se filmen danur (2017) hela filmen

Vill du verkligen titta på Danur-filmen (2017 men förvirrad över var? Oroa dig inte, ta en titt på den här ApkVenue-artikeln.

Danur är en indonesisk skräckfilm som är ganska populär. Den här filmen är baserad på en roman skriven av Risa Saraswati.

Danurs film- och romanfinansieringshistoria är inspirerad av Risas barndom, som är en indigo. Risa har tre spökvänner som har följt henne sedan hon var barn.

Danurs film var en gång inne MURI-rekord som en skräckfilm med 1 miljon tittare på bara sex dagar. Riktigt coolt, gäng!

Synopsis Film Danur (2017)

Risa är en indigoflicka som har förmågan att se och kommunicera med spöken. När han var liten kände han sig alltid ensam.

Lilla Risa hoppas kunna ha vänner som alltid följer med henne. Mystiskt uppträdde tre pojkar, nämligen Peter, Williamoch Janshen som blev hans bästa vän.

Överraskande nog var det bara Risa som kunde se och kommunicera med dem tre. De avslöjar också att de är spöken från människor som dog under den japanska eran.

Eftersom han var orolig för Risas tillstånd ringde han honom Asep, shamanen som avslöjar den sanna formen för de tre spökbarnen för Risa så att Risa är rädd.

9 år senare återvänder Risa till sitt gamla hem, där hon först träffade Peter, William och Janshen.

Risas syster, Riri Han närmade sig det stora banyan-trädet framför sitt hus och tog upp en gammal kam. Tidigare hade de tre spöken varnat Risa för att inte komma närmare trädet.

Mot kvällen hette en kvinna Synd som påstod sig vara den nya pigan i huset. Asih visade emellertid konstigt beteende i Risas ögon.

Vem är Asih? Vad vill han ha från Risa och hans familj? Du tittar själv, gäng!

Danur Movie Fun Facts (2017)

Efter att ha läst sammanfattningen av filmen Danur (2017), är du intresserad av att titta på den här filmen, eller hur? Om inte, kommer ApkVenue att berätta några intressanta fakta, gäng.

Vem vet, du kan vara nyfiken på att se Danur-filmen. Kolla in det!

  • Danur-filmen (2017) är baserad på barndomsberättelsen om Risa Saraswati som spelas in i en bok med samma namn. Denna bok publicerades 2011.

  • Danur betyder vätska som kommer ut ur ett lik. Hej....! Det är verkligen läskigt, gäng!

  • Vid tidpunkten för filmningen, Prilly Latuconsina öppnade sig för att kunna se spökvännerna till Risa Saraswati på riktigt.

  • Några dagar innan den släpptes måste Danurs filmaffisch bytas ut eftersom Risas spökvänner inte gillade affischdesignen. Tro det eller inte, gäng.

Titta på filmen Danur (2017)

InformationDanur
IMDB-betyg5.4 (548)
Varaktighet1 timme 14 minuter
GenreSkräck
Utgivningsdatum30 mars 2017
DirektörAwi Suryadi
SpelarePrilly Latuconsina, Shareefa Daanish, Wesley Andrew

Vad sägs om gänget, naturligtvis är du mer och mer nyfiken på att se den här skräckfilmen, eller hur? Oroa dig inte, ApkVenue har förberett en länk så att du kan se Danur-filmen.

>>> Titta på Danur (2017) <<<

Det var Jakas artikel om Danur-filmen som släpptes 2017. Vilken annan film vill du titta på nästa?

Skriv ditt svar i kommentarfältet, gäng!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba