åtminstone ladda ner och installera det på din dator och Android-enhet först. Förutom gratisversionen finns det också en betald version som innehåller många fler fantastiska funktioner. Vi rekommenderar att du väljer en betald version av VNC-programmet för ett bredare användningsområde.

Vad händer om det inte går att spara data?

Har du gjort de två metoderna ovan men till ingen nytta? Den mest effektiva lösningen är att ta med din favoritsmartphone till en auktoriserad serviceplats. Det här sista alternativet tömmer innehållet i plånboken, men data sparas och mobiltelefonskärmen kan repareras även om den totala reparationskostnaden är högre. Se till att bara ta med din mobiltelefon till en auktoriserad serviceverkstad, där datasäkerheten är mer garanterad och kostnaderna fortfarande kan minskas om garantikortet fortfarande är giltigt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found