Dessa 20 verktyg är ett måste för professionella hackare

Vid detta tillfälle har ApkVenue sammanfattat 20 enheter som måste ägas av professionella hackare. Om du vill bli en hackare, låt oss fortsätta se ApkVenues recension nedan!

De flesta av dem hackare tycka om tystnad i rummet som vetter mot datorn hela dagen. De ser vanligtvis läskiga, likgiltiga och avskilda ut. De har ett annat sätt att tänka med vanliga människor. Inkluderar tankar om en måste-enhet eller något som kan stödja deras produktivitet.

Vanliga människor kanske tror att en smartwatch eller bil är deras speciella objekt. Det är dock annorlunda med hackare, det är de spelar ingen roll med allt. Vad de behöver är en fungerande enhet dataintrång eller kodning de. Vid detta tillfälle har ApkVenue sammanfattat 20 måste-ha verktyg för professionella hackare. Om du vill bli en hackare, låt oss fortsätta se ApkVenues recension nedan!

  • Inse inte att vara en hacker om du inte känner till dessa tio termer
  • Vad är innehållet i Mr. Hacker's bag. Elliot Aldersons robot? Här är listan!
  • 7 sätt att bli en riktig datorhacker

Dessa 20 verktyg som professionella hackare måste ha

1. PIA (Super Anonym VPN-tjänst)

Virtuellt privat nätverk eller vanligtvis förkortas VPN är en privat nättjänst som gör det möjligt att surfa på internet online säker och anonym. För hackare är en VPN mycket användbar för dölja identitet dem, säkra nätverkstrafik, minimera datastöld när den är ansluten till allmänt Wi-Fi.

2. Raspberry Pi Zero W (Mini-dator)

Denna minidator ökar bland hackare. Raspberry Pi Zero W är en av mini-datorerna i Raspberry Pi som kan installeras Kali Linux-operativsystem för hackningssyfte. Bortsett från det kommer Pi Zero W också med Cypress CyW43438 trådlöst chip för en extra Wi-Fi-anslutning Blåtand. Med en prisklass 25,99 US $kunde hackarna ta med sig den här lilla, multifunktionella enheten.

3. Raspberry Pi 3 Model B (Mini-dator med ytterligare kylflänsar)

Konstgjord minidator Raspberry Pi den här har fler funktioner än tidigare, nämligen tillägget hölje och värme sjunker. Dessa två tillägg kan göra prestanda för Raspberry Pi 3 Model B att bli snabbare. Denna minidator kan också installeras med operativsystemet Kali Linux för hackningssyfte. Prisintervallet för detta Pi-läge är 39,99 US $.

4.Panda PAU05 2,4 GHz (trådlös adapter)

Panda PAU05 är en trådlös adapter mest rekommenderas av vissa experter på teknikwebbplatser. Panda PAU05 lyckades också bli den mest populära enheten vid den här tiden på året. Den här enheten är kompatibel med operativsystemet Kali Linux, vilket är en av anledningarna till att hackare gillar det här lilla objektet.

Panda PAU05 har en nackdel, nämligen intervallet för signalområdet bara några meter. Ändå lyckades dess fantastiska prestationer hackare ingen tvekan att köpa den till ett ganska överkomligt pris, vilket är ca. 13,99 US $.

5. Alfa Wireless B / G / N (alternativ trådlös adapter)

Alfa Wireless den här kan också vara ett alternativ för hackare när man väljer en trådlös adapter. Precis som Panda, den här adaptern också Kali Linux-kompatibel för hackningssyfte. Denna adapter har USB-kabel tillräckligt länge och riktning antenn vilket kan öka signalstyrkan. Du kan få den här enheten för lite mer än den tidigare enheten, vilket är intervallet 39,99 US $.

6. Startpaket för RTL-SDR (radioprogram för programvara)

SDR (programvarudefinierad radio) är ett verktyg som hackare är vana vid hacka radiovågor. RTL-SDR är utrustad med kylflänsar för att minska varm temperatur på enheten.

Den stabila temperaturen gör prestandan bättre och mer exakt vid signalvågor. Med pris 25,95 US $ plus utrustad med kylflänsar är den här enheten stavad mer ekonomiskt jämfört med andra.

7. USB Rubber Ducky (lätt att lära sig hacka)

USB-gummi Ducky detta är lämpligt för dig som lär dig kodning eller hacking. Med den här enheten kan du snabbt ändra idéer till en åtgärd som kan utföras. Denna USB-enhet är en favorit säkerhetsforskare och IT-entusiaster.

För att förutom att vara en attackvektor som stjäla filer från MacOS-datorer kan Rubber Ducky också användas för skriva kod och vända idéer inåt manus. Du kan få Rubber Ducker för $ 44,99 US $.

8. Lockpicking-set (en uppsättning säkra brytningsverktyg)

Hackare har inte alltid aktiviteter att hacka i cyberspace, det finns också galna hackare som inte tvekar att göra samma sak mer extrem, som att bryta sig in i en dörr eller ett kassaskåp i den verkliga världen. Lockpicking Set det är vad de brukar använda för att stödja sina åtgärder för att bryta sig in i kassaskåp.

Det finns flera typer nyckelbrytande verktyg med olika former. En uppsättning av dessa redskap placeras i en liten brun höftpåse som får dig att se ut som en pirat när du bär den. Du måste spendera pengarna 39 US $ för att komma till en påse som innehåller en uppsättning av dessa inbrottsverktyg.

9. Lan Turtle SD (LAN till USB-deladapter)

Lan Turtle SD är ett verktyg för systemadministration och penetrationstestning enkel att konfigurera för fjärrkontroll, man-i-mitten-attacker och nätverksrekognoseringsattack när du är ansluten till ett nätverk. Den här enheten svårt att upptäcka och kan orsaka flera attacker i nätverket.

Utrustad med en skärm skal som kan användas för att fjärrstyra på avstånd och körning av programmet. Priset för att få denna lilla uppsättning cayennepeppar är 54,99 US $.

10. Enkel WiFi Flat Panel (WiFi Signal Booster)

De flesta vet inte att Wi-Fi i grunden är siktlinje det där kan utvidgas till dess räckvidd över en mil. Genom att använda Platt WiFi det här kan du göra.

Om du har en åtkomstpunkt ** med en antenn hemma, försök byta ut den mot en enhet riktningsantenn som är utrustad med detta stativ och kabel. Detta verktyg ökar signalområdet för ditt nätverk till väldigt långt enligt vilken riktning antennen är. Denna coola enhet kan du köpa för $ 53,34 US $.

11. Raspberry Pi 3 Complete Starter (komplett minidatoruppsättning för nybörjare)

Till skillnad från den tidigare typen som ApkVenue nämnde i början har den bara ytterligare hölje och kylflänsar. Som namnet antyder, Raspberry Pi 3 komplett levereras komplett med kortliknande funktioner microSD med en kapacitet på 32 GB, kylflänsar, hölje, CanaKit, USB Flashdisk, USB-kabel, inte heller kvar kraftledning. Intressant nog kan du få det för 69,99 US $.

12.WiFi Pineapple Nano Basic (Wi-Fi-säkerhetsövervaknings- och penetrationsverktyg)

För hackare med fler budgetar, enheter kraftfull till ett pris 99,99 US $ det kan vara lämpligt för övervakning av Wi-Fi-säkerhet. Ananas Nano Basic Wi-Fi har PineAP, ett kraftfullt verktyg för att göra penetrationstestning på ett Wi-Fi-nätverk som man-i-mitten-attacker, spårning, loggning och rapportering. Den här enheten är också kompatibel för att installeras på Android-enheter.

13.Bash Bunny (bästa alternativet till USB-gummiduckel)

Bush Bunny är en fullfjädrad Linux-dator som är formad som en USB-flashdisk eller Ethernet-adapter. Precis som Rubber Ducky ser Bash Bunny också ut skal vilket gör att vi kan fjärrstyra och köra program på den. Vad som skiljer, har Bash Bunny snabbare åtkomst och ett något dyrare pris, dvs. 99,99 US $.

14. WiFi Pineapple Tetra (uppgradering från Nano-version)

Om du gillar att göra hacka på Wi-Fi-nätverket, det här verktyget är perfekt för dig. De flesta Wi-Fi-hackare hoppas också kunna äga den här enheten. Ananas Tetra Wi-Fi är en enhet för dubbelbandshackning som kan nås och konfigureras via ett webbgränssnitt. Den här enheten också lämplig för nybörjare som vill lära sig testning av Wi-Fi-penetration. Förbered dig på att nå tillräckligt djupa fickor, eftersom priset på den här enheten är ganska dyrt, det vill säga 199,99 US $.

15. Ubertooth One Bluetooth-adapter (adapterenhet för realtidsövervakning av Bluetooth-trafik)

Dataintrång Wi-Fi-nätverkstrafik vi är vana att stöta på, men tänk om det hackar trafik Blåtand? Det läser coolt, eller hur? Ubertooth One Bluetooth-adapter det låter dig göra det. Denna enhet använder en 2,4 GHz-frekvens för sändning och mottagning. Du kan övervaka Bluetooth-trafik online realtid med en enhet värd 127,95 US $ detta.

16. YARD Stock One Radio Dongle (Device for Hacking Smart-Doors)

Den här är coolare än någonsin. Har du någonsin funderat på att hacka garagedörren eller porten? YARD Stock One Radio Dongle låter dig göra det. Du kan hacka smarta dörrar som har ett nätverk med en frekvens på 1 GHz. Genom att köpa den till 124 US $ du kan göra läser in och interagerar in i nätverkssignalen för smarta dörrar.

17. HackRF One SDR (verktyg för att hacka radiokanaler)

HackRF One är en radioenhet programvarudefinierad känd lämplig för de av er som vill lära sig radiofrekvenshackning. Med förmågan att ta emot och sända mellanfrekvenser 1 MHz till 6 GHz låter alla radiosignaler täckas av detta verktyg. Du måste spendera mer för att få det här verktyget eftersom det är prissatt 330 US $.

18. Bärbar dator Acer Aspire 5 (bärbar dator för hacking)

Acer Aspire 5 har specifikationer som är coola nog för hackningssyfte med en bred skärm 15,6 tums Full HD-skärm, med en 8: e generationens Intel Core i5-8250U-processor, GeForce MX150 VGA, 8 GB DDR4 RAM och utrustad med en 256 GB SSD. Med dessa sofistikerade specifikationer kommer säkerligen bärbar datorprestanda att bli snabbare och kan vara stödja hackingsändamål du. Förbered så mycket som 599,99 US $ för att få den här bärbara datorn.

19. ASUS ZenBook UX303UB (bärbar dator för hacking)

ASUS ZenBook UX303UB har specifikationer som är mer sofistikerade än tidigare. Med en 13,3-tums skärm plus en QHD + pekskärmsfunktion, Intel Core i7-processor, 12 GB RAM, 512 GB SSD och Nvidia GT940M Diskret GPU. Att döma av dessa specifikationer, prestanda för den här bärbara datorn ingen tvekan igen. Visst kommer att kunna stödja din hacking process. Denna smarta bärbara dator säljs i ett prisklass 1 062 US $.

20. Alienware AW17R4 (bärbar dator för hacking)

Slutligen finns det en bärbar dator med guds specifikation vilket säkert kommer att vara lämpligt för att stödja dina hackingsbehov. Alienware AW17R4 vara en bärbar dator high end för närvarande tillgänglig med en skärmspecifikation 17,3 tum Full-HD-skärm, 7: e generationens Intel Core i7, 16 GB RAm, 1 TB hårddisk med 7200 varv / min och Nvidia GeForce GTX 1060 med 6 GB GDDR5 vilket gör skärmen ännu mer verklig. Du kan få den här till ett pris 1 580 US $.

Och du, det är 20 måste-ha verktyg för professionella hackare. Inse inte att du är en hackare om du inte vet och inte har något av verktygen ovan. För de av er som just ska lära sig hacka, kanske du kan köpa en av dem för att stödja dina hackingsbehov. Så många artiklar den här gången, förhoppningsvis användbart!