7 av de bästa graffitiapparna för Android, coola och sofistikerade!

Vill du göra coola och fantastiska graffiti? Prova att ladda ner de bästa graffiti-applikationerna för Android nedan. Det är fullt utrustat och det är gratis!

Numera blir konsten att rita ord med svala och färgglada streck eller graffiti alltmer älskad av allmänheten, särskilt unga människor.

Vanligtvis kan du enkelt hitta graffiti på att bygga väggar i stadsområden, gäng.

Förutom att släppa kreativitet på att bygga väggar kan du också spilla alla dina grafiska idéer genom teknik.

Om du verkligen gillar att göra graffiti måste du verkligen ladda ner den bästa graffiti-applikationen för din smartphone.

Bästa Graffiti-appar för Android

För närvarande finns det många användbara Android-applikationer som kan hjälpa dig att finslipa dina graffiti-färdigheter.

Du kan också ladda ner den här applikationen gratis via Google Play Store så att du kan använda den på en Android-enhet.

1. Graffiti Creator

Sofistikering av graffitiapplikationen på den här behöver verkligen inte ifrågasättas, gäng. Dessutom finns det många funktioner som kan maximera resultaten av din graffiti.

En av de intressanta funktionerna i Graffiti Creator är valet mycket olika teckensnitt för att skapa ett namn eller annan skrift.

Du utforskar också med alternativ väldigt många färger för att skapa mer utsökt graffitikonst.

Förutom dessa funktioner låter den här applikationen dig också rita graffiti karaktär. Intresserad, gäng?

Ladda ner Graffiti Creator här.

2. Graffit It

Med den här applikationen kan du skapa graffiti av karaktär, symbol, eller gör dina egna ritningar fritt via simulering.

Denna applikation är perfekt för de av er som vill öva på att göra graffiti eller bara vill spilla den överflödande fantasin i huvudet.

Det mest intressanta med denna app är att du kan redigera dina egna foton och ställa in dem som en bakgrund för graffiti du skapar.

Ladda ner Graffit It här.

3. Graffiti Maker

Vill du ha en svalare applikation? Graffiti Maker är svaret. Denna sofistikerade Android-applikation låter dig skapa graffiti på ett professionellt sätt.

Förutom det vet du att graffitikonst är ganska komplex. Tja, i den här applikationen kan du skapa anpassning längre in i ditt arbete.

Denna applikation erbjuder en mängd olika funktioner för att skapa typsnitt. Med början från basfärg, ljuseffekt, fram tills skugga, kan du skapa efter behag

Ladda ner Graffiti Maker här.

4. Hur man ritar graffit

Även om namnet är som handledning för att göra graffiti, den här applikationen visar sig vara mycket användbar för att göra fantastiska graffiti-skrivningar.

Denna applikation för att rita graffiti har många exempel på skrivning som innehåller information om svårighetsgraden vid teckning, gäng.

Ändå är metoden att rita graffiti i den här applikationen mycket lätt att använda och också användbar för att finjustera dina färdigheter.

Naturligtvis är denna applikation perfekt för dig som gillar att göra graffiti i textform med stöd av en mängd olika teckensnitt.

Ladda ner Hur man ritar graffit här.

5. Graffiti obegränsat

Denna applikation är verkligen mycket speciell eftersom du kan göra klottringar på olika platser som oärligt vandalism.

Eits, men det är inte det vandalism på ett riktigt ställe, skicka vidare en mängd bilder som tillhandahålls i denna applikation.

Börjar från tåg, bilar, lastbilar, motorcyklar och andra saker i form foton och videor Du kan dekorera den med ditt coola graffiti, gäng.

På grund av de många funktioner som erbjuds, bli inte förvånad om den här coola appen för Android kommer i en jumbo-storlek på cirka 90 MB.

Ladda ner Graffiti Unlimited här.

6. Smoke Graffiti Name Art Maker

Om du gillar att göra graffiti med namn är den här applikationen lämplig för dig eftersom den kan användas för att skapa graffiti-namn på Android.

Cool igen, Smoke Graffiti Name Art Maker erbjuder mer än 40 typsnitt med mer än 300 klistermärken cool att du skapar så kreativt som möjligt.

Förutom det enorma antalet coola teckensnitt och klistermärken, är denna applikation också utrustad med olika unika effekter som gör din grafik ännu mer fantastisk, gäng.

Ladda ner Smoke Graffiti Name Art Maker här.

7. Graffiti Creator på fototext

Den här appen är en av de mest populära apparna på Android för redigering av foton och text till cool graffiti.

Som namnet antyder tillåter Graffiti Creator on Photo Text dig att infoga graffiti-text i det foto du vill ha.

Förutom att ha många coola teckensnitt och färger, har den här appen också funktioner bildredigering som skuggor och konturer. Måste försöka!

Ladda ner Graffiti Creator på fototext här.

Så det är de sju bästa graffitiapplikationerna som du kan använda på en smartphone. Förutom att vara sofistikerad kan den här applikationen också laddas ner gratis.

På det sättet kan du lättare släppa loss all kreativitet och fantasi som finns i ditt sinne, såväl som att finslipa dina färdigheter i att göra graffitikonst.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found