förbjudet att installera! Detta är 8 ursprungliga spöke detektor android applikation

Är du nyfiken på de skrämmande figurerna runt dig? Ladda ner den ursprungliga spökdetekteringsappen för följande Android-telefoner.

Tidigare hade JalanTikus skrivit om en spökdetekteringsapplikation Ghost Radar. Det visar sig att förutom Ghost Radar finns det flera andra applikationer som kan användas för att upptäcka förekomsten av sprit.

Om du är nyfiken vill du veta hur många spöken finns runt dig. Du kan prova en av följande mest exakta Android-appar för spökdetektering.

Men ApkVenue bär inte de konsekvenser som kommer att drabba dig efter att du installerat den. Här är den fullständiga recensionen:

Den mest exakta spökdetektorns Android-applikation

1. Ghost Radar Ultimate Prank

Ghost Radar Ultimate Prank är ett spökdetekteringsprogram för Android gjord för att lokalisera spöken och upptäcka paranormal aktivitet var de än är.

Använda en mängd olika smarttelefonsensorer att göra läser in, det här programmet kan snabbt upptäcka närvaron av spöken nära dig.

Ghost Radar Ultimate Prank-spökdetektor Android-applikationen är 4,6 MB stor och har laddats ner mer än en miljon gånger i Play Store.

2. Ghost Camera Radar Skämt

Ghost Camera Radar Skämt är en Android-applikation som förvandlar din Android-kamera till en spökfångarkamera. Spöken som ses på kameran kommer att vara väldigt verkliga. Så se till att du inte är rädd när du använder den.

Denna Ghost Camera Radar Joke-spökdetekteringsapplikation är 11 MB stor och har laddats ner på Playstore mer än 1 miljon gånger.

3. Ghost Radar Camera

Ghost Radar Camera är ett program som kan användas för att ta reda på spöken från foton som du tagit tidigare. Användare kan också lägga till olika typer av spökbilder i varje foto.

Den mest exakta spökdetekteringsapplikationen på Android Ghost Radar Camera är 4,1 MB stor och har laddats ner mer än 100 tusen gånger.

4. Spökdetektor

Spökdetektor är en applikation som analyserar olika typer av energi runt omkring dig och visar den på en radar. Dessutom detekterar denna applikation olika frekvenser av elektroniska varor, såsom TV, router, datorer, laddare, mobiltelefoner och så vidare.

Ghost Detector-applikationen är 1,1 MB stor och har laddats ner mer än 1 miljon gånger.

5. Camera Ghost Radar

Camera Ghost Radar är denna applikation kommer att förvandla din Android-kamera till en spökfångarkamera. Var försiktig, spöken som dyker upp här kan både se bra ut och också se riktigt läskiga ut.

Camera Ghost Radar-spökdetekteringsprogrammet har en storlek på 8,3 MB och har laddats ner mer än 5 miljoner gånger.

6. Ghost Detector Pro

Ghost Detector Pro är en av de bästa spökdetekteringsapparna på Android. Denna applikation kan upptäcka olika magnetiska vågor med Android-sensorn. Det finns olika slag hud som du kan prova när du gör spökdetektering.

Spökdetektorapplikationen Ghost Detector Pro är 13 MB stor och har laddats ner mer än 1 miljon gånger i Play Store.

7. Ghost Radar

Ghost Radar är en paranormal Android-applikation som är användbar för att upptäcka alla spöken runt dig. Ghost Radar kommer att skanna runt dig och visa hur många spöken finns.

Spökdetekteringsprogrammet Ghost Radar mäter 4,8 MB och har laddats ner mer än 5 miljoner gånger i Play Store.

8. Spöksensor - EM4-detektor

Sista är Ghost Sensor - EM4-detektor. Denna spökdetekteringsapplikation är gjord av Nextep Ent. Denna applikation kommer att ge en sensor om det finns spöken runt dig. Ju närmare spöket är, desto starkare kommer sensorn att vara.

Det här är de olika typerna av de mest exakta Android-applikationerna för spökdetektering som du kan prova. Om du har andra appar kan du dela med sig i kommentarskolumnen.

Du måste veta, applikationerna ovan är endast avsedda att pranka vänner. Dessa applikationer kan inte användas för att upptäcka riktiga spöken. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar spöke eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.