hur man enkelt gör video från power point!

Vill du redigera en video men inte har redigeringsförmåga? Oroa dig inte, använd bara hur man skapar en video från PowerPoint med en mycket enkel och enkel metod!

Av de många redigeringsprogramvara videor som cirkulerar hittills kräver i genomsnitt specifikationer hårdvara datorer som är tillräckligt långa för att köra, låt oss kalla det mest populära Adobe After Effects.

Men den här gången kommer jag att dela ett ganska enkelt sätt att göra en video, ja! Hur man gör den här videon endast från Microsoft Power Point.

Fördelen med att vi använder den här produkten från Microsoft är att vi inte behöver specifikationer hårdvara en ganska lång dator. Åtminstone för dina bärbara eller PC-användare med låga specifikationer kan du enkelt använda den här metoden.

Viktigast av allt behöver du inte installera programmet igen. Denna fördel gäller de av er som har installerat åtminstone Microsoft Office 2013. Okej, ta en titt handledning från mig!

Hur man gör en video med endast Power Point

1. Skapa glida presentation att du kommer att göra en video

För glida presentationen är så attraktiv som möjligt och lägg till rörliga animationer för att försköna presentationen

2. Klicka sedan på filen konvertera till videon

  • Tricket är klicka på fil.

3 Nästa steg ...

  • Klick Exportera.
  • Klick Skapa en video.
  • Senaste klick Skapa video, spara och vänta tills processen är klar.
  • Vänta till full.

Nedan följer ett exempel på en presentation som har varitkonvertera till video:

Hur? Enkelt, rätt, hur man skapar en video från PowerPoint? Det visar sig att vi inte behöver använda tunga applikationsprogram för att redigera eller skapa videor.

Du behöver bara använda ett applikationsprogram som redan finns på din bärbara dator eller PC. Om du fortfarande har problem, vill ställa frågor eller ge förslag och kritik, vänligen skriv i kommentarfältet.

Ladda ner Powerpoint-applikationen nedan här

Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING