hur man använder wps connect för att bryta wifi-lösenord

Vill du ansluta till WiFi men vet inte lösenordet? Så här använder du WPS Connect, garanterad WiFi är automatiskt öppen!

Det finns bara sätt för dig att kunna surfa ordentligt från en smartphone och bärbara datorer, inklusive if kvoten tar slut, en av dem med letar efter en WiFi-anslutning.

Tja, problemet är inte allt WiFi kan gratis att använda precis så. Det finns också många offentliga WiFi som du fortfarande måste använda Lösenord som åtkomstpost. Är det komplicerat?

För det här kommer ApkVenue att introducera WPS Connect, en applikation som vanligtvis används för att bryta sig in i WiFi. Så, hur använder du WPS Connect? Är det säkert? Kom igen, titta tillsammans!

Hur man använder WPS Connect för att bryta WiFi

Internet verkar ha blivit en del av våra liv. Utan internet kommer våra liv att kännas som att vara kvar i årtionden, som i en grotta. Det är därför många leverantörer tillhandahåller tjänst för mobildatapaket, plus WiFi-paket svampar överallt.

Egentligen finns det många sätt att göra bryta in WiFi-lösenord. Ett sätt är att använda AndroDumpper.

Det är bara det, den här gången berättar ApkVenue hur du bryter WiFi-lösenord på Android med hjälp av en applikation WPS Connect. Nyfiken? Håll dig uppdaterad om Jaka's review, OK!

Hur man bryter wifi-lösenord på Android med WPS Connect

WPS Connect i sig är ganska lätt att använda. Metoden är väldigt enkel och snabb, verkligen! Allt du behöver göra är att bara följa följande handledning tills den är klar. Så här använder du WPS Connect!

Steg 1: Först och främst, se till att din Android-smartphone är klar i rotstat. Du kan använda Android Root-applikationen som ApkVenue har skrivit här.

Men oroa dig inte, WPS Connect Detta kan fortfarande köras på smartphones som inte har rot.

Steg 2: Nästa, vänligen ladda ner WPS Connect som ApkVenue har tillhandahållit nedan. Du kan också få det på Google Play, gäng.

Appar Produktivitet FroX NEDLADDNING

Steg 3: När programmet är installerat, kör programmet WPS Connect, senare ser det ut som nedan. Klicka på knappen Skanna för att söka efter tillgängliga WiFi-nätverk.

Steg - 4: Om mål-WiFi-nätverket visas, klicka på målet WiFi de.

Steg - 5: Senare visas flera alternativ, på alternativet Välj en PIN-kodkan du välja PIN-kod enligt dina önskemål (ApkVenue använder den första).

För de av er vars Android är rotad kan du kryssa i rutan Använd rotmetod. Under tiden, för dem som inte har rotat, lämna det bara tomt. Klicka sedan på PROVA för att starta processen hålla koll på lösenord.

Steg - 6: När ett meddelande visas Varning som nedan, välj bara Tillåta.

Steg - 7: Vänta ett ögonblick, den här processen tar bara ca. 10 till 20 sekunder endast.

Det fungerade! Så här använder du WPS Connect för att bryta WiFi-lösenord på din Android-telefon.

Nu WiFi-lösenordet som du bröt har dykt upp på Android-skärmen din favorit. Dessutom du också automatiskt ansluten till sitt WiFi-nätverk.

Denna metod är mycket enkel och har visat sig vara framgångsrik för att bryta sig in i WiFi. Skillnaden mellan rotade och icke-rotade smartphones finns i lösenordsdisplayen.

För de som inte är rotade kommer din Android att anslutas direkt till WiFi-nätverket, men lösenordet kommer att vara visas inte på skärmen Android.

Det är annorlunda om din Android har rotat, sedan mål-WiFi-lösenordet Kommer komma på din Android-skärm. Naturligtvis beror detta på dina behov, om du verkligen vill få ett lösenord måste du rota din Android.

Bryter du in WiFi-lösenord, är det säkert?

Med mer och mer svamp WiFi-breaker-applikation bäst i cyberspace, desto fler fall av WiFi-intrång uppstår. Även om det vid första anblicken är farligt för dem som har WiFi, men effekten är inte mindre farlig för dig, du vet!

Naturligtvis isär skada andra människor och leverantörer om du bryter nätverket är det inte omöjligt att personuppgifterna på din mobiltelefon kommer att bli av misstag stulen under inbrottsprocessen.

Dessutom finns det risk för skadlig kod eller virus som kan matas in på din mobiltelefon, speciellt om du bryter in WiFi på allmänna platser, där säkerheten inte är så garanterad.

Därför, Jaka rekommenderar inte den använda metodensåvida du inte verkligen måste vara ansluten till internet. Kan du förstå, gäng?

Så många tips och hur man använder WPS Connect-applikationen. Återigen påminner jag dig om att det här är Jaka som bara delar tips, i slutändan måste du också välja klokt när du ska använda dessa tips och när inte.

ApkVenue hoppas att den här artikeln är användbar för de av er som läser. Glöm inte dela med sig till dina vänner så att de också kan ta reda på det.