10 bästa tvåspelarspel på Android-telefoner 2019

Antalet applikationer på PlayStore förvirrar ofta vilken som ska laddas ner. Kolla rekommendationerna för en samling av de 10 bästa tvåspelarspelen på Android.

Ofta om vi tar en paus från de dagliga aktiviteterna med en vän, känner vi oss uttråkade eftersom det inte finns fler ämnen att diskutera.

Under sådana förhållanden behöver du och dina vänner naturligtvis något nytt för att bli av med tristess. En av de saker du kan göra är att spela spel på en smartphone eller smartphone.

Antalet applikationer och spel på PlayStore förvirrar ofta vilken som ska laddas ner. Oroa dig inte för den här gången har ApkVenue en rekommendation för de 10 bästa spelen på Android. Något? Kom igen, ta en titt.

10 bästa tvåspelarspel på Android

1. HAGO

Även om det är relativt nytt i Indonesien visar det sig att sociala spelapplikationer, HAGO omedelbart populär och kan spelas av två spelare. Så för att kunna njuta av spelet här och spela med andra spelare runt om i världen måste du också vara ansluten till internet.

Det som är intressant är att HAGO inte bara erbjuder ett spel utan det finns många andra spännande spel som kan göra dig beroende av att spela det.

Dessutom finns det också andra funktioner som sällan finns, nämligen att du kan chatta med dina vänner inte genom chatt utan via röst och video.

Ladda ner HAGO klicka här.

2. Glödhockey 2

Spel gjorda Natenai Ariyatrakool Detta ger bordshockey till smartphones. Så du behöver inte längre använda eller ens bära ett brett och tungt hockeybräde.

I det här spelet finns det också funktioner som kan få dig att duellera med vänner genom 2-spelarläge på en enhet medan du möter dina vänner som att spela riktig bordshockey.

Spel Arkad Natenai Ariyatrakool LADDA NER

3. Schack

Att spela schack med en smartphone kan göras i spelet två spelare, Schack. I det här spelet kan du spela schack med vänner eller släktingar.

Men du behöver inte oroa dig om det inte finns några motståndare att spela. Anledningen är att du också kan spela enspelarläge och ganska utmanande.

AI Factory Limited Sportspel LADDA NER

4. Bordtennis Touch

Presenterat av Yakuto Sports, detta spel erbjuder bordtennis- eller bordtennisspel på en smartphone. Bordtennis Touch presenterar också flera lägen inklusive karriär, minispel och multiplayer.

Fotokälla: www.youtube.com

För att spela två spelare kan du välja flerspelarläge. Om du gillar bordtennis är bordtennis Touch definitivt värt att ladda ner på din smartphone.

Ladda ner Bordtennis Touch klicka här.

5. Ultimate Tennis

Detta är förmodligen det mest kompletta tennisspelet på smartphones. Levereras med olika lägen och ser realistisk ut, Ultimate Tennis kommer att bli ett spel som gör dig beroende.

Förutom att kunna huvud mot huvud med dina vänner, i det här spelet kan du också göra tennistekniker som rusa, smashoch dyka.

Ladda ner Ultimate Tennis klicka här.

6. Badland

Om du letar efter ett spel som är lite annorlunda, Badland kan vara ett alternativ. Badland använder silhuettgrafik så att alla karaktärer och spelplanen visas i svart.

Inte bara ni två, det här spelet kan också stödja fyra spelare samtidigt. Även om många anser att Badland är det svåraste spelet för en mobil plattform är det garanterat att du känner dig tillgiven med karaktärerna efter att ha spelat länge.

Frogmind Arcade Games LADDA NER

7. DUAL!

Spel gjorda Seabaa det är förmodligen ett av de bästa tvåspelarspelen på grund av dess ganska enkla spel.

I det här spelet måste du och dina vänner använda sina respektive enheter. Det finns 3 funktioner tillgängliga, nämligen DUEL, DEFEND och DEFLECT.

LADDA NER Seabaa Arcade Games

8. Matchning med minigolf

I det här spelet utmanas du att spela golf med dina vänner. Förträfflighet Mini Golf Matchup bland dem ligger i grafik och enkla och fina pekskontroller.

Fotokälla: PlayStore

Ladda ner Mini Golf Matchup klicka här.

9. Frukt Ninja

Nästan alla är bekanta med det här spelet. Hur man spelar det måste du skära all frukten och om du missar tre delar är spelet över.

Frukt Ninja också kan du spela tillsammans med dina vänner. Med vacker 3D-grafik och coola ljud är Fruit Ninja ett spel som du inte bör missa.

Ladda ner Fruit Ninja klicka här.

10. Minecraft

Presenteras av ett videospelföretag från Sverige, Mojang, Minecraft är ett spel som är ganska komplicerat. För att du startar det här spelet med att bo primitivt i en grotta och du måste också utveckla det till ett slott.

Mojang Arcade Games LADDA NER

Minecraft kan spelas av två personer på samma enhet. För att ladda ner detta spel måste du dock spendera cirka 42 500 IDR.

Det är de 10 bästa tvåspelarspelen på Android som du kan ladda ner och spela med vänner.

Glöm inte, håll ögonen öppna för information, tips och tricks och nyheter på Jalantikus.com

Läs också artiklar om Spel