samling av sätt att övervinna WhatsApp i väntan och inte skickat

Har du någonsin upplevt att WA-programmet väntar och meddelanden inte skickats? ApkVenue har en lösning för hur man hanterar WhatsApp i väntan och fel på en Android-mobiltelefon (100% fungerar).

Även om det är välkänt som en applikation chatt populär i olika plattform, men WhatsApp Naturligtvis kan det inte skiljas från problemet, gäng.

Gilla WhatsApp-meddelandena i väntan på, som i slutändan inte kan levereras och väl mottas. Duh, det måste vara riktigt irriterande, eller hur?

Så, för att svara på ditt problem, i den här artikeln kommer ApkVenue att granska samlingen hur man hanterar WhatsApp i väntan på & fel.

Det finns också en samling hur man löser olika felproblem på WhatsApp andra som du kan prova själv hemma. Kom igen, se hela artikeln nedan!

Enkla sätt att övervinna WhatsApp-meddelanden I väntan på och levereras inte

Många faktorer leder till slutligen världens mest populära meddelandeprogram fel och i slutändan är det svårt för dig att använda kommunikation.

Börjar från servern ner globalt eller också begränsningar för åtkomst till denna applikation i en region.

Så den här gången kommer ApkVenue att granska en efter en de metoder du kan göra för att hantera WhatsApp igen i väntan på eller fel här, gäng.

1. Kontrollera Internet-nätverket

Fotokälla: autoevolution.com (Kontroll av internetnätverket är ett sätt att lösa WA-fel).

Det första steget du kan göra är med kontrollera internetnätverket för närvarande aktiv.

Se till att du är på det bästa internetnätverket för att förhindra att WhatsApp-meddelanden tas emot alias i väntan på.

Här kan du också utföra flera metoder för att säkerställa att internetnätverket förblir stabilt på smartphone Din Android.

En av dem är genom att låsa 4G LTE-nätverket för att få hög och stabil internethastighet.

Tricket, du måste bara gå till menyn Inställningar> Anslutningar> Mobilnätverk> Nätverksläge> Endast LTE för att se till att ditt nätverk bara är på 4G LTE, gäng.

2. Aktivera flygplansläge

Fotokälla: gadgethacks.com

Om det första steget fortfarande inte fungerar kan du aktivera och stänga av flygplansläge igen (Flygplansläge) på din Android-telefon.

På det här sättet, den term du haromstart alla nätverk som är anslutna smartphone.

Prova det flera gånger tills du får ett internetnätverk och WhatsApp-meddelandet tas emot. Vanligtvis kommer internetnätverket tillbaka och du kan komma åt internet ett tag.

Hur man övervinner WhatsApp I väntan på Mer ...

3. Använd ett VPN-program

Fotokälla: pcmag.com (Hur man löser WhatsApp-fel på Android kan också göras med hjälp av en VPN-applikation).

WhatsApp-åtkomst som för närvarande är begränsad kan göra det svårt för dig att använda den här applikationen, från och med meddelanden i väntan på så att du inte kan skicka bilder.

Tja, här kan du använda ett nummer VPN-applikation tillgänglig på till exempel Android-telefoner Turbo VPN, Tunnelbjörn, eller Samsung Max speciellt för Samsung Galaxy-serien.

Hur du använder det, du räcker ladda ner och Installera VPN-applikationen ansluter sedan med ett nätverk från ett annat land, gäng.

Under tiden för iPhone-, PC- och bärbara användare kan du också följa handledningen om hur du använder ett VPN som ApkVenue har granskat här: Hur man använder ett komplett VPN på Android, iPhone och PC.

4. Kontrollera Android Power Saver

Fotokälla: androidauthority.com

Smartphone Android du har är verkligen utrustad med en mängd användbara funktioner för sina användare.

En av dem är energisparfunktion som automatiskt aktiveras när Android tar slut på batteriet.

Tyvärr kommer detta batterisparande program faktiskt att förhindra att vissa meddelanden meddelas från att loggas.i väntan på för att spara batteri Android, inklusive WhatsApp, gäng.

För att inaktivera det kommer de flesta att vara på Android aviseringsfält med knacka på batteriikonen.

Om inte, kan du öppna menyn Inställningar> Batteri> Batterisparläge och stäng av den växla det är aktivt.

5. Avinstallera RAM Cleaner-applikation

Fotokälla: megebyte.com

Det är inte ovanligt för de flesta användare attInstalleraRAM-renare-app beställningshastighet smartphone Deras Android hålls uppe.

Tja, det här kan vara ett av problemen såväl som orsaken till varför WhatsApp-meddelanden i väntan på och fel när du använder.

RAM-renare-applikationer rengör vanligtvis Android-applikationer som körs i bakgrundsaliaset bakgrund.

Eftersom WhatsApp körs i bakgrunden för att ta emot meddelanden är det möjligt att RAM-rengöringsapplikationen av misstag stänger den.

Lösningen kan du avinstallera RAM-renare-app på en Android-mobiltelefon om det är ganska irriterande. På så sätt kommer WhatsApp-meddelanden att tas tillbaka till det normala, gänget.

6. Rengör Cache Ansökan

Fotokälla: thedroidguy.com (Rengöring av applikationscache är också ett sätt att lösa WhatsApp-fel).

Låt oss erkänna det? Visst är WhatsApp en av de applikationer som du ofta använder när du använder smartphonerätt?

Nu, med den frekventa användningen av WhatsApp, kommer du naturligtvis att göra det mer och mer cache som staplar upp och blir större i ditt minne.

Vad är det där cache? Faktiskt, cache är data som lagras tillfälligt för att påskynda behandlingen av en applikation.

Med svullnad cache, du kan bara skapa WhatsApp fel och resulterar i att meddelanden skickas eller tas emot i väntan på.

Det är därför du kan rengöra det ibland cache från WhatsApp-applikationen.

Du gör detta genom att gå till menyn Inställningar> Appar och aviseringar> WhatsApp> Lagring> Rensa cache. Vänta några ögonblick tills WhatsApp får meddelandet igen.

7. Rengör applikationsdata

Fotokälla: androidpit.com

Bortsett från rengöring cache, Du kan också ren WhatsApp-applikationsdata för att lösa WhatsApp i väntan när du tar emot eller skickar meddelanden.

Det verkar dock som om du måste gå igenom processen backa upp meddelande WhatsApp först.

För att rensa WhatsApp-data kan du gå till menyn Inställningar> Appar och aviseringar> WhatsApp> Lagring> Rensa data. Riktigt enkelt, eller hur?

Nu, genom att vidta åtgärder för att rensa data, återgår WhatsApp till sitt ursprungliga tillstånd när du började registrera WhatsApp.

Alla chatt kommer att gå vilse, så vi måste bearbeta dem backa upp som ApkVenue nämnts ovan.

8. Radera och Installera Återställ WhatsApp

Fotokälla: digitaltrends.com

Det sista steget du kan göra är med Att göra uppdatering WhatsApp-applikation.

Det kan vara WhatsApp fel och i väntan på på grund av ansökan chatt den du använder är föråldrad jämfört med den senaste versionen.

Om processen uppdatering misslyckas, du kan bara göra avinstallera och gör Installera Återställ WhatsApp-applikationen senast via Google Play Butik, gäng.

Kanske är den här metoden tillräckligt bra för attuppdatera igen känns WhatsApp-applikationen ny så att alla problem kan lösas.

Insamling av sätt att lösa olika problem på WhatsApp

Förutom WhatsApp väntande problem som ofta upplevs av nästan alla användare, WhatsApp har också olika andra felproblem som inte är mindre yr, gäng.

Med utgångspunkt från felet att inte kunna skicka och ta emot meddelanden, fel i att inte kunna skicka bilder och olika andra problem.

Så därför kommer ApkVenue här att diskutera det samling av sätt att lösa olika problem på WhatsApp att du kan försöka om du upplever detta.

Nyfiken? Här är mer information!

1. Hur man kan övervinna WA-fel på grund av radering av meddelanden

WhatsApp-fel plötsligt efter att du har tagit bort några meddelanden i det?

Egentligen är detta problem ganska unikt eftersom ApkVenue själv aldrig har upplevt det i flera år med WhatsApp-applikationen.

Men om du upplever detta problem kan du lösa det på flera sätt för att lösa WhatsApp-felet eftersom det tar bort följande meddelande.

  • Rensa cache

Det första sättet du kan försöka är att rensa WhatsApp-applikationscache, gäng.

Som ApkVenue förklarade i början är det mycket viktigt att ta bort cacheminnet så att ditt mobiltelefonminne inte är för fullt.

Ja, även om det logiskt när vi tar bort meddelandet bör mobiltelefonminnet vara bredare, men faktiskt händer detta fel ofta för användarna och kan inte undvikas.

  • Tvinga stäng WhatsApp-applikationen

Om den tidigare metoden fortfarande inte kan lösa det problem du står inför kan du nu försöka göra det tvinga stängning mot WhatsApp-applikationen på din mobiltelefon.

För att göra detta kan du öppna menyn Inställningar> Appar> WhatsApp> välj sedan menyalternativet "Tvinga stäng".

Om så är fallet kan du försöka öppna WhatsApp-applikationen igen och göra ett antal saker som att skicka meddelanden eller kanske radera meddelanden för att ta reda på om applikationen fungerar normalt.

2. Hur man kan övervinna WA-felet kan inte skicka och ta emot meddelanden

För de flesta användare har felproblemet med att inte kunna skicka och ta emot WhatsApp-meddelanden kanske ofta upplevts.

Bortsett från att själva WhatsApp-applikationen ofta är nere, orsakas det kanske också av ett antal problem som du inte känner till.

Nu, istället för att vara förvirrad över att hitta roten till problemet, är det bättre att bara titta på hur man löser WA-felet, kan inte skicka och ta emot följande meddelanden, gäng.

  • Aktivera flygplansläge

Om meddelandet du ska skicka fortfarande är en checklista med ett klick eller om du inte ens kan ta emot WA-meddelanden alls, försök aktivera flygläget på din mobiltelefon ett tag.

Eftersom vanligtvis detta felproblem ofta uppstår på grund av en instabil internetanslutning, gäng.

Genom att tillfälligt aktivera flygplansläget kommer mobilnätverket att vara detuppdatera så signalen du får kan bli mycket bättre.

  • Kontrollera Internetanslutning

Om du har gjort den tidigare metoden och det visar sig att du fortfarande inte kan skicka eller ta emot WhatsApp-meddelanden kan du försöka kontrollera din internetanslutning.

Du kan öppna ett webbläsarprogram eller vilket program som helst som kräver internetanslutning.

Om det visar sig att du inte alls kan ansluta till internet, försök nu att kontrollera hur mycket internetkvot du bor, gäng. Kanske slut!

  • Uppdatera WhatsApp-applikationen

Din internetkvot är fortfarande säker, men det här problemet har inte lösts? Tyst!

Nu försöker du öppna Google Play Store och se om det finns en uppdatering för WhatsApp-applikationen som du använder.

Om det finns kan du uppdatera WhatsApp till den senaste versionen och försöka skicka WhatsApp-meddelandet igen.

3. Hur man kan övervinna WA-felet kan inte skicka status

Vill inte överträffas av Instagram sociala medier med dess Insta Story-funktion som är populär bland många människor, WhatsApp låter dig också skapa något liknande som heter Status.

Inte bara skriva, du kan också dela status i form av foton eller till och med videor.

Tyvärr upplever användare ibland problem när de vill skicka ett alias för att skicka en status på WhatsApp, gäng.

Tja, om du är en av dem som upplever detta tillstånd, här är några sätt att övervinna WhatsApp-felet, vilket du kan göra.

  • Stäng av datapaket tillfälligt

För det första kan du först stänga av datapaketet på din mobiltelefon ett tag och sedan slå på det igen.

Detta görs i syfte att uppdatera internetnätverksanslutningen så att den kan vara mer stabil, gäng.

I vissa fall har denna metod visat sig vara effektiv för att övervinna WhatsApp-felproblemet som inte kan skicka status.

  • Rensa cache

Kan du fortfarande inte hitta ett sätt att lösa WA-felet, kan du inte skicka status? Om så är fallet kan du prova den här metoden, gäng!

Du försöker rensa WhatsApp-cachen på inställningssidan och lägg sedan om WhatsApp-statusen som du tidigare ville skicka.

Om det fortfarande inte fungerar kan du försöka starta om din mobiltelefon efter att du har rensat cacheminnet och lägga om statusen igen.

Åh ja, pratar om WhatsApp-status kan du också ladda ner WA-status med vänner, familj eller till och med ex-flickvänner.

För hur du kan se ApkVenues artikel om hur man laddar ner WhatsApp-status.

4. Hur man kan övervinna WA-felet kan inte skicka bilder

Vem av er har aldrig skickat en bild på WhatsApp? Jaka har säkert allt, eller hur?

Särskilt om det är ett kontor eller en familjegrupp skickar inte ett fåtal roliga bilder för att underhålla varandra.

Så om du vill skicka en bild på WhatsApp men det visar sig vara ett fel, här är några sätt att fixa det.

  • Kontrollera Internetanslutning

Till skillnad från när du skickar chattmeddelanden, för att skicka bilder på WhatsApp behöver du naturligtvis en snabbare internetanslutning för att lyckas.

Det betyder att när processen att skicka bilder på WhatsApp alltid misslyckas måste du dubbelkontrollera internetanslutningen som används oavsett om det är problematiskt eller inte, gäng.

Du kan testa testet genom att titta på strömmande videor på YouTube eller kanske skicka andra bilder till målpersonen.

  • Komprimera bildfil

Ett annat sätt du kan göra för att lösa detta problem är att komprimera den bildfil som ska skickas, gäng.

Det kan vara att bilden du skickade är för stor så att det inte går att skicka den via WhatsApp.

För närvarande finns det många bästa fotokomprimeringsapplikationer som du kan använda på en Android-mobiltelefon för att göra det mer praktiskt.

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

Video: Hur man öppnar 2 WhatsApp-konton på en Android-mobil på en gång

Det är en samling sätt att hantera WhatsApp på i väntan på och undeliverable meddelanden på din Android-mobiltelefon, gäng.

Det finns också sätt att lösa olika andra felproblem som ofta möts av användare i WhatsApp-applikationen.

Om metoderna ovan inte har fungerat är chansen att WhatsApp-servern är nere ner och du kan bara vänta på att den här saken ska återhämta sig.

Förresten, har någon av er något annat effektivt sätt? Kom igen, dela med sig med Jaka i kommentarfältet nedan, ja!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.