video: hur man ställer in den senaste gitarr med en tuner-applikation på en Android-telefon

Att ställa in gitarr kräver hög koncentration. Den här gången vill ApkVenue ge dig hur du ställer in den senaste gitarr med en tuner-applikation på en Android-mobiltelefon.

Om du gillar att spela gitarr finns det en sak du definitivt kommer att göra mycket. Nämligen inställning (stam) stränger gitarren till rätt ton, så att den ger ett trevligt ljud när det spelas. Stam manuellt kräver gitarr känsla bra och hög koncentration. Den här gången vill ApkVenue ge dig sätt stam den senaste gitarr med en tuner-applikation på en Android-telefon.

  • Hur man spelar Guitar Hero (PS2) på en Android-smartphone
  • Nu kan din bärbara enhet enkelt ställa in gitarrsträngar
  • Hur man ställer in gitarrsträngar med hjälp av Guitar Tuner

För nybörjare, stam gitarr är verkligen en ganska svår sak. När du ställer in gitarren måste du verkligen kunna justera tonen i det ljud som produceras av varje sträng. Det tog ett tag att vässa känsla och dina örons känslighet för ljudet av gitarrtoner. Men om du inte vill bli störd, finns det sätt stam den senaste gitarr som är mer praktisk. Nämligen genom att använda en Android-applikation som heter PitchLab Guitar Tuner. Denna applikation kan du använda för stam gitarr till en standardton. Här är stegen för att använda den.

Så här stammar du den senaste gitarr med tuner-applikationen på en Android Mobile

  • Ladda ner PitchLab Guitar Tuner-applikationen nedan och installera den sedan på din Android-telefon.
PitchLabApp video- och ljudappar LADDA NER
  • Öppna appen så ser du en bild av ett gitarrhål, komplett med alla sex strängar.
  • Ta nu din gitarr. Plocka sedan den första strängen (botten).

  • Var uppmärksam på indikatorerna i applikationen. Om texten visas "TUNE UP", dra åt stränginställningarna tills texten visas "I SAMKLANG".

  • Men när skrivning visas "TUNE DOWN", lossa sedan inställningarna för gitarrsträngar tills texten visas "I SAMKLANG".
  • Gör samma sak med strängarna 2, 3, 4, 5 och 6. Så att när en efter en strängarna hörs kommer orden att visas "I SAMKLANG".

Nu är alla dina gitarrsträngar på -stam perfekt till standardtonen. Hur? Det visar sig att vägen är väldigt lätt stam den senaste gitarr med en tuner-app på en Android-telefon? Om instruktionen om att använda programmet som ApkVenue skrev ovan fortfarande är oklar, oroa dig inte. Därför har ApkVenue förberett en cool video som ApkVenue gjorde speciellt för dig. Se videon nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found