8 bästa offline pubg-liknande spel 2021 (Android & PC)

Du behöver inte oroa dig om du vill spela PUBG men inte har någon kvot. Här ger ApkVenue rekommendationer för spel som den bästa PUBG Offline 2021 som är gratis på HP & PC

Vill spela PUBG men har inte kvot eller långsamt internet? Ta det lugnt, nu finns det många, vet du PUBG-liknande offline-spel vilket fortfarande är spännande även om det bara är en botmotståndare.

Att spela onlinespel är nu en mycket vanlig hobby. Speciellt spel med Battle Royale-genren, gäng.

Som pionjär, PUBG lyckades toppa framgång. Tyvärr är detta spel online, vilket innebär att du måste ha en snabb internetanslutning för att kunna spela det.

Lyckligtvis finns det en mängd olika alternativ PUBG-liknande offline-spel som du kan spela på Android och PC, så att du kan spela utan att behöva vara ansluten till internet.

Vilka spel finns det, gäng? För att ta reda på mer, ta bara en titt på ApkVenues artikel nedan, låt oss gå!

1. Special Ops Survival Battleground Free Fire

Med samma genre som PUBG Mobile är Free Fire fortfarande den tuffaste konkurrenten av spel som publicerats av Tencent detta.

Om din mobiltelefon inte kan spela HD-spel kan du prova ett spel som liknar Free Fire offline med titeln Special Ops Survival Battleground Free Fire.

När det gäller spel är det här spelet mycket likt PUBG Mobile. Men när det gäller grafik och minimispecifikationer motsvarar detta spel Free Fire vilket är mer vänlig för HP-potatis.

DetaljSpecial Ops Survival Battleground Free Fire
UtvecklareAMGOC-SPEL
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek57 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg3.6 / 5 (Google Play Butik)

>>> Ladda ner Special Ops Survival Battleground Free Fire här <<<

2. Blood Rivals - Survival Battleground FPS Shooter

Fotokälla: APKPure

Blood Rivals är ett spel som har ett koncept som liknar PUBG. Börjar från fallskärmshoppning, letar efter vapen och strategiserar för att bli sista man stående.

För dig som är mycket intresserade av grafik i ett spel, oroa dig inte, gäng, för det här spelet är lovande bästa grafik kvalitet, så spelupplevelsen blir mer realistisk.

Bortsett från det, erbjuder Blood Rivals ett brett utbud fordon, vapen och spellägenså att du inte kommer att bli uttråkad när du spelar det här spelet.

DetaljBlood Rivals - Survival Battleground FPS Shooter
UtvecklareXSQUADS Games Team
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek183 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.0 / 5 (Google Play Butik)

>>> Ladda ner Blood Rivals här <<<

LADDA NER Spel

3. Battlegrounds Survivor: Battle Royale

Fotokälla: APKPure

Detta spel ser verkligen ut som PUBG Mobile grafiskt och gameplay, gäng. Det är verkligen lämpligt här för dig PUBG Mobile-älskare som vill prova nya upplevelser.

Konceptet är också detsamma, nämligen att du måste slåss mot andra spelare för att vara den sista att överleva. För att göra detta, samla vapen runt spelarenan som en form av självförsvar.

Nyckel Battlegrounds Survivor: Battle Royale är inte att komma ut ur spelarenan som blir mindre, för hälsopunkt-du kommer att minska tills du åter går in på arenan.

DetaljBattlegrounds Survivor: Battle Royale
UtvecklareBatonspel
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek133 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg3.7 / 5 (Google Play Butik)

>>> Ladda ner Battlegrounds Survivor: Battle Royale här <<<

Spel Skjutning Batonspel LADDA NER

4. Red West Royale: Övningsredigering

Fotokälla: YouTube

Om du vill spela PUBG-liknande spel med något annat kan du prova Red West Royale gjord av Navo Games. Anledningen är, även om båda genrerna Herre på täppan, detta spel har en bakgrund Vilda västern aka cowboyvärld, gäng.

Du kan också välja olika spellägen. En som ApkVenue rekommenderar är enkel spelare zombie-läge. Bygg väggar som en form av försvar, liksom stegar att få se som är bredare uppifrån.

Förutom att vara ett offline offline-spel kan du också spela det här spelet som ett onlinespel för att tävla med spelare från hela världen.

DetaljRed West Royale: Övningsredigering
UtvecklareNavo-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek91 MB
Ladda ner100.000+
Betyg4.0 / 5 (Google Play Butik)

>>> Ladda ner Red West Royale: Övningsredigering här <<<

LADDA NER Spel

5. Giant.io

Foto med tillstånd av: Oyun Indir Club

Nästa PUBG-liknande spel från Navo Games är Giant.io. Precis som Red West Royale kan detta offline PUBG-spel också spelas online.

Du kan köra runt på kartan i ett konceptspel öppen värld, ta skydd i diken och bygg gömställen för att bakföra dina motståndare.

Om du vill förbättra skicklighet bygga kan du välja Byggläge. Bortsett från det, alla döda vad du gör kan ge speciella fördelar som kan få dig att överleva och vinna detta spel.

DetaljGiant.io
UtvecklareNavo-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek91 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg3.9 / 5 (Google Play Butik)

>>> Ladda ner Giant.io här <<<

LADDA NER Spel

6. Swag Shooter - Online & Offline Battle Royale-spel

Fotokälla: APKPure

På spelet Herre på täppan den här får du tre chanser på tio minuter för att överleva och slå dina motståndare.

Detta offline-spel som PUBG låter dig också göra det köp olika typer av dräkter så att din karaktär blir ännu coolare. Så du kan inte bara skjuta i det här spelet, gäng.

Om du gillar mode, Swag Shooter du måste verkligen ladda ner, gäng. Val av kostymer och föremål bylte gör verkligen din karaktär snyggare som en fotomodell. Steg bara!

DetaljSwag Shooter - Online & Offline Battle Royale-spel
UtvecklareXSQUADS Games Team
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek68 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.0 / 5 (Google Play Butik)

>>> Ladda ner Swag Shooter här <<<

XSQUADS-spel Skjutspel Team LADDA NER

7. Z1 Battle Royale

Fotokälla: Steam

Tja, om från tidigare Jaka gav dig rekommendationer för spel som PUBG Android offline, så är det här PUBG PC-liknande spel, gäng.

Du kan få Z1 Battle Royale på ett sätt fri via en nedladdningssida för PC-spel Ånga som har ett brett urval av intressanta spel.

Detta PUBG offline PC-liknande spel som tidigare heter H1Z1: King of the Kill låter dig spela online solo, duo eller alla fem med dina vänner, för det kan också spelas online, med samma uppdrag, som är att vara den sista spelaren som står.

DetaljZ1 Battle Royale
OSWindows 7, 8, 10 (64-bitars)
ProcessorIntel i5 fyrkärnig
Minne6 GB RAM
GrafikNvidia GeForce GTX 460-serien eller högre
DirectXVersion 10
Lagring20 GB
PrisGratis (ånga)

>>> Ladda ner Z1 Battle Royale här <<<

Daybreak Game Company Skjutspel NEDLADDNING

8. Realm Royale

Fotokälla: Steam

Det sista offline PC-liknande PUBG-spelet är Realm Royale. Till skillnad från spelarenan i olika PUBG-liknande spel som ApkVenue nämnde ovan, kan Realm Royale sägas ha en bakgrund. fantasi värld.

Förutom att kunna spela solo kan du också hjälpa dina lagkamrater som skadas av Läker Totem, eller skjut Blossa till himlen för att påminna dem om fiendens ankomst.

Du kan också använda konventionella vapen som pistoler och krypskyttar eller välja att använda vapen med inslag av fantasi, såsom ispinnar, svärd och armbågar. Verkligen spännande, eller hur, gäng?

DetaljRealm Royale
OSWindows 7, 8, 10 (64-bitars)
ProcessorIntel i5 fyrkärnig
Minne6 GB RAM
GrafikNvidia GeForce GTX 555
DirectXVersion 11
Lagring5 GB
PrisGratis (ånga)

>>> Ladda ner Realm Royale här <<<

Hi-Rez Studios Skjutspel NEDLADDNING

Det är 8 rekommendationer för offline PUBG-liknande spel som du kan spela på Android-smartphones eller -datorer. Men du behöver fortfarande en internetanslutning för att logga in. Först då kan du spela offline i sololäge.

Så många Jaka-artiklar, ha kul att spela, gäng!

Läs också artiklar om PUBG eller andra intressanta artiklar från Sheila Aisya Firdausy.