15 bästa appar för röstinspelare för Android

Den bästa applikationen för röstinspelning kan hjälpa dig att göra olika saker. Kom igen, ladda ner och installera den bästa Android-inspelningsapplikationen på din mobiltelefon.

Den bästa applikationen för röstinspelning är en av de applikationer som verkligen måste installeras på din Android-mobiltelefon. Dess existens hjälper dig att göra olika typer av arbete med lätthet.

Från att spela in låtar för skojs skull, dokumentera intervjuprocessen till att spela in röster för podcaster din dröm, allt kan göras med den här listan över ApkVenues rekommenderade applikationer.

Du behöver inte hyra en studio för mycket, du kan prova några rekommendationer den bästa röstinspelningsapplikationen på Android-telefoner Följande har god kvalitet och ger en melodisk röst.

Är du nyfiken på vad Jakas rekommendationer är? Låt oss ta en titt på recensionerna nedan, tillsammans med några tips om hur du spelar in ljud på en Android-telefon för bästa resultat killar.

Rekommenderade bästa röstinspelningsapplikationer för Android-telefoner

Applikationen för att spela in rätt ljud kan göra din mobiltelefon funktioner som mikrofon professionell som kan spela in ljud mycket tydligt.

Med den här applikationen behöver du inte bry dig om att köpa och bära en speciell inspelningsenhet. Helt enkelt genom att öppna din mobiltelefon kan du spela in olika aktiviteter.

Men du måste också vara väldigt smart med att välja den bästa röstinspelningsapplikationen eftersom det redan finns många applikationer som detta i Play Store.

Så den här gången kommer ApkVenue att rekommendera det speciellt för dig några Ansökan röstinspelare bäst som du kan ladda ner på din Android-telefon.

Länk för att ladda ner gratis Clear Voice Recorder-applikationen, installera den direkt

Det finns många röstinspelningsapplikationer som du kan ladda ner gratis i Play Store, men inte alla är av god kvalitet som ApkVenues rekommendation den här gången.

De kan inte bara spela in ljud mycket bra, vissa applikationer är jämna lagt till delnings- och redigeringsfunktioner enkelt i det.

Du kan prova alla applikationer som ApkVenue rekommenderar den här gången för i varje rekommendation infogar ApkVenue en nedladdningslänk som du kan använda omedelbart.

Utan länge är följande det bästa röstinspelningsprogrammet som kan göra din mobiltelefon till en tydlig röstinspelare.

1. Ljudinspelare, bästa ljusinspelningsapplikationen

Denna Android-röstinspelningsapplikation erbjuder viktiga funktioner i den. Även om den inte är utrustad med professionella funktioner med komplicerad användning, kan du fortfarande lita på den här applikationen.

Genom att använda Audio Recorder kan du spela in och spara din röst. Garanterad att din röst kommer att vara automatisk klar och smidig kvalitet som en professionell sångare, du vet!

Dessutom finns det också ett alternativ att direktladda upp till olika plattform service moln eller den bästa säkerhetskopian som Google Drive eller Dropbox.

DetaljLjudinspelare
UtvecklareSony Mobile Communications
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek6,9 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Autoinspelare nedanför detta:

Ladda ner Sony Mobile Communications Browser Apps

2. Enkel röstinspelare

Som namnet antyder, Enkel röstinspelare det erbjuder bekvämligheten med att göra Android röstinspelning.

Du behöver bara öppna applikationen, trycka på inspelningsknappen, spara och stänga applikationen. Det är så enkelt, du vet hur du använder den här applikationen.

Easy Recorder ger användare många funktioner. Du kan göra inställningar för vilken typ av ljudformat du vill producera.

Om du köper proversionen av Easy Voice Recorder får du fler inspelningsalternativ, det kan till och med vara en extern mikrofoninspelningsapp.

DetaljEnkel röstinspelare
UtvecklareDigipom
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek7,7 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Enkel röstinspelare nedanför detta:

Digipom Produktivitetsappar LADDA NER

Andra Android Voice Recorder-applikationer ...

3. RecForge II, bästa gratis applikationen för röstinspelare

Denna applikation för inspelning av röst har tillräckliga inspelningsfunktioner Avancerad, gör det möjligt för användare att göra djupare justeringar av inspelningsprocessen.

Om du är en musikaktivist, använder du ofta den bästa raden av musikapplikationer och behöver mer kontroll för att göra röstinspelning, RecForge II faktiskt ApkVenue rekommenderar det.

Många användbara funktioner i denna applikation som du kan använda du vet. Till exempel inställningar tonhöjd, tempo och så vidare. Du hittar också funktioner redigering är enkelt i RecForge II-applikationen.

Visst är det mycket lämpligt för att skapa musik från ljudet runt dig, eller hur? Garanterad när du använder den kommer du att känna dig som en nationell konstnär!

DetaljRecForge II
UtvecklareDje073
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek12 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen RecForge II nedanför detta:

Ladda ner Dje073 webbläsarappar

4. Samtalsinspelare

Om du vill spela in ett telefonsamtal, Samtalsinspelare vara en lösning. Du kan spela in samtal tydligt och tydligt med den här applikationen.

Som namnet antyder är Call Recorder specialiserat på spela in samtal in eller ut så att den inte är lämplig för vanlig röstinspelning.

Call Recorder har funktioner för inspelning av inkommande eller utgående samtal, uppspelningsalternativ, listor svartlista och mycket mer.

Det coola är att denna applikation vanligtvis också används för att knacka på andras telefoner, poängen är att du verkligen kan använda Call Recorder som ett röstinspelningsapplikation.

DetaljSamtalsinspelare
UtvecklareAppliqato
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek10 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Samtalsinspelare nedanför detta:

Ikva eSolutions LADDA NER appar

5. Tape-a-Talk röstinspelare, applikation för inspelning av ljusljud

Denna Android-röstinspelningsapplikation utvecklades av Markus Drosser. Denna applikation är lätt att använda och har fördelen med ett rent och lätt utseende.

Inte bara det, du spelar inte bara in utan får också möjlighet att redigera de inspelningar som har gjorts.

Det finns också Android-widgets vilket gör din inspelningsprocess enklare senare, gäng. Din röst blir trevligare och tydligare utan att bry dig om att justera den.

DetaljTape-a-Talk röstinspelare
UtvecklareMarkus Drosser
Minimalt operativsystemAndroid 4.5 och senare
Storlek2.3MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Tape-a-Talk röstinspelare nedanför detta:

Appar Produktivitet Markus Drösser LADDA NER

6. Smart röstinspelare

Har du hört en föreläsning från en föreläsare i klassen? Bär det bara Smart röstinspelare! Denna röstinspelningsapplikation fungerar mycket bra för inspelning av ljud under lång tid.

Som namnet antyder är denna applikation också försedd med smarta funktioner du vet. Om omgivningen är tyst under en viss tid pausar Smart Voice Recorder automatiskt inspelningen.

I applikationen får du också ett inspelningsalternativ ringsignal och verktyg kalibreringsmikrofon gäng. Som ett resultat låter denna röstinspelningsapplikation tydligare och stabilare.

Smart Voice Recorder rekommenderas verkligen för dig som letar efter en röstinspelningsapplikation från en mixer till en Android-mobiltelefon.

DetaljSmart röstinspelare
UtvecklareSmartMob
Minimalt operativsystemAndroid 4.5 och senare
Storlek7 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Smart röstinspelare nedanför detta:

Ladda ner SmartMob Browser Apps

7. Hi-Q MP3 Voice Recorder, Clear Voice Recording Application Quality

Inte alla röstinspelningsapplikationer ändrar omedelbart inspelningsformatet till MP3, och om du behöver ditt inspelningsformat i MP3-format, föreslår ApkVenue Hi-Q MP3 röstinspelare.

Ljudfunktion enkel Detta är faktiskt till stor hjälp, eftersom MP3-formatet för närvarande är kompatibelt med nästan alla enheter.

Hi-Q MP3 Voice Recorder kan också direkt ladda upp inspelningar till Dropbox när du är klar med det.

För att påskynda driften finns det också widgets som du kan ställa in när som helst. Vad väntar du på, installera omedelbart följande röstinspelningsprogram!

DetaljHi-Q MP3 röstinspelare
UtvecklareAudiophile
Minimalt operativsystemAndroid 4.5 och senare
Storlek5 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Hi-Q MP3 röstinspelare nedanför detta:

Audiophile Browser Apps NEDLADDNING

8. Titanium röstinspelare

För de av er som behöver en röstinspelningsprogram som kan spela in en lång varaktighet, är detta perfekt för att använda den här applikationen.

Du kan också använda den här applikationen när du använder onlinemötesapplikationen under WFH, för att kunna lämna möte för ett ögonblick.

Genom användargränssnitt vänlig, Titanium röstinspelare erbjuder en mängd användbara funktioner. Ingen inspelningstid, du kan till och med spela in i stereo på enheter som stöds.

Det finns också tabletter gest Skaka om smartphone för att starta inspelningen. Denna typ av funktion är det som gör Titanium Voice Recorder till en av de bästa applikationerna för röstinspelning.

DetaljTitanium röstinspelare
UtvecklareSappalodapps utveckling
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek13 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Titanium röstinspelare nedanför detta:

Appar Produktivitet Sappalodapps utveckling LADDA NER

9. Parrot Voice Recorder

Ljudinspelningsapplikation gjord av Searing Media, Papegoja, är en av de bästa Android-röstinspelningsapplikationerna som också kan spela in telefonsamtal.

I den här applikationen hittar du materialdesign enkel som har ett elegant och bekvämt intryck när den används.

Bortsett från det stöder Parrot också schemalagda inspelningstjänster ladda uppmoln och support på Android Wear-enheter. Riktigt coolt, eller hur?

Denna applikation finns gratis och betalda versioner. Naturligtvis kommer de funktioner som erbjuds att vara mycket mer kompletta och varierade i den betalda versionen, gäng!

DetaljPapegoja röstinspelare
UtvecklareSearing Media Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek7,5 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Papegoja röstinspelare nedanför detta:

Apps Browser Searing Media Inc. LADDA NER

10. Samsung röstinspelare

Samsung röstinspelare maximerar verkligen de funktioner som är tillgängliga i dess sofistikering smartphone från Samsung.

Du kan använda den här röstinspelningsapplikationen som ett gäng utan att vara komplicerad och tydlig utan att oroa dig för att hans röst kommer att låta skrämmande.

Som en av de avancerade applikationerna på Android ger denna applikation också en speciell funktion, nämligen läge Intervju, som den här funktionen utnyttjar de två mikrofonerna på enheten.

Det finns också funktioner Röstmemo som enkelt kan konvertera röst till text på skärmen du vet, aka Sound-to-Text (STT). Riktigt coolt, eller hur?

För alla er Samsung-mobilanvändare är Samsung Voice Recorder verkligen okej att prova som en applikation spela in din standardröst.

DetaljSamsung röstinspelare
UtvecklareSamsung Electronics Co. Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 6.0 och senare
Storlek8,6 MB
Ladda ner1 000 000 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Samsung röstinspelare nedanför detta:

Ladda ner Samsung Browser Apps

11. Snipback - Lifehacker smart röstinspelare PRO HD

Rensa röstinspelningsapp, Snipback, erbjuder standardfunktionerna för en Android-inspelningsapplikation. Du kan spela in, redigeraladda upp till service moln eller spara det i internminnet.

Vad som skiljer det kan Snipback spela in intelligent i 30 sekunder före dig knacka knapp Spela in.

Det är också bra, så du kommer inte att missa viktiga stunder, killar. Det finns också alternativ för ljudkvalitet och filtrera brusreducering i applikationen.

Tyvärr, efter uppdateringen 2019, har denna applikation blivit betald. Men det lönar sig också med avancerade funktioner som garanterat gör användarna nöjda!

DetaljSnipback - Lifehacker smart röstinspelare PRO HD
UtvecklareKosmisk pajdesign
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek4,5 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)
Pris33 000 IDR

Ladda ner applikationen Snipback nedanför detta:

Cosmic Pie Design Browser Apps DOWNLOAD

12. Voice Recorder Pro, applikation för att spela in den bästa lätta rösten

Röstinspelare Pro den är avsedd för mitten till proffsen. Du kommer att ges möjlighet att spela in i olika format, t.ex. PCM (Wave), AAC och AMR.

En sak till, den här applikationen har användargränssnitt enkel. Det tillåter nybörjare att använda det utan ansträngning.

Dessutom kan du använda Voice Recorder Pro för att spela in telefonsamtal. Det finns också en arrangörsfunktion bithastighet så att den inspelade rösten blir tydligare än andra applikationer.

Voice Recorder Pro är ganska pålitlig som en tydlig röstinspelningsapplikation.

DetaljRöstinspelare Pro
UtvecklareSplend Apps
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek3,2 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Röstinspelare Pro nedanför detta:

Apps Browser Splend Apps NEDLADDNING

13. Cogi - Anteckningar och röstinspelare

Röstinspelningsapplikation Cogi inte bara en röstinspelningsprogram utan också en anteckning som fungerar för spela in viktiga stunder omkring dig.

Med några steg kan du lägga till text, bilder, ljud i bara ett program. Häftigt, eller hur?

Med bara en knapptryckning kan Cogi enkelt spela in dina konversationer. Det finns ingen tidsgräns för inspelning i HD-kvalitet som kommer att skämma bort dig.

DetaljCogi - Anteckningar och röstinspelare
UtvecklareCogi
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek15 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Cogi - Anteckningar och röstinspelare nedanför detta:

Produktivitet Cogi-appar LADDA NER

14. Wear Audio Recorder (Android Wear Integration)

Du har bärbar enhet Android Wear-baserat? Du kan försöka Använd ljudinspelare för att spela in passerande konversationer bärbar du.

Med den här applikationen blir det lättare att göra ljudinspelningsläge med olika enheter Android Wear som du har.

Denna applikation har en enkel bildskärmsdesign som passerar materialdesign. Bortsett från det kan du välja anpassning av ljudkvalitet och alternativ ladda upp till Dropbox eller Google Drive.

Dessutom kan Wear Audio Recorder också användas med en extern mikrofon, du vet, det är perfekt för att vara en extern mikrofoninspelningsapplikation.

DetaljAnvänd ljudinspelare
UtvecklareBinomV
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek16 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Använd ljudinspelare nedanför detta:

Appar Produktivitet BinomV LADDA NER

15. Voice Record Pro

Ansökan för inspelning av röst Voice Record Pro erbjuder en mängd professionella funktioner som de flesta liknande Android-applikationer.

Kategoriserad som en av de användarvänliga applikationerna kommer du att spela in med den här applikationen.

Bortsett från det kommer du att få olika förinställa inspelning, som rådata, föreläsare, bullerkapare eller intervjuinspelare som du kan anpassa efter dina behov.

DetaljVoice Record Pro
UtvecklareBejBej-appar
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek49 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Använd ljudinspelare här.

Tips för inspelning av röst på din mobiltelefon så att ljudet blir klart och sött

Förutom att du behöver en applikation för att spela in den bästa rösten, måste du också veta några tips så att din inspelade röst blir tydligare, melodisk och tydlig att lyssna på.

För några enkla steg du kan göra kan du göra några hur man spelar in ljud på en Android-telefon som följer.

  1. Se till att du spelar in i ett tyst och stängt rum, detta kommer naturligtvis att göra bullret runt dig ännu mer minimerat.
  2. Rengör mikrofonhålet (ljud in) på smarttelefonenheter, speciellt för de av er som spelar in spontant som reportrar och andra.
  3. Använd en extern mikrofon för tydligare ljudresultat. Du kan också använda mikrofonen på headsetet eller hörlurar.

Rekommenderade bästa Android Mobile Screen Recorder-applikationer 2020

Det är annorlunda för de av er som arbetar som YouTubers spel, definitivt verkligen behöver skärminspelningsapplikation på en Android-telefon. Naturligtvis måste den ha kvalitet som inte är tveksam!

Nu för fullständiga rekommendationer kan du hitta dem i ApkVenues artikel nedan:

VISA ARTIKLAR

Så det här är några rekommendationer för den senaste och bästa Android-telefonens röstinspelningsapplikation 2020 för röstinspelning med tydliga och melodiska resultat.

Du kan välja och använda den efter dina behov, från intervjuer, musik och andra saker.

Har du några andra rekommendationer? Skriv i kommentarerna nedan. Vi ses i Jakas nästa artiklar.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.