5 mångsidiga fjärrkontrollapplikationer för Android-smartphones

Förutom att chatta och andra vanliga saker kan Android-smartphones användas för att styra alla typer av andra elektroniska objekt. Därför är detta en mångsidig fjärrkontrollapplikation för Android-smartphones.

Utvecklingen av teknik här blir galnare. Detta kan bevisas av storheten hos Android-smarttelefonen som kan göra vad som helst. En av dem använder ett Android-fjärrkontrollprogram för att göra olika saker.

Det är rätt, förutom att chatta och andra vanliga saker, kan Android-smartphones användas för att styra alla typer av andra elektroniska objekt. Därför är detta en mångsidig fjärrkontrollapplikation för Android-smartphones.

  • 6 av de bästa applikationerna för att titta på TV på en Android-telefon
  • De 10 bästa online-TV-apparna för Android och PC 2020, gratis!
  • Hur man tittar på utomeuropeiska TV-kanaler utan kostnad på en Android-telefon
VISA ARTIKLAR

5 flerfunktionella fjärrkontrollapplikationer för Android-smartphones

1. Unified Remote

Vid din tid igen "mager", naturligtvis vill du verkligen styra din dator med fjärrkontrollen till höger. Du kan ladda ner den Unified Remote. På det här sättet kan du styra din dator med operativsystemen Windows, Mac och Linux. Så prova det. Glad lata!

Ladda ner Unified Remote Application

2. TeamViewer

Förutom Unified Remote kan du också använda TeamViewer för att styra alla slags datorenheter, både Windows, Mac och Linux. Faktum är att inte bara datorer, du kan också styra andra Android-smartphones, du vet. Så det är lämpligt för att ta hand om dina yngre syskon när du spelar mobiltelefoner.

Apps Productivity TeamViewer GmbH LADDA NER

3. AnyMote

Tja, om du är ett pensionatbarn, kanske du kan använda den här Android-fjärrkontrollapplikationen. Hans namn AnyMote, med den här applikationen kan du styra all elektronisk utrustning som TV, AC, DVD, BluRay och så vidare. Vill du pröva?

Ladda ner AnyMote-applikationen

4. Mi Remote

Om du vill prova andra applikationer kan du göra Mi Remote till en grundpelare. Ja, den här fjärrkontrollapplikationen för Android-smartphones kan också justera TV: n eller växelström på distans. Så om du tappar bort din TV- eller AC-fjärrkontroll behöver du inte köpa den igen. Använd bara den här applikationen.

Ladda ner Mi Remote-appen

5. SÄKER Universal

Andra elektroniska kontrollapplikationer är SÄKER Universal. Med detta, förutom att styra elektronisk utrustning som du kan styra från din smartphone, kan denna applikation också skicka foton och videor till din smart-TV. Så du kan se videoinnehåll på en bredare skärm.

Ladda ner SURE Universal Application

Dagens smartphones stöds av IR Blaster-funktionen, så du kan fortfarande använda appen även om det inte finns någon infraröd på din mobiltelefon. Se också till att du läser artiklar relaterade till applikationer eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.