7 av de bästa namnredigeringsapparna 2020, det är gratis!

Namnredigeringsprogrammet är lämpligt för dig som vill ladda upp foton genom att skriva ditt namn. Här är en lista över de bästa namnredigeringsprogrammen du kan prova.

Vill du ha ett coolt foto med ett unikt namn och lägga upp det på ditt nuvarande sociala mediekonto, gäng?

Förutom att använda standardteckensnitt i sociala medier kan du också skapa ditt namn med namnredigeringsapp loh, gäng.

För att skapa ett coolt namn och inkludera det i ett foto kan du använda applikationen på bilden på den smartphone du använder.

Den här gången kommer ApkVenue att ge rekommendationer bästa namnredigeringsappen med egenskaperna och fördelarna med var och en. Kom igen, hitta den bästa applikationen för dig!

Den senaste Cool Nam Editing Application 2020

Namnredigeringsprogram som ApkVenue kommer att granska den här gången ger många unika och intressanta typsnitt som du kan använda gratis, aka gratis, du vet!

Förutom att lägga till namn på foton, ett coolt namn maker program för att skapa inlägg som innehåller coola ord för citat. Kom igen, se diskussionen nedan!

1. Font Rush

Den första rekommendationen för ett coolt namnredigeringsprogram är Font Rush. Denna applikation har mer än 200 intressanta teckensnittsval, gäng.

Dessutom finns det mer än 250 bilder som du kan använda som backgrorund. Så du kan välja en bild som ska vara bakgrunden för ditt namn.

Tyvärr, för att få tillgång till alla bilder, måste du köpa den fullständiga versionen av denna applikation. Ändå är de gratis bilderna också riktigt mycket!

DetaljFont Rush
UtvecklareHelt enkelt underhållande
Minsta operativsystem4.2
Storlek55 MB
Ladda ner500.000+
Betyg4.7 / 5 (Play Store)

Ladda ner Font Rush på länken nedan:

Apparverktyg LADDA NER

2. Konstnamn för rökeffekt

Vill du att ansökan ska göra en namnförkortning? Kan också använda Smoke Effect Art Name. Denna namngivande applikation har olika typer av rök att använda.

Du kan välja mellan över 100 teckensnitt för att skriva och över 200 formeffekter. För rökeffekten kan du välja mellan 15 coola former.

Med denna grafitti och andra redigeringsprogram för skrivnamn kan du skapa din egen personliga vattenstämpel med ett omärkbart utseende också. Garanterad cool!

DetaljSmoke Effect Art Name
UtvecklareKonsten
Minsta operativsystem3.0
Storlek49 MB
Ladda ner50.000+
Betyg4.3 / 5 (Play Store)

Ladda ner Smoke Effect Art Name via Play Butik.

3. Font Studio

Vill du hitta ett textredigeringsprogram på iPhone? Du kan prova Font Studio, som naturligtvis också finns på Android med funktioner som inte är mindre kompletta.

Förutom att kunna redigera namn, Font Studio Du kan också använda den för att redigera foton med coola effekter som i populära fotoredigeringsprogram.

Så du kan försköna dina foton med olika intressanta effekter och mallar och sedan inkludera ditt namn med det bästa teckensnittsvalet, gäng.

DetaljFont Studio
UtvecklareOmca2
Minsta operativsystem4.1
Storlek26 MB
Ladda ner500.000+
Betyg3.9 / 5 (Play Store)

Ladda ner Font Studio på länken nedan:

Apparverktyg LADDA NER

4. Namn Art

Vill du ha ett namnredigeringsprogram på ett vackert och vackert certifikat? Namn Art definitivt en bra passform för dig eftersom det ger en mängd söta mallar och teckensnitt som är fulla av färger.

Denna typografiapplikation för iOS och Android har olika funktioner som pixel klistermärke, oskärpa foto bakgrund, hjärtformare, och mycket mer.

Dessutom är teckensnittsvalen ganska mycket så att du kan välja ditt favoritteckensnitt utan att behöva använda en Android-teckensnittsapplikation, gäng.

DetaljNamn Konst - Fokus n Filter
UtvecklareVinTool Studio
Minsta operativsystem4.1
Storlek54 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.2 / 5 (Play Store)

Ladda ner Namn Art via Play Butik.

5. Kalligrafi namn

Denna applikation är lämplig för de av er som gillar kursiv eller någon form av kalligrafi. Utan mer ansträngning kan du göra ditt namn ännu mer artigt.

Kalligrafi namn ger mer än 100 teckensnitt och 50 effekter som stöder skrivning. Bakgrund för skrivning tillhandahålls också gratis, du vet!

Naturligtvis kan du sätta ditt namn eller en pseudonym som du får från namnet betyder applikationen och redigera det i denna coola namn maker applikation.

DetaljKalligrafi namn
UtvecklareJim Britain
Minsta operativsystem4.0.3
Storlek17 MB
Ladda ner5.000.000+
Betyg4.1 / 5 (Play Store)

Ladda ner Kalligrafi namn via Play Butik.

6. Font Mania

Jaka är säker på att du kommer att gilla Font Mania eftersom den här applikationen erbjuder många funktioner teckensnitt klistermärken väldigt intressant, gäng.

Denna olshop-namnredigeringsapplikation på foto ger också klistermärken för olika behov, såsom tackkort eller andra behov.

Förutom att ha många teckensnittsval och en mängd andra intressanta funktioner kan du använda detta 3D-namnredigeringsprogram utan ett internetnätverk, aka offline.

DetaljFont Mania
Utvecklarevisionärverk
Minsta operativsystem4.2
Storlek22 MB
Ladda ner5.000+
Betyg4.1 / 5 (Play Store)

Ladda ner Font Mania på länken nedan:

Apparverktyg LADDA NER

7. Kreativ typografidesign

Kreativ typografidesign är ett redigeringsprogram för graffiti och andra skrifter som kan göra ditt namn ännu vackrare.

Med stil typografi, detta gratis online cool namnredigeringsprogram har olika effekter och ett urval av coola teckensnitt. Du kan också justera typografiformer manuellt.

Du kan också redigera ditt FF-namn och sedan inkludera det i det här programmet när du vill skapa ett coolt Free Fire-foto komplett med ditt smeknamn.

DetaljKreativ typografidesign
UtvecklareA-SuperLab
Minsta operativsystem4.4
StorlekVarierar
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.5 / 5 (Play Store)

Ladda ner Kreativ typografidesign via Play Butik.

Det var en rekommendation namnredigeringsapp bästa av Jaka. Du kan välja applikationen baserat på dina behov, gäng.

De sju applikationerna har också många intressanta teckensnitt och är utrustade med andra funktioner som inte är mindre intressanta. Försök, låt oss!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.