hur man spelar ps3-spel på en PC eller bärbar dator (uppdatering 2021)

Vill du spela PS3-spel på din PC eller laptop? Här är en handledning om hur man spelar PS3-spel på PC och bärbar dator med RPCS3-emulatorn. Obegränsat gratis! (Uppdatering 2021)

Hur man spelar PS3 på PC eller bärbar dator nu kan det göras med hjälp av emulatorn. Det finns redan många spel som kan spelas på denna emulator.

Även om PlayStation-eran har börjat flytta in i PlayStation 5-eran, har PlayStation 3 fortfarande många lojala spelare idag.

Flera spel klassiskt mästerverk som The Last of Us, Demon Soulsoch Red Dead Redemption fortfarande intressant att spela just nu.

För dem som inte har en PS3 men vill spela de bästa spelen på den här konsolen, letar de naturligtvis alltid efter det bästa alternativet för att kunna spela PS3 även utan en konsol.

Lyckligtvis finns det nu ett sätt att spela PS3 på en bärbar dator eller PC med RPCS3-emulatorprogrammet. Denna emulator gör att din dator kan läsa och spela PS3-spel.

För det här kommer ApkVenue att ge dig tips om hur du spelar PS3-spel på en Windows-baserad dator eller bärbar dator som du kan njuta av gratis eller gratis.

Om RPCS3, PS3 Emulator för PC / Laptop

RPCS3 är ett emulatorprogram ägnas åt att spela PlayStation 3-spel. Detta program har släppts sedan 2012 och utvecklas fortfarande den dag i dag.

Som med andra emulatorprogram som PS2, PSP eller PS1 emulator kan du ladda ner och använda RPCS3 gratis.

Men inte helt vinstinriktad, RPCS3 har ett eget utvecklingsteam som alltid utvecklar detta program så att det kan användas ordentligt utan problem.

Här är minimispecifikationerna för att köra RPCS3 på en PC / bärbar dator:

DetaljRPCS3 Minsta specifikationer
Processor64-bitars processor
GrafiskVGA kompatibel med OpenGL 4.3
Bagge4 GB
LagringSpelet beror på

Hur man installerar RPCS3 på PC och bärbar dator

Om du har en dator eller bärbar dator som är klassificerad som kapabel, hur man spelar PS3-spel på PC på en bärbar dator eller PC är inte längre en dröm, allt kan göras just nu.

Hur man spelar PS3 på en bärbar dator eller PC är lite svårt jämfört med hur man spelar PS1 och PS2 med en emulator, så se till att följa varje steg noggrant.

För att kunna spela PS3-spel på PC är du det måste göra några justeringar först på RPCS3 som du laddade ner.

Även om det är lite komplicerat har ApkVenue förberett en fullständig förklaring så att du inte har några problem alls när du använder denna emulatorprogramvara.

Utan vidare, här är stegen du måste följa för att kunna spela PS3 på PC med RPCS3.

 1. Ladda ner och installera RPCS3 på en PC eller bärbar dator. Om du inte har det kan du ladda ner det direkt från länken nedan:
RPCS3 LADDA NER Emulatorappar

Eller genom följande länk

 1. Förutom PS3-emulatorfilen behöver du den också firmware för att kunna köra PS3-spel enligt de senaste uppdateringarna. För att ladda ner den behöver du bara gå till PS3 officiella webbplats.

 2. När sidan öppnas klickar du på knappen Håller med och ladda ner nu för att starta nedladdningsprocessen.

 1. När alla nödvändiga filer har samlats in, extrahera PRPCS3-program som har laddats ner. Högerklicka på exe-filen och välj Kör som administratör.

 2. När programmet har körts, installera det firmware laddas ner genom att välja menyn Filer välj sedan Installera firmware.

 1. Sök efter filer firmware tidigare nedladdade och välj sedan Öppen. Vänta tills installationen är klar.

 2. Vid den här tiden har PS3-emulatorn som du har laddat ner slutförd nedladdningen.miljöoch redo att använda för att spela dina favorit PS3-spel.

För nästa steg, se till att du laddar ner spelfilen du vill först eftersom nedladdningsprocessen är ganska tidskrävande.

Hur man spelar PS3-spel på PC med RPCS3

När installationsprocessen i emulatorprogrammet är klar är allt du behöver installera spelet som du vill spela på det här programmet.

PS3-spel skiljer sig från PS1- och PS2-spel som har ISO-format .pkg såväl som i form av en intakt mapp eftersom det är en fil som migreras direkt från själva konsolen.

Även om det är lite annorlunda är sättet att installera dessa två typer av format samma, gäng. Allt ApkVenue kommer att diskutera i sin helhet i detta avsnitt.

För det här exemplet är spelformatet som ApkVenue använder .pkg. Så här spelar du PS3-spel på en bärbar dator som du kan träna just nu:

 1. När du är klar med nedladdningen av det PS3-spel du vill öppna, öppnar du RPCS3-programmet och väljer meny Fileroch välj sedan Installera .pkg.
 1. Exempelspelet som ApkVenue använder den här gången är i form av .pkg så valen är installera .pkg. Men om spelet laddas ner i en annan form är allt du behöver göra att välja alternativet Lägg till speloch välj sedan spelmappen.

 2. Hitta var du sparade filen och välj den Öppen. Om det finns 2 .pkg-filer måste du göra installationsprocessen två gånger på samma sätt.

 1. När installationen är klar kommer spelet att visas i huvudemulatorns meny. Dubbelklicka för att spela spelet.
 1. Gjort! Du kan omedelbart njuta av olika PS3-spel, från RPG-spel till actionspel, även om du kan spela efter eget hjärta.

Det är några steg från hur man spelar PS3-spel på en PC eller bärbar dator utan fördröjning. Denna metod kan hjälpa dig att spela spelet som du alltid har drömt om men aldrig kommit till.

Även om det är ganska bra utvecklas RPCS3-emulatorn fortfarande varje dag och fler och fler PS3-spel börjar spelas på denna emulator.

Om det fortfarande inte är klart kan du lämna en kommentar på den här sidan och ApkVenue kommer att försöka svara på din fråga så bra som möjligt.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found