hur man ser wifi-lösenord på bärbar dator enkelt och snabbt

Vill du veta hur du ser WiFi-lösenord på en bärbar dator? Kanske har du glömt ditt WiFi-lösenord och behöver det, kolla här för att se WiFi-lösenordet på din dator.

Vill du använda WiFi på din bärbara dator, men har du glömt ditt WiFi-lösenord? Oj, naturligtvis är det väldigt komplicerat om du inte håller register, gäng.

Men lugna, ApkVenue har hur man tar reda på WiFi-lösenordet på den bärbara datorn som du kan prova när du glömmer WiFi-lösenordet. Metoden är enkel och du kan göra det utan att kräva speciella färdigheter.

Tja, om du upplever det kan du genast kolla ApkVenues följande artikel om hur du ser WiFi-lösenord på en bärbar dator.

Hur man ser WiFi-lösenord på bärbar dator enkelt och snabbt

Oavsett vilken enhet du använder kan du känna till WiFi-lösenordet på både Android och bärbar dator.

ApkVenue ger dig hur du ser WiFi-lösenordet på den bärbara datorn, men kom ihåg detta är inte sättet att bryta sig in i WiFi ja, gäng. Det är en metod för att visa lösenord på WiFi som har anslutits till en bärbar dator.

Därför kommer du inte att kunna använda det som ett sätt att ta reda på WiFi-lösenordet på en bärbar dator som aldrig har anslutits.

Det är enkelt och väldigt enkelt, du kan öva på dessa metoder när du glömmer WiFi-lösenordet som var anslutet till din bärbara dator. Cekidot!

Så här visar du WiFi-lösenord på en Windows-bärbar dator

För att se WiFi-lösenordet på en bärbar dator kan du först använda det om din bärbara dator använder Windows 10.

Om din bärbara dator inte stöder Windows 10 kan du göra den här metoden genom att börja komma åt den från Kontrollpanel.

Så här ser du WiFi-passet på din Windows-bärbara dator som du kan prova:

Steg 1 - Öppna Inställningar

 • Öppna menyn Inställningar som du kan komma åt från Start, så kommer fler menyalternativ att visas. välja Nätverk & Internet för att börja kontrollera WiFi-lösenordet på den bärbara datorn.

Steg 2 - Välj Nätverks- och delningscenter

 • Därefter klickar du på Status till vänster, vänta tills menyalternativen visas. Klicka sedan Nätverks-och delningscenter som är längst ner.

Steg 3 - Välj WiFi-anslutning

 • En ny popup dyker upp som visar WiFi du använder för närvarande. Klicka på WiFi-namnet de.

Steg 4 - Klicka på Trådlösa egenskaper

 • Ett nytt fönster visas som visar din WiFi-anslutning. Klick Trådlösa egenskaper den i mitten.

Steg 5 - Klicka på Visa karaktär

Fotokälla: termasmedia.com
 • När en annan popup visas, välj avsnittet Säkerhet bredvid Anslutning. Sedan markera rutan för showtecken den nedan.

 • Därefter kan du se WiFi-lösenordet som du använder för närvarande. När du är klar kan du klicka på OK-knappen.

Lätt är det inte, gäng? Inget behov av speciella knep att få reda på. Faktum är att du inte behöver använda WiFi-brytande programvara eller applikationer, du vet.

Så här ser du WiFi-lösenord på en bärbar dator med CMD

Det andra sättet du kan göra är att använda CMD eller kommandotolken. Även om det ser väldigt tekniskt ut behöver du inga speciella datorkunskaper för att göra detta.

Att använda CMD är väldigt enkelt, bara nödvändigt skriva några CMD-kommandon vilket är relaterat. För den delen har ApkVenue också inkluderat det i stegen så att du inte behöver oroa dig.

Så här visar du WiFi-lösenord på en bärbar dator med CMD-kommandot. På det här sättet använder ApkVenue Windows 10, gäng.

Steg 1 - Skriv CMD

 • I Windows 10 kan du skriva CMD i sökfältet. Efter den typen Öppna för att öppna en kommandotolk.

 • Eller så kan du också använda en genväg genom att trycka på Windows + Roch klicka sedan på OK för att kommandot ska öppna CMD eller kommandotolken.

Steg 2 - Skriv kommandot

 • Skriv följande CMD-kommando: netsh wlan visa profiler klicka sedan på Enter.

Steg 3 - Sök efter en WiFi-anslutning

När du klickar på Enter visas olika WiFi-namn som du har använt på den bärbara datorn. För hur du visar WiFi-lösenord via bärbar dator, hitta WiFi-namn som du använder för närvarande.

Steg 4 - Skriv kommandot (2)

 • Skriv sedan nästa CMD-kommando: netsh wlan visa profiler WiFi namnnyckel = rensa för att se WiFi-lösenordet på datorn.

Steg 5 - Hitta lösenordet

 • När resultaten visas kan du ta reda på lösenordet i kolumnen Säkerhetsinställningar längst ner i avsnittet Nyckelinnehåll eller Nyckelindex.

Gjort! Nu kan du göra stegen för hur du enkelt kan kontrollera WiFi-lösenord på en bärbar dator. Använd inte komplicerat, gäng?

Det var Jakas förklaring om hur man tar reda på WiFi-lösenordet på den bärbara datorn som du kan använda när du glömmer ditt WiFi-lösenord. Kom ihåg att detta inte är ett sätt att bryta sig in i WiFi va!

Nu behöver du inte oroa dig längre om du plötsligt glömmer ditt WiFi-lösenord eftersom du kan använda metoderna ovan som ett sätt att se WiFi-lösenord på en bärbar dator.

Förhoppningsvis hjälper Jakas artikel den här gången dig. Lycka till och vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Frieda Isyana