5 Android-spel med enkel gameplay som garanterat är beroendeframkallande

Mobilspel har exploderat sedan smartphones blev en av de måste-ha enheterna för alla. Med ankomsten av iPhone och flera Android-baserade smartphones har den genomsnittliga vuxna som inte har något intresse för att spela spel oväntat förvandlats till en spelare på grund av mobilspel.

Mobilspel har exploderat sedan smartphones blev en av de måste-ha enheterna för alla. Med närvaron av iPhone och flera Android-baserade smartphones i genomsnitt vuxna som inte har något intresse av att spela spel förvandlas oväntat till en spelare på grund av mobilspel.

Anledningen? Ja, för mobilspel erbjuder bekvämlighet när det gäller att spela och de flesta av dem är spel gratis att spela aka gratis. Tja, i motsats till PC- eller konsolspel som oftast har komplexa eller komplicerade spel, tenderar spel på Android mot enkel men kan fortfarande vara beroendeframkallande. Här är några Android-spel med enkel gameplay som du måste prova.

  • De 10 mest avslappnande Android-spelen, Ngabuburit känns inte länge!
  • 10+ bästa och mest populära Android-spel 2018, måste laddas ner!

5 Android-spel med enkelt spel som garanteras vara beroendeframkallande

1. 2048

Du kanske har hört talas om det här spelet tidigare. 2048 är ett spel pussel med ett enkelt spel där spelare måste trycka på två rutor med samma nummer för att skapa en ny ruta med dubbelt värde. Fortsätt att multiplicera varje kvadrat tills det når 2048 och så vidare. Även om det ser enkelt ut är det här spelet i verkligheten inte så enkelt. 2048 är ett av de spel som får spelarna att prova om och om igen, och det är naturligtvis allt för att det här spelet är så beroendeframkallande.

2. Smash Hit

Dessutom finns det ett spel som heter Smash Hit, som vanligtvis spelas för att lindra stress. Detta spel kräver att spelare kastar bollen i glaset i olika former som blockerar spelaren. När spelet fortskred, glashinder som presenteras blir också allt svårare och kräver snabba reflexer för att övervinna det. En av de bästa sakerna med detta spel är den mycket krossade glaseffekten realistiskt. Bortsett från de ständigt ökande glashindren, gör det faktum att bollarna i spelet är begränsade, spelet har sina egna svårigheter, även om det mestadels är gameplay det som erbjuds är väldigt enkelt.

3. Limbo

Limbo är ett spel som har blivit en hit på Xbox 360, som äntligen exporteras till både PC och mobil. Till skillnad från de andra portgenererade spelen som mest misslyckas har Limbo till och med lyckats. Limbo berättar historien om en pojke som försöker bli sin syster i en värld full av faror. Spel som är konstnärlig och enkel men läskigt, skapar en läskig atmosfär i detta spel. Ändå betyder det inte att Limbo är ett riktigt mörkt spel, för det här spelet har ett antal intressanta hinder och pussel som måste lösas.

4. Zen Bound 2

Ett mycket enkelt koncept men kan bara göras av experter, Zen Bound 2 kräver att spelare fäster rep runt föremål i olika former för att få maximal täckning. Det låter enkelt, men när spelet fortskrider tar det solid strategi eftersom det givna repet blir kortare. Zen Bound 2 är utan tvekan ett avkopplingsspel med pusselspel som är ganska tröttande för sinnet. Med det faktum att detta spel inte har en tidsgräns eller nödvändigheten av att göra det snabbt, gör det detta spel ganska lämpligt för barn.

5. Tiny Wings

I Tiny Wings-spelet kommer spelarna att styra en fågel utan vingar som försöker flyga. Hur? det vill säga genom att "dyka" under jorden och sedan säkerhetskopiera en betydande flygtid. Tiny Wings är ett spel med ett enkelt koncept lätt att lära, men svårt att bemästra. De dynamiska nivåerna som erbjuds i detta spel säkerställer att alla spelare är de får inte en nivå med samma design. Detta spel är också utrustat med miniutmaningar som kan fördubbla en spelares poäng eller poäng. Med gameplay enkel, Tiny Wings är lämplig för alla åldrar.

Det var lite info om Android-spel med gameplay enkelt som garanterat blir beroendeframkallande. Det enkla eller enkla konceptet som erbjuds av spelen ovan är perfekt för dig som är lat för att vara komplicerad. Och naturligtvis är spelen ovan mycket passande att spela i väntan på att bryta fastan. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found