3 sätt att minska pdf-filstorlek, online och offline

Din PDF-filstorlek är för stor? Komprimera det först med hjälp av PDF-storleksmetoden på mobiltelefoner och bärbara datorer, som kan göras online eller offline, kolla här!

PDF (Bärbar dokumentfil) är ett filformat som du vanligtvis får och som i allmänhet är viktigt till sin natur, till exempel collegeuppdrag, meritförteckning (CV) eller andra viktiga filer.

Tyvärr gör storleken på PDF-filen som är för stor ibland det svårt för dig att ladda upp (ladda upp) eftersom det till exempel finns en högsta tillåtna gräns 200 kb PDF-fil, gäng.

För att lösa detta problem kommer ApkVenue den här gången att dela tips om hur hur man minskar PDF-storlek på mobiltelefoner och bärbara datorer som du enkelt kan öva på.

Samling av sätt att minska PDF-storlek på mobiltelefoner och bärbara datorer, praktiskt garanterat!

Den här gången finns det tre metoder hur man komprimerar PDF på HP och laptop som du kan använda för att ändra storleken på en PDF-fil som ursprungligen var stor till en mindre.

Fotokälla: techplus.me (Det finns många sätt att ändra storlek på PDF-filer på mobiltelefoner och bärbara datorer med deras respektive fördelar.)

Här kan du lita på appen, antingen uppkopplad såväl som off-line enligt dina behov, gäng.

Åh ja, du behöver inte vara rädd för att din PDF-fil ska skadas eller korrupt, eftersom metoden som ApkVenue föreslår nedan är mycket säker.

Som en försiktighetsåtgärd bör du dock göra det säkerhetskopiering och göra kopior av PDF-filer med en PDF-läsare-applikation som Adobe läsare nedan ja!

Office-appar och affärsverktyg Adobe Systems Inc LADDA NER

1. Hur man minskar PDF-storlek på Android-telefoner

Nu kan du praktiskt taget komprimera PDF-filstorlekar direkt på din Android-telefon beväpnad med applikationer som iLovePDF, gäng.

Men kom ihåg att se till att du är ansluten till internetnätverket när du använder iLovePDF-applikationen. Här är stegen.

Steg 1 - Ladda ner ILovePDF-ansökan

 • Först kan du ladda neriLovePDF-applikation för Android kan du hämta länken nedan.
LADDA NER appar

Steg 2 - Börja komprimera PDF på Android

 • Öppna iLovePDF-programmet som redan är installerat och välj sedan menyn Komprimera PDF på programmets huvudsida.
 • Välj PDF-filen som du vill komprimera, antingen på HP: s interna minne, Google Drive, eller Dropbox. Här väljer ApkVenue en PDF-fil i internminnet, gäng.

Steg 3 - Välj PDF-fil

 • För att lägga till PDF-filer i iLovePDF-applikationen är allt du behöver göra att trycka på + ikon. Välj sedan PDF-filen i det interna minnet på din Android-telefon.

Steg 4 - Välj Komprimera PDF-alternativ

 • Du kan lägga till mer än en PDF-fil för att komprimera. Välj PDF-filen som du vill komprimera och tryck sedan på knappen Nästa.
 • Välj sedan ett komprimeringsalternativ, där det är tillämpligt Extrem kompression, Rekommenderad kompressionoch Låg kompression med fördelarna och nackdelarna med var och en. Om du redan trycker på Komprimera.

Steg 5 - Vänta på komprimeringsprocessen

 • Som ApkVenue nämnde tidigare kräver iLovePDF ett internetnätverk eftersom det laddar upp och laddar ner den komprimerade PDF-filen till sin server igen.
 • Vänta tills alla processer har slutförts. Om PDF-filen har komprimerats visas en skärm Gjort! som följer. För att se en PDF behöver du bara trycka på Visa filer.

2. Hur man minskar PDF-storlek Uppkopplad på HP / bärbar dator

Då kan du också krympa PDF-filstorleken uppkopplad med hjälp av en webbplats som innehåller olika verktyg för PDF-filer, inklusive för att komprimera PDF.

Genom en webbplats som heter Smallpdf som du kan komma åt på din mobiltelefon eller bärbara dator, du behöver bara följa stegen nedan:

Steg 1 - Öppna Verktyg Komprimera PDF på Smallpdf-webbplatsen

 • Första gången kan du öppna den verktygKomprimera PDF på plats Smallpdf via följande länk (//smallpdf.com/id/mengompres-pdf/) på webbläsare Din mobiltelefon eller laptop, gäng.
 • När skärmen visas som visas nedan kan du hämta den PDF-fil som du vill minska genom att klicka Välj FIL som finns i den röda rutan.

Steg 2 - Vänta på PDF-komprimeringsprocessen Uppkopplad Gjort

 • Efter valet laddas din PDF-fil automatiskt upp och komprimeras omedelbart eller minskas i storlek. Till exempel är din PDF-fil, som ursprungligen var 7,25 MB stor, nu bara 5,31 MB.
 • Om du inte är nöjd kan du klicka Börja om för att komprimera PDF-filen igen. Om du är säker kan du gå rakt ladda ner komprimerade PDF-filer med ett klick Ladda ner filen nu.

3. Hur man minskar PDF-storlek Off-line

Om du inte har en internetanslutning kan du också minska PDF-storleken på din bärbara dator med programvaraMicrosoft Word, gäng.

Du kan tillämpa denna metod för att till exempel komprimera en 200 kb PDF. Här är stegen du måste följa.

Steg 1 - Öppna PDF i Microsoft Word

 • Först öppnar du Microsoft Word på din PC eller laptop. För att minska PDF-storleken behöver du Microsoft Word 2013 till toppen.
 • Öppna sedan PDF-filen som du vill krympa genom att välja meny Arkiv> Öppna. Därefter laddas ned PDF-filen automatiskt.konvertera till en Word-form.

Steg 2 - Spara och minska PDF-filstorlek

 • När du har slutfört processen måste du bara spara den igen genom att välja menyn Arkiv> Spara som. Fönstret Spara som visas där du var först ändra formatet till PDF.
 • Sedan längst ner väljer du ett alternativ Minsta storlek (online publicering) för att krympa PDF-filstorleken i Word. Senast klickade du Spara för att spara dokument.

Det är en samling sätt att minska PDF-storlek på Android-telefoner och datorer och bärbara datorer som du kan göra bra uppkopplad såväl som off-line. Enkelt och praktiskt, eller hur?

Genom att göra metoden ovan har du inte längre problem med att komprimera stora PDF-filer. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om PDF eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.