9 urbana legender bakom den legendariska anime

Tillsammans med dess popularitet har en del av följande legendariska anime inte undgått den urbana legenden om kreativa nätanvändare.

När vi pratar om urbana legender, visas detta ofta tillsammans med filmer, spel, böcker, teknik eller andra saker.

Myt i sig är en historia eller myt som sprider sig mycket från mun till mun. Inte bevisat sant, men inte heller bevisat ljuga, gäng.

I själva verket undgår japanskspråkig underhållning som anime inte den urbana legend som skapats av samhället, du vet, gäng.

Oavsett historiens sanning måste det erkännas att denna typ av urban legend fortfarande är intressant att följa, speciellt om du är en animeälskare.

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera om den urbana legenden bakom den legendariska anime vilken kanske en av dem är din favorit, gäng!

Urban Legend Legendary Anime

Är du nyfiken på de ständiga legendhistorierna kopplade till några av dessa legendariska anime?

Här är några av de urbana legenderna som täcker några av de legendariska japanska anime-teckningarna.

1. JoJos bisarra äventyr förutspår WTC-evenemang

Anime JoJos bisarra äventyr eller vad på japanska kallas JoJo nej Kimy na B ken är en japansk mangaserie skriven och illustrerad av Hirohiko Araki.

Intressant, enligt en växande urban legend, tros denna mangaserie ha varit förutspådde framgångsrikt händelserna den 11 september, World Trade Center du vet, gäng.

Detta kan ses i den 20: e volymen av JoJo's Bizarre Adventure-serie som sändes i februari 1991.

I det här avsnittet kan du se numret "911" som är tydligt skrivet på tröjan "Prophet Stand" eller JoJos övernaturliga kraft som är formad som en människa.

Inte bara det, i bakgrunden finns det också en bild av en halvmåne och ett flygplan som passerar förbi.

Från dessa tecken anses JoJos Bizarre Adventure-serie sedan ha lyckats förutsäga händelserna i WTC 9/11.

2. Crayon Shin-chan är en flashback-berättelse när Shin-chan fortfarande levde

För dina barn från 90-talet måste du vara bekant med denna japanska tecknad serie, eller hur?

Tyvärr måste tecknade serier som berättar historien om en 5-årig pojke som heter Shin-Chan "drunkna" utan klarhet i hur historien i det senaste avsnittet.

Enligt teorin som utvecklades i samhället, den sista episoden av Crayon Shin-chan Detta kommer att avslöja karaktären Shin-chan som faktiskt dog vid 5 års ålder.

Karaktären Shin-chan tros ha dött efter att ha räddat sin yngre bror som nästan drabbades av en bil.

Myter som utvecklas i samhället tror också att i själva verket alla Shin-chans onda historier och äventyr som visas bara är hans mors fantasi.

Oavsett om det är sant eller inte om den urbana legenden som är kopplad till denna mangaserie, men försvinnandet av det sista avsnittet av Crayon Shin-chan är fortfarande ett mysterium, gäng.

3. Doraemon-serien visas mystiskt

Inte mindre populär än Crayon Shin-chan, en japansk mangaserie Doraemon Detta visar sig också vara omgivet av mystiska men också rörande urbana legender, du vet, gäng.

Detta hände samma dag som de två mangaka som var Doraemon-seriens skrivlag, Fujio och Fujiko, dog.

Den dagen, precis vid midnatt, dök plötsligt denna Doraemon-serie upp på TV, gäng.

Det som rörde sig var att den mystiska sändningen visade Nobitas karaktär som dök upp bakom kameran och sa adjö till publiken.

Enligt ett vittne blev TV-skärmen svart så snart Nobita sa det och visade inte det minsta kredit titel.

Under tiden säger en annan urban legend om Doraemon att hela Doraemon-berättelsen faktiskt bara är en dröm som Nobita upplevde när han var i koma.

4. Spirited Away är en berättelse om sexindustrin

Spirited Away är en film som släpptes i Japan i juli 2001 och lockade framgångsrikt en publik på cirka 23 miljoner människor, du vet, gäng.

Vinnande en Oscar 2002 i kategorin bästa animerade film, som skulle ha trott att enligt en växande urban legend är Spirited Away faktiskt en historia om sexindustrin.

Spirited Away antas vara en bild av sexlivet i Japan där de offentliga baden där Chihiros karaktär fungerar faktiskt är bordeller.

Dessutom, när han arbetade på badhuset, ändrade Chihiro också sitt namn till "Sen", vilket är en ganska känd praxis inom sexindustrin.

Urban Legend Other Legendary Anime ...

5. Minky Momo förutspår en jordbävning i Japan

Inte bara JoJos Bizarre Adventure-serie, som enligt legenden kan förutsäga framtida händelser, utan också anime-serien Minky Momo, du vet, gäng.

Minky Momo tros ha förutsagt inte en gång utan två gånger jordbävningar som inträffade i Japan.

Den första profetin inträffade 1983, då det 46: e avsnittet av serien sändes, berättade historien om att en mindre jordbävning hade drabbat Kanto-regionen.

Oavsett tillfällighet eller inte, faktiskt drabbade den japanska jordbävningen havet landet med smeknamnet Sakura och dödade 104 människor.

Den andra profetin inträffade när avsnittet sändes ut igen den 17 januari 1995 och det var en liknande men mycket allvarligare katastrof och dödade 6000 människor.

6. Karaktärer i min granne Totoro dör mitt i berättelsen

För er som gillar att titta på anime Min granne Totoro kan ha sett konstigheter i avsnittet, där de två karaktärerna Mei och Satsuki inte har någon skugga.

Från den konstigheten framkom äntligen teorin att de två kvinnliga huvudpersonens anime-karaktärer hade dött mitt i berättelsen.

Dessutom förklarar mötet mellan Mei och Satsuki med Totoro som anses vara en dödsanda ytterligare att teorin är sant, gänget.

Men denna myt blev slutligen avskräckt av Ghibli, som är studion för denna animefilm, och sa att förlusten av de två karaktärernas skuggor var ett trick för att hålla kostnaderna nere.

7. Sazae-san's senaste avsnitt saknas

Nästan lika ödet för mangaserien Crayon Shin-chan, den sista episoden av Sazae-san bara försvann utan klarhet.

Enligt en teori under utveckling kommer det sista avsnittet av anime-serien Sazae-san att avslöja att hela Sazae-familjen faktiskt har dött i en flygolycka.

Teorin bygger på namngivningen av karaktärerna i Sazae-san-serien som är uppkallade efter föremål som du kan hitta i havet.

Mycket roligt, ja, teorin om dessa nätanvändare, gäng.

8. Prince of Tennis Bör inte använda namnet på Tennis

Populär mangaserie Prince of Tennis detta har gett upphov till en urban legend i samhället på grund av den alltmer absurda tennisrörelsen.

Urban Legend tror att den officiella tennisorganisationen i landet motsatte sig namnet på tennis i titeln Prince of Tennis-serien.

På grund av detta bad den officiella tennisorganisationen äntligen att ändra namnet på den här mangaserien, du vet, gäng.

9. Laputa: Ha slottet i himlen Utökad avslutning

Urban legendteorin som omger japanska animerade filmer Laputa: Castle in the Sky detta tror att filmen har förlängt slut.

Senare inuti förlängt slut den kommer att innehålla en scen där Pazu besöker Sheeta i sin hemstad.

Inte bara den scenen, de som tror på denna myt tror också att det kommer att finnas en scen där Sheeta gömmer kristaller i en eldstad.

Emellertid förnekades detta urbana legendrykt äntligen av Ghibli filmstudio, gänget.

Det är några teorier eller urbana legender som omger den legendariska japanska anime, gäng.

Även om den exakta sanningen inte är känd, har denna typ av urban legend blivit vanligt och svår att stoppa.

Läs också artiklar om Out of Tech andra drar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found