hur man ändrar utseendet på en Android-smartphone för att vara som en dator

Känner du till Microsoft Continuum? Nå, nu kan Android också ha en liknande funktion. Inte bara det, du kan också använda skrivbordsdisplayen på en Android-smartphone!

Om du lyssnar på teknisk utveckling måste du ha använt funktioner Kontinuum vilket Microsoft introducerade i slutet av förra året, eller hur? Continuum är ett system som gör att Windows 10-enheter kan drivas via en andra skärm. Det är inte allt, vi kan även använda det med tangentbord och mus.

Är du en Android-användare och vill uppleva Continuum? JalanTikus är ett sätt att ändra utseendet på din Android-smartphone så att den blir som en dator.

  • Gammalt fingeravtryck, låt oss ändra tid och datum för att låsa smartphone!
  • Så här ändrar du utseendet på Android som iPhone iOS 9 och iOS 8
  • Hur man ändrar YouTube-vyer till materialdesign

Låt oss ändra din Android-smartphone så att den gillar ett skrivbord!

Kontinuerlig är cool. Med kapital kringutrustning när du väl har anslutit din Windows Phone till bildskärmen byter din Windows Phone-skärm omedelbart till skärmen. Och du kan köra dess funktioner helt på en större skärm. För att inte vara nyfiken, låt oss titta på följande Continuum-video.

Så vad händer om du vill försöka använda en liknande funktion på en Android-smartphone? Jo det kan du.

Andromium OS, förvandlar din Android-smartphone till en stationär skärm

För att kunna ändra utseendet på en Android-smartphone på skärmen skrivbordet, allt du behöver är en applikation som heter Andromium OS. Detta är inte ett operativsystem utan en Android-applikation. Ladda ner Andromium OS för din Android-smartphone. Åh ja, glöm inte att ladda ner Andromium Launcher också.

Andromium Inc. Desktop Enhancement Apps LADDA NER
  • Andromium OS spelar en viktig roll så att din smartphone-skärm kan visas på den sekundära skärmen när den är ansluten till HDMI eller Chromecast.
  • Medan Andromium Launcher användbart för att ge dig en bild av hur Andromium ser ut när den är ansluten till skrivbordet. Kort sagt kommer Andromium Launcher att förvandla din Android till en stationär skärm.
  • Du kan hitta Starta Windows, aktivitetsfältet, att göra genväg vara som på skrivbordet.
  • Till och med utseendet Meddelandefält också gjort separat med Snabbinställning Övrig.

Häftigt, eller hur? Vid första anblicken påminner dess utseende oss om Remix OS-skärmen. Gimana, du är redo att byta Android ser ut som ett skrivbord med Andromium Launcher?

  • Ladda ner Andromium Launcher via Google Play Store

Under tiden, om du vill visa Android i läge skrivbordet, du behöver tangentbord och mus extern såväl som en Chromecast- eller HDMI-kabel. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found