10 bästa schackspel online och offline 2020

Det bästa schackspelet är verkligen det rätta valet för att skärpa din hjärna. Här har ApkVenue rekommendationer för 10 online & offline schackspel för PC och Android.

Schackspel kan vara ett intressant val för de av er som letar efter de bästa hjärnspäckarna, gäng.

Speciellt med allt mer sofistikerad teknik kan nu schack enkelt och praktiskt göras via en smartphone eller bärbar dator. Du behöver inte bry dig om ett schackbräde längre!

Men antalet schackspel som cirkulerar på internet kommer säkert att göra dig förvirrad över vilken som är bäst, eller hur?

Så det är därför som den här gången vill ApkVenue dela en lista det bästa schackspelet online och offline för HP och PC / laptop. Kom igen, lyssna på listan!

Det bästa schackspelet online och offline för mobiltelefoner och datorer

Strategispel kan ha varit enormt i antal nuförtiden, men schack är en av dem som aldrig har svälts upp av tiderna, gäng.

För de av er som är intresserade av att spela det igen i år, här är några rekommendationer för de bästa online och offline schackspel för mobiltelefoner och bärbara datorer som du kan prova.

Online och offline schackspel

Först kommer ApkVenue att diskutera de bästa schackapplikationerna online och offline för mobiltelefoner, särskilt Android.

Om du är uttråkad med att spela RPG-spel eller något liknande kan följande lista över schackspel användas som ett alternativ.

1. Master Schack

Har laddats ner av mer än 5 miljoner användare i Play Store, Master schack är en av offline schackspel det bästa som ger olika svårighetsgrader för spelare.

Du kan också delta i olika turneringar som hålls i spelet för att få priser och använda dem för att köpa nya brädor eller schackpjäser.

Detta Master Chess-spel kan också spelas online också läge multiplayer, så det är perfekt för dig som vill spela schackspel online med vänner, gäng.

DetaljMaster schack
Utvecklaremobirixsub
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek19 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner schackmästaren via följande länk:

Mobirixsub Strategispel LADDA NER

2. iChess

Nästa finns iChess vilket är inte mindre bra än andra schackspel. Men något annorlunda än schackspel i allmänhet beskrivs iChess mer exakt som ett schackpusselspel.

Du förstår, här kommer du inte att presenteras för gameplay schack som vanligt, men bad att svara på gåtor kring schack. Ungefär som ett pusselspel, gäng.

En av fördelarna med detta spel är kan spelas offline så att du inte behöver oroa dig för att få slut på internetkvoten.

Nivåerna som tillhandahålls är ganska olika från nivån nybörjare upp till masternivå. Du måste bara välja efter dina förmågor.

DetaljiChess
UtvecklareMyChessApps.com
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek12 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner iChess via följande länk:

MyChessApps.com Strategispel LADDA NER

3. Lichess - Gratis schack online

Lichess du kan säga som en online schackspel bäst. Lichess pinnade fyra spellägen, nämligen 'Kula', 'Blits', 'Klassisk'och 'Korrespondens'.

Intressant finns det mer än 80 språkval, inklusive indonesiska, vilket gör dig mer medveten om de olika coola funktionerna som erbjuds.

Åh ja, även om titeln är Free Online Chess, erbjuder Lichess ett schackspel i offline-läge för att slåss mot datorn, gäng.

Förutom att vara tillgängligt för Android-plattformen kan du också spela detta spel online på en PC via den officiella webbplatsen lichess.org, du vet!

DetaljLichess - Gratis schack online
Utvecklarelichess.org
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek8,7 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner Lichess - Gratis schack online via följande länk:

Strategispel LADDA NER lichess.org

4. Schackfri

Vill du ladda ner det bästa schack online på din mobiltelefon? Du måste prova spelet Schackfri gjord av den här AI Factory Limited-utvecklaren, gänget.

Med ett enkelt men ändå attraktivt utseende kan Chess Free till och med spelas bra online eller offline. Det är bara det, för flerspelarläge måste du fortfarande spela online för att få kontakt med varandra.

För mode enspelarlägekan du också välja mellan 12 nivåer (svårighetsgrader) som tillhandahålls enligt dina önskemål. Det finns också en Chess Tutor-funktion som hjälper dig att utveckla din kunskap om schackstrategi.

För dig som är trött på att spela Battle Royale-spel kan Chess Free vara den bästa flykten!

DetaljSchackfri
UtvecklareAI Factory Limited
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek21 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner schack gratis via följande länk:

Spel Arcade AI Factory Limited NEDLADDNING

5. Schack - Spela och lär

Finns för två versioner, nämligen PC och Android, Schack - Spela och lär är ett schackspel för alla. Så det spelar ingen roll om du är nybörjare eller expert.

Om du är nybörjare har detta spel handledningsvideor där expertspelare ger tips som strategi, taktik och mer.

Tyvärr är Chess - Play & Learn en schackapplikation online så att du bara kan spela den när du är ansluten till internet.

Men om du letar efter en schackapplikation för flera spelare online är Chess - Play & Learn en av de bästa rekommendationerna.

DetaljSchack - Spela och lär
UtvecklareChess.com
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner schack - Spela och lär dig gratis via följande länk:

Chess.com Strategispel LADDA NER

6. Chess Tactics Pro

Om du vill vara ett proffs för att spela schack, appen Chess Tactics Pro detta kan vara ett alternativ för studier.

Saken är att här kan du lära dig olika schackspeltaktik som är indelade i tre olika lägen; dagliga pussel, offline pusselpaketoch Framstegsläge.

Med andra ord är Chess Tactics ett schackspel offline och online som du kan spela på din Android-mobiltelefon, gäng.

Svårighetsgraden som tillhandahålls varierar också, från nivån nybörjare till Avancerad.

DetaljChess Tactics Pro
UtvecklareLR Studios
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek4,3 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Chess Tactics Pro gratis via följande länk:

LR Studios Strategispel LADDA NER

7. Schack - Clash of Kings

Den sista rekommendationen för den bästa schackapplikationen för Android-telefoner är Chess- Clash of Kings gjord av Chess & Checkers Games-utvecklare.

Detta schackspel online erbjuder en mängd intressanta funktioner, varav en är en funktion "Ångra"som tjänar till att återställa spelet om du av misstag gör ett misstag, gäng.

Totalt erbjuds 10 svårighetsgrader, komplett med funktioner Tips vilket kan hjälpa dig att ge ledtrådar om vilka schackpjäser som har störst potential att vinna spelet.

Denna applikation är också en multiplayer online schackspel så att du kan spela med vänner.

DetaljChess - Clash of Kings
UtvecklareSchack- & damspel
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Chess - Clash of Kings via följande länk:

Strategispel Schack & Dammspel NEDLADDNING

Online och offline PC schackspel

Om ApkVenue tidigare hade tillhandahållit en lista över schackspel offline och online för mobiltelefoner, är det nu dags för PC-enheter.

Här behöver du inte en speciell spelbärbar dator för att spela den, för i genomsnitt är detta PC-schackspel väldigt lätt att spela och gör verkligen inte den bärbara datorn långsam.

1. Verkligt schack online

Först finns det Real Chess Online vilket är ett PC-schackspel AlienForce. Detta spel är faktiskt inte bara tillgängligt för PC-enheter utan även för Android-telefoner med namnet Chess 3d.

Kan spelas online och offline, Real Chess är utrustat med olika funktioner som är ganska kapabla. Du kan välja 1 spelare, online eller 2 spelare.

På-läge enspelarläge Du kommer att utmanas av cirka 2400 AI-nivåer, allt från enkla till svåraste.

För dig som är nybörjare har Real Chess också funktioner ledtråd för att hjälpa dig att välja rätt drag. Gränssnittet stöder också 3D-grafik, och du kan chatta med dina motståndare medan du spelar online.

För er som vill ladda ner Windows 10 PC schackspel, Real Chess Online är en av de bästa rekommendationerna, gäng!

Minsta specifikationerReal Chess Online
OSWindows 10 version 10240.0 eller senare
Processor-
Minne-
Grafik-
DirectXDirectX 10
Lagring-

Ladda ner Real Chess Online via följande länk:

>>> Ladda ner Real Chess via Microsoft Store <<<

2. Schackvänner

Erbjuder en titt användargränssnitt med bra grafik, Schackvänner är det bästa PC-schackprogrammet som är synd att missa, gäng.

Här kan du också välja spellägen för en spelare eller multiplayer, vem vet att du vill spela med vänner för att göra det mer spännande.

Inte bara det, du kan också spela under en viss tid eller inte använda det alls så att du kan ställa in en mer mogen strategi.

Åh ja, Chess Friends är ett schackspel på datorn, va! Så för de av er som är uttråkade av samma PC-spel online kan det här spelet vara ett alternativ.

Minsta specifikationerSchackvänner
OSWindows 10 eller senare
Processor-
Minne-
Grafik-
DirectX-
Lagring-

Ladda ner schackvänner via följande länk:

>>> Ladda ner schackvänner via Microsoft Store <<<

3. Haundrix Schack

Tja, om du letar efter ett PC-schackspel offline, Haundrix Schack kan vara ett alternativ för dig att ladda ner och spela.

Detta offline PC-spel erbjuder ett mycket enkelt och enkelt användargränssnitt, men med en mängd olika lägesval; människa mot människa, mänsklig vs dator, eller dator vs dator.

För att göra det roligare och intressantare finns det också animationseffekter ljudeffekt som kommer att genereras när ditt schackpjäs gör ett drag.

För dem som vill ladda ner schackspel för PC Windows 7, 8 eller 10 gratis, låt oss klicka på nedladdningsknappen nedan just nu!

Minsta specifikationerHaundrix Schack
OSWindows
Processor-
Minne-
Grafik-
DirectX-
Lagring-

Ladda ner Haundrix Chess via följande länk:

>>> Ladda ner Haundrix Chess via den officiella webbplatsen <<<

Det är en lista över schackspel online och offline för de bästa mobiltelefonerna och datorerna från ApkVenue, den här gången, gäng. För dig som har överskottskvoter är det definitivt mer spännande att spela onlineversionen eftersom du kan duellera med vänner.

Men om du har dåliga signalförhållanden är offline schackapplikationen den bästa lösningen du kan prova. Vilket spel gillar du bäst?