hur man kan bli av med annonser på en Android-telefon

Känner du dig ofta irriterad över annonser när du surfar? Lugna ner gänget, ApkVenue har ett sätt att bli av med annonser på din Android-mobiltelefon!

Att bli av med annonser på mobiltelefoner är nu ett kraftfullt drag så att dina surfaktiviteter inte längre störs av utseendet på olika annonser.

Även om, bläddring aka surfa på internet är verkligen en av de favoritaktiviteter som vi ofta gör med smartphone eller bärbar dator. Från att leta efter information till att titta på favoritfilmer.

Naturligtvis vill du inte att det ska hända igen, eller hur? Om så är fallet, hur blir du av med annonser på smartphones?

Oroa dig inte, ApkVenue kommer att ge lite vägledning hur man kan bli av med annonser på Android-telefoner effektivast och garanterat att arbeta 100%. Kan inte vänta, eller hur? Kolla in hela recensionen nedan!

Hur bli av med annonser på mobiltelefoner

Annonser på webbplatsen som du öppnar är inte alltid säkra. Om du vill öppna den på din mobiltelefon eller bärbara dator har alla en farlig potential för din gadget. Detta är också detsamma som utländska applikationer som i hemlighet tar med sig virus, du vet!

För att ta reda på hur du kan bli av med annonser på Android-telefoner som plötsligt dyker upp, måste du göra flera steg och steg som ApkVenue har skrivit nedan, några är utan applikation!

Senare kan du ta bort olika annonser på din mobiltelefon, som Samsung, Xiaomi, HP Vivo, Oppo, till Advan. Kan inte vänta rätt? Utan att vänta länge, här är recensionerna!

Hur bli av med annonser på Android-telefoner utan rot

Du måste ofta erbjudas att vara fri från annonser, men med villkor smartphone Din Android måste vararot först.

I själva verket kan du säga att det finns tillräckligt många sätt att ansöka för att vara fri från annonser utan att behöva rota en Android-telefon din favorit.

För de som inte vet, ApkVenue ger dig ett sätt att bli av med det dyka upp annonser på Android.

Hur bli av med annonser på mobilen med AdClear

Det första sättet är att använda hjälp av en applikation som kallas AdClear. AdClear själv är en applikation som har annonsblockeringsfunktion när du bläddring eller använda andra applikationer som har potential att inkludera annonser.

1. Öppna AdClear-applikationen

Du kan gå rakt ladda ner ansökan är gratis på länken som ApkVenue tillhandahåller nedan.

Appar Produktivitet Sju nätverk LADDA NER

Efter att du har kontrollerat att applikationen är installerad på smartphone Din Android, då kan du omedelbart öppna applikationen och aktivera funktionen för att blockera annonser.

2. Konfigurera AdClear med relaterade webbläsare

Därefter konfigurerar du omedelbart AdClear-applikationen med tillhörande webbläsare, till exempel i Samsung Browser. Gjort! Så enkelt som det, gäng.

Om du frågar varför det här programmet inte kan konfigureras i bästa webbläsarprogrammet andra som Google Chrome, det beror på att Chrome har sin egen metod för att ta bort annonser. Här är guiden!

Hur tar jag bort annonser på Chrome Android

Förutom att använda AdClear, hur man kan bli av med annonser på HP utan att applikationen är att ändra Google Chrome-inställningar. Google Chrome i sig är webbläsare huvudsakligen används av de flesta Android-användare.

Att vara annonsfri när du surfar på Internet med webbläsare den här behöver du bara följa följande steg för steg:

1. Öppna Google Chrome

Öppna Google Chrome och välj meny inställningar för att starta inställningen i ordning webbläsare det blockerar annonserna som visas.

2. Välj Webbplatsinställningar

En gång i menyn Inställningar, fortsätt att välja Webbplatsinställningar.

3. Välj popup-fönster

Fortsätt genom att välja Pop-upsaktivera sedan menyn så att Google Chrome automatiskt blockerar annonser på alla webbplatser du besöker.

Gjort! För att lära känna hela guiden kan du läsa igenom artiklar Hur bli av med Chrome-meddelanden på Android och PC utan krångel vid denna punkt:

VISA ARTIKLAR

Hur bli av med annonser på HP med NoRoot-brandväggen

Det tredje sättet eller metoden som är fri från annonser är att använda applikationen NoRoot Firewall.

Du kan använda det här programmet inte bara för att blockera annonser som är på webbläsare, men hela ansökan på smartphone Din Android som har potential att visa annonser kan också blockeras. Så här använder du det:

1. Installera NoRoot-applikationen

Efter installation av NoRoot Firewall-applikationen på smartphone Din Android, öppna omedelbart applikationen. Välj flik Appar för att se en lista med applikationer på din mobiltelefon.

2. Välj det program du vill blockera

Du måste bara välja vilket program du vill blockera annonser från. Du gör detta genom att helt enkelt markera applikationen med två X-märken vilket automatiskt gör annonser som potentiellt kan finnas i applikationen så att de inte visas.

Antivirus- och säkerhetsappar Grå skjortor LADDA NER

Hur man tar bort annonser på mobilen med UC-webbläsare

Den sista metoden är att använda webbläsare en annan som också har en funktion för att bli av med annonser som dyker upp plötsligt.

En av dem är UC-webbläsare. Du kan också lita på den här webbläsaren för att surfa på olika webbplatser på internet utan att störas av utseendet på olika annonser.

Här är stegen för att använda UC Browser utan annonser:

1. Öppna UC-webbläsaren

Öppna UC Browser och välj sedan ikonen för tre ränder liknar hamburgaren i botten mittläge. Gå in i menyn inställningaroch välj sedan Tillägg.

2. Aktivera annonsblockering

välja Annonsblock aktivera sedan Ad Blocker och Powerful Ad Blocker för att blockera alla typer av annonser så att de senare inte visas för dig bläddring med UC Browser.

UCWeb Inc. webbläsarappar LADDA NER

Hur bli av med annonser på Samsung-mobiltelefoner

Samsung är fortfarande ett av de mest använda smarttelefonmärkena idag. För dig som använder det sydkoreanska varumärket finns det flera olika sätt att ta bort annonser.

Här är två sätt att bli av med annonser på Samsung-mobiltelefoner som du också kan använda på andra mobiltelefoner som ASUS, Vivo, Oppo eller Advan.

1. Ta bort program bortsett från Play Store

Android-användare som gillar att utforska tenderar att installera olika applikationer, inklusive de som inte kommer från den officiella Play Store. Tyvärr innehåller dessa appar ofta massor av irriterande annonser.

Sättet att lösa detta är att ta bort dessa applikationer. Öppna inställningsmenyn smartphone > välj Ansökan > välj en app som inte kommer från Play Store> Välj Avinstallera eller Unistall ansökan.

2. Ta bort misstänkta aktiva / körande program

Det andra sättet är att ta bort aktiva applikationer eller program som körs och misstänks.

Återigen kan appar från inofficiella butiker eller "smugglade" appar som kommer från ingenstans och visar sig köra obemärkt, generera irriterande annonser.

Du kan stänga av den genom att välja menyn Aktiv applikation > Välj ett utländskt program som du inte känner igen>Avinstallera ansökan.

Hur bli av med annonser på Xiaomi-mobiltelefoner

Bortsett från Samsung är Xiaomi också ett av de mest använda varumärkena. Tyvärr finns det några olika sätt att bli av med annonser på den här mobiltelefonen.

Följ stegen nedan för att kunna använda hur du enkelt tar bort annonser på Xiaomi-telefoner, vilket kan göras på andra mobiltelefoner som ASUS, Vivo, Realme, Oppo eller Advan.

1. Ange inställningarna

Gå in i menyn Inställningar / Inställningar > Välj ett alternativ Ytterligare inställningar.

2. Välj integritet

Fortsätt genom att välja Integritet.

3. Välj applikationsmenyn med användaråtkomst

Därefter behöver du bara välja menyn Applikationer med användaråtkomst.

4. Välj msa-applikationen

Välj en applikation msa > Fortsätt genom att stänga av Tillåt användaråtkomst så att annonser på din Xiaomi-mobiltelefon inte visas längre.

Hur man tar bort annonser på ASUS HP

För de av er som nu använder en ASUS-mobiltelefon och störs av annonser som dyker upp, behöver ni inte oroa er, gäng! Anledningen är att ApkVenue kommer att berätta hur du tar bort annonser på ASUS-mobiltelefoner.

1. Gör en fabriksåterställning

Fotokälla: ASUS.com

Den här metoden anses vara den mest effektiva för att ta bort alla annonser som visas på din ASUS-mobiltelefon. Inte bara annonser, även din ansökan och data kommer också att raderas, gäng.

Fabriksåterställning är ett försök att återställa enhetens programvara till det läge då enheten ursprungligen producerades genom att radera all data och efter det du skapade.

Därför rekommenderar ApkVenue att du först säkerhetskopierar viktiga data innan du gör den här metoden.

2. Ta bort misstänkta program

Om du vill ladda ner applikationer från utanför Google Play Butik, ibland kommer APK virus eller skadlig kod vilket äventyrar din mobiltelefon.

Ofta gör dessa olagliga APK-filer faktiskt din ASUS-mobiltelefon full av annonser. Speciellt om du laddar ner APK från falska webbplatser vars säkerhet inte garanteras.

Till exempel laddar du bara ner en applikation. Jag vet inte, vad som är installerat på din mobiltelefon har istället två applikationer. Om detta är måste du vara vaksam, gäng.

Hur tar jag bort annonser på OPPO HP

Till ta bort annonser på OPPO-mobiltelefoner, kan du använda metoderna ovan som ApkVenue diskuterade tidigare. Men om annonsen visas från Google Chrome kan du följa dessa steg:

1. Öppna Google Chrome

Öppna applikationen Google Chrome installerad på din OPPO-mobiltelefon.

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER

2. Gå till menyn Inställningar

Klicka på menyknappen med ikonen med tre punkter längst upp till höger. Välj sedan inställningar.

3. Välj Webbplatsinställningar

Välj flik Webbplatsinställningar. Här ändrar du inställningen till JavaScript och Pop-up.

4. Inaktivera JavaScript och popup-fönster

Inaktivera båda för att förhindra att annonser visas på din OPPO-mobiltelefon. Tänk på att inaktivera JavaScript kommer att påverka utseendet på några av de webbplatser du besöker. För att förhindra detta kan du klicka på alternativet LÄGG TILL UNDANTAG.

Hur man tar bort annonser på HP Advan

Även om den här mobiltelefonen inte är lika känd som Samsung, Xiaomi eller OPPO, är den användaren Advan i Indonesien en hel del, vet du. Det låga priset, utrustat med avancerade funktioner, är en pluspunkt för mobiltelefonen för den här nationens barn.

Många Advan HP-användare klagar över att deras mobiltelefoner ofta visas som annonser. Därför vill ApkVenue berätta hur man enkelt tar bort annonser på Advans hadphone.

Ett av de enklaste och enklaste stegen är att söka efter misstänkta applikationer installerade på din mobiltelefon. Här är stegen:

1. Öppna Inställningar

Öppna applikationen inställningar på din mobiltelefon och rulla sedan ner tills du hittar alternativet Applikationer / applikationer.

Fotokälla: BKD Tutorials (YouTube)

2. Leta efter misstänkta applikationer

Leta efter appar som du tycker är misstänkta. Det enklaste sättet är att söka en namnlös ansökan och du kommer inte ihåg att installera den.

Fotokälla: BKD Tutorials (YouTube)

3. Ta bort applikationen

Klicka på applikationen och välj sedan alternativet till radera applikationen de. Därefter kan du också använda en renare applikation så att din mobiltelefon är ren från skadlig kod.

Det är några samlingar hur man kan bli av med annonser på Android-telefoner som du använder.

Nu är dina aktiviteter på smartphone du behöver inte längre bli störd av annonser som förutom att vara irriterande ibland gör oss mindre produktiva. Lycka till!