17 bästa tapetappar för Android 2021

Här är 17 rekommendationer för de bästa tapetapplikationerna för mobiltelefoner. Det finns anime tapet applikationer, minimalism, cool, och andra. Alla kategorier är kompletta!

Är du uttråkad av de vanliga bakgrundsbilderna? Förvirrad var man kan hitta en bra tapet? Oroa dig inte, ApkVenue har en samling av de bästa tapetapplikationerna i den här artikeln.

Om du hela tiden tyckte att tapet var en trivial sak, så är det fel killar. Bakgrund på din mobiltelefon kan också förbättra ditt humör varje dag.

Du kan också sätta tapeter efter din personlighet ge en unik egenskap för din mobiltelefon. Så har du använt det bästa tapetet du gillar?

Om inte, har ApkVenue bästa tapetapp vilket är coolt för dig att använda på din mobiltelefon. Inte bara cool, den bildkvalitet som erbjuds är HD-killar. Fängslad av applikationen? Kom igen, se hela listan!

För dig som gillar att byta bakgrundsbild och vill göra det mer praktiskt, i kombination med ett brett urval av coola bilder, är applikationerna nedan vad du behöver. Cekidot!

1. Zedge

Zedge är en av de bästa tapetapplikationerna som kan sägas vara väldigt kompletta. Ingår i en av de coola tapeterapplikationerna, den här applikationen ger faktiskt också en samling ringsignal cool du vet!

Till tapetsjälva tillåter denna applikation sina användare att söka efter bilder baserat på tillgängliga kategorier. Du får de coolaste tapetrekommendationerna från varje kategori.

FördelarBrist
Stort urval av tapeter per kategoriStorlek ganska stor applikation
Ger också en ringsignal-
Appar Produktivitet Zedge LADDA NER

2. Walli - HD bakgrundsbilder och bakgrunder

Walli är ett program som ger tusentals unika bakgrundsbilder som du kan använda gratis. Denna bästa tapetapplikation ger garanterat de senaste bildrekommendationerna eftersom det fortsätter att varauppdatering.

Denna applikation är perfekt för dig som letar efter bakgrundsbilder med olika teman, även inklusive bakgrundsbilder med islam. Komplett, eller hur?

FördelarBrist
Bakgrundsbilder av olika teman-
Det finns uppdatering regelbundet-
LADDA NER appar

3. Tapet

För de av er som letar efter coola bakgrundsbilder med högkvalitativ fotokvalitet, behöver du verkligen prova den här applikationen. Ja, Tapet är den applikation du definitivt letar efter.

Denna applikation kommer att göra bakgrundsbilden på din smartphone mycket mer färgstark. Dessutom kommer ett abstrakt intryck i kombination med digitalisering att visas på din smarttelefons display.

Kom igen, ladda ner Tapet för din vardagliga tapet!

FördelarBrist
Fotografering av bästa kvalitet som tapet-
Enkelt, lätt att använda-

4. Muzei Live Wallpaper

Muzei Live Wallpaper är ett program som är lämpligt för dig som vill hitta rörliga tapeter. Denna coola tapetapplikation ger också uppdatering periodiskt vilket automatiskt lägger till bildsamlingen så att du inte blir uttråkad.

Kom igen, få din rörliga tapet här.

FördelarBrist
Massor av rörliga tapetrekommendationer-
Det finns regelbundna uppdateringar-

5. Kappboom - Coola bakgrundsbilder

Kappboom är en av de bästa tapetapplikationerna som mest laddats ner av Android-användare. Till betyghan själv, Kappboom har numret 4,8. Så bli inte förvånad om ApkVenue inkluderar det i rekommendationen.

Visa gränssnitt vänlig och bekväm och enkel att använda gör denna coola tapetapplikation till huvudvalet för många Android-användare.

Är du nyfiken på Kappboom-applikationen? Ladda bara ner gratisappen här.

FördelarBrist
Visa gränssnitt vänlig-
En av de mest populära applikationerna-

6. 500 eldpapper

Som namnet antyder heter den bästa tapetapplikationen 500 eldpapper detta visade sig bara ge 500 px tapeter. Ändå innehåller bakgrundsbilderna en samling populära tapeter.

Med den höga kvaliteten som bakgrundsbilderna visas i denna applikation är användarvänligheten också en av fördelarna med applikationen som du kan ladda ner gratis på Play Butik detta.

Du kan ladda ner applikationen här.

FördelarBrist
Ger en samling coola bakgrundsbilder.Ger endast 500 px tapeter
Lätt att få, lätt att använda-

7. 3D-bakgrundsbilder HD

Som namnet antyder ger denna applikation en mängd olika 3D-bakgrundsbilder som du kan välja och använda. Ja det är 3D bakgrundsbilder HD.

Applikationen som ApkVenue angav som en av de bästa 3D-tapetapplikationerna är värt att prova. Speciellt för dig som vill känna en tredimensionell sensation på din favorit Android-smartphone.

Vill du ha 3D-bakgrundsbilder? Kom igen, ladda ner gratisappen här.

FördelarBrist
De bästa 3D-illustrerade bakgrundsbilderna-
Olika format kompatibla alla Android-

8. Bakgrundsbilder

Bakgrundsbilder är en Google-standardapplikation som vanligtvis är direkt tillgänglig på din Android-enhet. Ansluten direkt med Google kan du enkelt söka och identifiera bilder för senare användning som bakgrund.

Du kan ladda ner den gratis bakgrundsbildsapplikationen här.

FördelarBrist
Googles standardapplikation-
Användarsäkerhet garanteras-

9. Häftiga bakgrundsbilder

Coola bakgrundsbilder ApkVenue är ett program som du måste besöka om du letar efter en mängd coola tapetkollektioner. Varför? Från applikationens namn borde du kunna gissa innehållet, eller hur?

Konstgjord applicering utvecklare Det här namnet Squarenotch ger mer än 70 bildkategorier där det finns tusentals coola bakgrundsbilder enligt den kategori du väljer.

Kom igen, få gratisapplikationen här.

FördelarBrist
70+ utvalda tapetkategorier-
Inkluderar en lätt applikation-

10. Bakgrund

Tillbaka för de av er som vill ha bakgrundsbilder med bästa bildkvalitet och upplösning, Bakgrund är det bästa tapetapplikationen som kan svara på det.

Denna applikation ger tusentals exklusiva bilder som alltid finnsuppdatering regelbundet för dig att använda. Speciellt om du är en person som ofta byter bakgrundsbild.

Du kan också ladda upp din egen tapet i samhället i applikationen. Du kan också njuta av premium bakgrundsbilder och funktioner genom att prenumerera på versionen Proffs.

Du kan ladda ner applikationen här.

FördelarBrist
Ett stort urval av tapeter av högsta kvalitetIbland finns det ett fel att uppgradera till pro-versionen
Tillgänglig tapetmakare-

Andra tapetapplikationer ...

11. HD-bakgrundsbilder, 4K-bakgrunder

Nästa finns HD-bakgrundsbilder, 4K-bakgrunder. En cool tapetapplikation som ger tusentals HD till 4K standard tapeter.

Gör dig redo att din smarttelefonskärm känns superklar på grund av de coola bakgrundsbilderna från den här applikationen.

Ladda ner dina HD-bakgrundsbilder, 4K-bakgrunder gratis här!

FördelarBrist
Bästa tapetkvalitet-
Tusentals bilder tillgängliga för tapeter-

12. Bästa QHD-bakgrundsbilder

Bästa bakgrundsbild QHD för dig som letar efter den bästa samlingen av tapeter med bästa bildkvalitet.

Oroa dig inte, du behöver inte vara rädd för att ta slut på bilder eftersom det här bästa tapetprogrammet ger tusentals bilder som rutinmässigt används.uppdatering.

Låt oss göra din mobiltelefon tapeter bättre genom att ladda ner Bästa tapet QHD.

FördelarBrist
Tusentals bilder fortsätter att varauppdatering-
Bästa tapetkvalitet-

13. Anime X Bakgrund

Är du en älskare av Naruto, One Piece och olika andra anime? Naturligtvis vill du använda den bästa anime-bilden som bakgrund, eller hur?

Den bästa tapetapplikationen för anime med namnet Anime X Bakgrund detta är svaret. Du kan ladda ner tusentals bakgrundsbilder av högsta kvalitet gratis, killar. Bry dig inte om att titta igen på internet!

Du kan ladda ner applikationen här gratis, killar.

FördelarBrist
Tusentals häftiga anime-bilder-
Bilder av anime-karaktärer som ständigt uppdateras-

Har du redan applikationen men vet inte vilken anime tapet du vill använda?

Istället för att vara förvirrad kan du bättre ta reda på de coolaste anime-tapetrekommendationerna i den här artikeln.

14. Girly tapet

Nu om ansökan Girly Wallpaper det här är lämpligt för dig som gillar söta och roliga saker. Du kan välja mellan mer än 100 bakgrundsbilder av högsta kvalitet.

Inte bara HD-tapeter, du kan också hitta söta 3D-tapeter! Alla bakgrundsbilder i denna applikation är gratis att ladda ner.

Kom igen, ladda ner Girly Wallpaper för att göra din mobiltelefonbakgrund sötare!

FördelarBrist
HD och 3D kvalitet gratis söta tapeterDomineras av rosa tapeter
Spara batteri när det används-

15. Walpy

Tja, om Walpy Detta är den bästa tapeterapplikationen för de av er som verkligen är indiebarn. Anledningen är att du får en urban koncept tapet med HD-kvalitet.

Denna applikation har också en funktion för att ändra bakgrunden varje gång din mobiltelefon växlar till Wi-Fi, medan du laddar batteriet och när på tomgång.

Detta ger dig en ny tapet varje dag utan att tömma ditt mobiltelefonbatteri. Kom igen, ladda ner Walpy-applikationen här, killar!

FördelarBrist
HD-kvalitet gratis bakgrundsbilderFunktionen för automatisk byte har ibland fel
Tömmer inte batteriet-

16. Minimalistiska bakgrundsbilder

Gillar du enkla men iögonfallande bakgrundsbilder? Det är inget fel med att ladda ner Minimalist Wallpaper som ger en samling av denna minimalistiska och estetiska tapet.

Inte bara det, men det finns också minimalistiska tapeter med kompletta kategorier, allt från abstrakt, anime, mat, spel, kärlek, filmer och andra. Ladda ner minimalistiska bakgrundsbilder här!

FördelarBrist
HD-kvalitet gratis bakgrundsbilderDet finns flera bakgrundsbilder som betalas
Tömmer inte batteriet-

17. AmoledPix

Goda nyheter för AMOLED-skärmtelefonanvändare, nu kan du njuta av coola HD-bakgrundsbilder speciellt designade för AMOLED-skärmar.

Med en hög upplösning och ett brett urval av bilder är det inte konstigt att AmoledPix är en av de bästa tapetapplikationerna. Faktum är att utvecklaren av denna applikation alltid uppdaterar den med nya bakgrundsbilder varje dag. Ladda ner AmoledPix här!

FördelarBrist
HD-gratis bakgrundsbilder som passar AMOLED-skärmarMassor av annonser i applikationen
Tömmer inte batteriet-

Det är coola tapetapplikationsrekommendationer på Android som du måste använda om du vill ha en supercool smartphone-bakgrund.

Vilka av ovanstående applikationer vill du ha eller har använt? Finns det andra applikationer som du tycker är värda att rekommenderas? Glöm inte att säga det i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.