10 applikationer för att påskynda wifi-nätverk

Du måste vara irriterad när internetanslutningen är långsam? För att åtgärda detta kan du använda ett program för att påskynda nätverket. Här kommer rekommendationen!

Internet anslutning är ett av de grundläggande behoven för de flesta i denna digitala era.

Alla enheter, från mobiltelefoner, surfplattor till datorer, är alla anslutna till internet för att utföra olika aktiviteter.

En stabil anslutning är en dröm för alla internetanvändare. Så vad händer om internetnätverket är långsamt? Måste vara irriterande, eller hur?

För dig Android-användare, ta det lugnt! ApkVenue har verkligen en lösning. Kom igen, kolla in rekommendationerna applikationen påskyndar internetnätverket det följande!

Rekommenderade applikationer för att påskynda WiFi-nätverk

Några av de applikationer som ApkVenue kommer att rekommendera är väldigt enkla att använda, du behöver inte ens besvärliga eller olika åtkomst rot.

Så att du inte är nyfiken kan du omedelbart se hela recensionen nedan, gäng!

1. WiFi-läkare

Wifi-läkare är ett program för att kontrollera WiFi-nätverk runt dig. Denna applikation har också en analysfunktion trafik internet från WiFi på grundval realtid.

Denna funktion säkerställer att du är ansluten med bästa möjliga hastighet. När du är ansluten till ett instabilt internet optimerar den här applikationen automatiskt.

Genom att använda denna WiFi Doctor-applikation kan din WiFi-anslutning alltid vara optimal och låta dig surfa mycket snabbare. Intresserad av att försöka, gäng?

DetaljWiFi-läkare
UtvecklareEsso-appar
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek5,7 MB
Installera den500.000+
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen WiFi-läkare nedanför detta:

Apps Utilities Esso Apps DOWNLOAD

2. Anslutningsstabilisatorförstärkare

För att påskynda WiFi-nätverket på en smartphone kan du också använda Anslutningsstabilisatorförstärkare. Denna applikation säkerställer att din internetanslutning förblir stabil.

Det finns två alternativ som du kan välja, nämligen aktiva hålla vid liv och aktiv återanslutning. Aktivt hålla vid liv håller internetuppkopplingen igång även om du inte använder den.

Medan funktionerna aktiv återanslutning kan återställa anslutningen till det normala. Denna funktion är mycket användbar om det finns många internetanvändare, gäng.

DetaljAnslutningsstabilisatorförstärkare
UtvecklareSupersonisk programvara
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek3 MB
Installera den5.000.000+
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Anslutningsstabilisatorförstärkare nedanför detta:

Appar Nätverk LADDA NER

3. Speedify

Istället för att vara en VPN-applikation för Android kallas applikationen Speedify detta verkar mer lämpligt att kallas ett internetnätverk snabbare applikation.

Teknologi kanalbindning låter den öka bandbredd internet medan du är direkt ansluten till 10 anslutningar.

När du använder både WiFi och mobilnät samtidigt, kommer Speedify också att optimera dem båda maximalt när en av dem ner.

DetaljSpeedify
UtvecklareConnectify Inc.
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Installera den1.000.000+
Betyg3.8/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Speedify nedanför detta:

Apps Networking Connectify Inc. LADDA NER

Andra snabba applikationer på Internet ...

4. Samsung Max

Nästa WiFi-nätverks snabbare applikation är Samsung Max. Om du är Samsung-mobilanvändare behöver du inte längre installera den här applikationen.

Den här applikationen, tidigare känd som Opera Max, kan spara data medan den kontrollerar användningen av applikationer på din mobiltelefon.

Dessutom kan Samsung Max också optimera smartphone-prestanda. Du kan använda det här programmet för att stoppa applikationer som körs bakgrund med dess Force Close-funktion.

DetaljSamsung Max
UtvecklareSamsung Max-appar
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek13 MB
Installera den10.000.000+
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Samsung Max nedanför detta:

Opera Software LADDA NER Browser Apps

5. DNS-växlare

ApkVenues nästa rekommendation är ansökan DNS-växlare. Du kan använda den här applikationen antingen när du använder ett WiFi-nätverk eller mobildata.

På det sättet blir internethastigheten ännu snabbare och mer stabil. Att titta på YouTube-videor kommer garanterat inte att kvävas längre, gäng!

Med DNS-växlare kan du inte bara påskynda nätverket utan också öppna blockerade webbplatser. Dessutom kan denna applikation användas utan rot. Är det inte intressant?

DetaljDNS-växlare
UtvecklareBGNmobi
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek10 MB
Installera den5.000.000+
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen DNS-växlare nedanför detta:

Appar Nätverk LADDA NER

6. Min datahanterare

Dessutom finns det applikationer Min datahanterare. Du kan använda den här applikationen för att påskynda internetnätverket utan att behöva rota.

Intressant nog, genom att använda den här applikationen kan du upptäcka all dataförbrukning som används av varje applikation på din smartphone.

På så sätt kan du välja vilka applikationer som ska vara kvar eller måste stängas av för att få en stabil internetanslutning, gäng.

DetaljMin datahanterare
UtvecklareAnnie Basics-appen
Minimalt operativsystemAndroid 6.0 och senare
Storlek6,6 MB
Installera den10.000.000+
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Min datahanterare nedanför detta:

Mobidia Technology Networking Apps LADDA NER

7. SD Maid

I grund och botten, SD Maid Du kan använda detta för att hantera din smartphone för att hålla den ren och städad så att dess prestanda alltid är optimal.

Men i den här applikationen finns det en funktion så att du kan stänga av program som du inte använder så att internetanslutningen blir mer stabil.

SD Maid är också utrustad med applikationsdetektering som förbrukar för mycket internetdata. Du kan också hantera vilka applikationer som kommer att kopplas bort från internetanslutningen, gäng.

DetaljSD Maid
Utvecklaremörkna
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Installera den10.000.000+
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen SD Maid nedanför detta:

Appar Rengöring och tweaking mörknar NEDLADDNING

8. Internet Speed ​​Meter Lite

Därefter finns det en applikation för att snabba upp en internetanslutning som kallas Internet Speed ​​Meter Lite. Denna applikation visar din internetanslutningshastighet på Statusfältet.

På så sätt kan du övervaka din internetanslutning när du använder den. Du kan också justera användningen av applikationer för att påskynda internet på din smartphone.

Även om det är en gratis version av Internet Speed ​​Meter är funktionen av denna applikation fortfarande mycket tillförlitlig för att göra internetnätet snabbare än vanligt.

DetaljInternet Speed ​​Meter Lite
UtvecklareDynamicApps
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Installera den50.000.000+
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Internet Speed ​​Meter Lite här.

9. Nätverksmästare

Precis som tidigare applikationer kan Network Master också optimera internetanslutningen när du surfar, strömmande video, samt spela onlinespel.

Denna applikation har också en funktion för att koppla bort internet från oanvända applikationer. Så internetanslutningen på en smartphone kan köras mer effektivt.

Även om den sofistikerade applikationen är mycket användbar är Network Master tyvärr inte längre tillgänglig i Play Store. Du kan dock ladda ner den på länken nedan.

Apparverktyg LADDA NER LIONMOBY

10. WiFi-huvudnyckel

Den sista och mest populära rekommendationen om att påskynda WiFi-applikationer är WiFi-huvudnyckel. Denna applikation kan förstärka signalen och övervaka hastigheten på nätverket som är anslutet till den.

Det häftiga är att den här applikationen också kan spara batteri på smarttelefonen. Så du behöver inte oroa dig för att ditt smarttelefons batteri tar slut snabbt eftersom du använder internet under lång tid.

På grund av sin popularitet har WiFi Master Key laddats ner av mer än 100 miljoner Android-användare via Play Store. Du måste försöka, gäng!

DetaljWiFi-huvudnyckel
UtvecklareLINKSURE NETWORK HOLDING PTE. BEGRÄNSAD
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek16 MB
Installera den100.000.000+
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen WiFi-huvudnyckel nedanför detta:

Appar Nätverk wifi.com LinkSure Singapore LADDA NER

Det var det applikationen påskyndar både WiFi och mobildataanslutningar på Android. Med den här applikationen blir din internetanslutning garanterat ännu snabbare!

Du kan också välja vilken applikation som bäst passar behoven och specifikationerna för din smartphone, gäng. Hoppas det är användbart!

Läs också artiklar om Internet eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.