hur man stänger av någon annans Android-telefon på distans

Du kan stänga av din väns mobiltelefon med endast SMS. Redo? Låt oss börja med tips om hur du stänger av andras Android-telefoner på avstånd.

Jag tycker att det är häftigt idag att kunna fisa en väns Android-mobiltelefon med något överraskande och naturligtvis intressant. Den här gången har JalanTikus-teamet ett unikt tips så att du kan stänga av andras Android-telefoner på distans. Koppla av, det är enkelt och naturligtvis kan det användas gratis.

Dessa tips använder ett litet program som du kan installera på en väns mobiltelefon som du vill arbeta med. Bara med enkla steg kan du stänga av din väns mobiltelefon med bara SMS. Redo? Låt oss börja med tips om hur du stänger av någon annans Android-telefon på distans.

(Obs! Dessa tips kräver absolut en Android-telefon som har installerats.rot. Om du behöver tips om hurrot HP Android enkelt, du kan kolla i artikeln med titeln Hur man rotar alla typer av Android med följande handduksrot)

  • Hur man spelar in videor i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på Android
  • 5 häftiga Android-applikationer som iPhone-användare inte kan njuta av!
  • De 10 mest populära lokala Android-applikationerna från Nationens barn i Google Play Butik

Hur man stänger av någon annans Android-telefon på distans

  • Det första steget, du behöver en applikation som heter Fjärrstängning av. Mycket liten storlek, behöver bara Plats uppgår till 300 kB endast. Du kan få det via nedladdningsknappen nedan.
Ravindusha Produktivitetsappar LADDA NER Ladda ner fjärrströmmen
  • Kopiera och installera applikationen på din väns Android-telefon. Ansökan Fjärrstängning av detta kräver inte ett komplicerat steg. Öppna bara APK och Installera som andra Android-applikationer.

  • Öppna applikationen. Inuti hittar du tre kolumner markerade Ange aktuell kod, Ange ny kodoch Skriv in ny kod. Titta noga, för kolumnen Ange aktuell kod, fyll i ordet null, så att dessa tips kan fungera.

  • Sedan för de återstående kolumnerna kan du fylla i den kod du vill ha, vare sig det är siffror, bokstäver eller en kombination av båda. I detta tips kommer vi att använda kod "1234".

  • Slutligen behöver du bara skicka ett SMS-meddelande som innehåller koden "1234" (eller någon annan kod du vill ha) till offrets mobiltelefon. Om SMS har kommit till den mobiltelefon som du har installerat Fjärrstängning av, då stängs mobiltelefonen av automatiskt. Det är kul!

Det här är tips för hur man stänger av någon annans Android-telefon på distans. Metoden är ganska lätt att implementera och har definitivt ingen negativ inverkan på hårdvara av offren som du kommer att ignorera om. Lycka till!