7 wifi-funktioner som du kanske inte har provat

Förutom att sända en internetsignal visar det sig att det finns en WiFi-funktion som många kanske inte känner till!

Naturligtvis används WiFi-funktionen i ditt hus bara för att överföra nätverket till de smartphones och bärbara datorer du använder. Det finns faktiskt flera andra fördelar med en WiFi-signal som också hjälper ditt liv.

Om du inte vet vilka WiFi-funktioner du kan använda för dina dagliga aktiviteter, den här gången Street Rat kommer att dela det med dig. Men använd inte den här funktionen på ett gratis WiFi-nätverk. Därför att det är Dessa 5 farliga saker när du använder gratis WiFi.

  • Hur får man gratis WiFi-hotspot
  • Så här ser du WiFi-lösenord på Windows 10, det enklaste och mest praktiska!
  • 15 enklaste sätten att stärka WiFi-signalen, strömma smidigt Jaya!

WiFi-funktioner du kanske aldrig har provat

1. Synkronisera HP med bärbar dator trådlöst

Om du tidigare var tvungen att använda en USB-kabel om du ville överföra data från en smartphone till en bärbar dator eller vice versa, kan du nu använda WiFi som mellanhand. Du behöver baraladda ner olika applikationer tillgängliga på Google Play, till exempel WiFi File Explorer, Dazzboard, Awesome Drop, Xender och många fler.

2. Byt smartphone så fjärrkontroll

Genom att utnyttja den befintliga WiFi-anslutningen kan du förvandla din smartphone till en fjärrkontroll för din PC och laptop, vet du. Det är väldigt enkelt, du stannar ladda ner bara ansökan Gmote på Google Play. Hur man kör det kan du läsa Hur man styr en dator via HP.

3. Skriv ut trådlöst

Om du har en skrivare med den medföljande funktionen trådlös med en WiFi-signal betyder det att du kan skicka data till din skrivare för utskrift direkt. Det är riktigt bra, eller hur?skriva ut medan sorglös på madrassen utan att behöva ansluta några kablar.

4. Överför foton från digitalkamera

Att överföra foton från digitalkameror till smartphones eller datorer och bärbara datorer kräver extra ansträngning, särskilt om din kamera inte har en WiFi-funktion. Lyckligtvis finns det nu ett SD-kort som redan har WiFi bygga i i det vet du! SD-kort heter Eye-Fi Mobi detta kommer att vara åtkomstpunkt alias hot spot som du kan ansluta till smartphones och bärbara datorer eller datorer för att överföra data.

5. Dela data från dator till annan dator

Om du arbetar med dina vänner i ett rum med samma WiFi-nätverk finns det ett enkelt sätt att överföra filer, vet du. En av dem är att använda DropBox-applikationen som automatiskt ändrar dataöverföringsläget via WiFi om din dator och dina vänner är i ett WiFi-nätverk.

6. Anslut smarttelefonen till högtalaren

Du kan också använda ett WiFi-nätverk för att ansluta din smartphone eller laptop till högtalaren, vet du. Vad som är klart, se först till om din högtalare stöder WiFi-nätverk, ja. För närvarande finns det fortfarande några högtalare som redan har WiFi i sig.

7. Skärmspegling från smartphone till bärbar dator

Slutligen kan du använda en WiFi-signal för att visa skärmen på din smartphone till en bärbar dator eller PC. Du behöver bara använda några ytterligare applikationer för att visa skärmen på din smartphone till en bärbar dator eller PC, till exempel AirDroid, Mobizen och andra.

Det här är några WiFi-signalfunktioner som också är användbara för dina aktiviteter. Men det visar sig att det finns också, du vet 5 WiFi-funktioner på smartphones som sällan används. Glöm inte att läsa den så att ditt liv blir enklare.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found