äcklig! Dessa 7 spel är de konstigaste spelen på Android

Den här gången berättar ApkVenue dig om de 7 konstigaste spelen på Android. Kom igen, titta på följande lista.

Vem gillar inte det spel? Nästan alla gillar det, förstås. Dessutom ett brett utbud av spel du kan spela på en Android-smartphone idag.

Förutom spel med allmänt spelade genrer som tävlingsspel eller krigsteman finns det också spel med unika teman och tenderar att vara konstig. Om du aldrig har stött på ett konstigt spel när du spelar spel på Android kommer ApkVenue att berätta för dig den här gången 7 av de konstigaste spelen på Android. Kom igen, ta en titt på följande lista.

  • 10 Android-spel med mest pengar i februari 2016
  • Spännande! Det här är 12 old school-spel som kan spelas på Android-telefoner
  • 10+ Android GTA-spel som du måste spela

Äcklig! Dessa 7 spel är de konstigaste spelen på Android

1. Ultimate Chicken Horse

Ultimate Chicken Horse är multiplayer-plattformsspel unikt där spelarna korsar nivåer som en kyckling, häst, får, kameleont, kanin eller ekorre. Detta spel är nu tillgängligt för nedladdning på SHIELD Android TV och SHIELD Tablet. Spelarens uppgift är att nå slutet på nivån före sin motståndare.

Vrida här är så länge som spelaren faktiskt bygger sin egen nivå när de tävlar medan de tävlar ömsesidigt sabotera varandra genom att placera olika föremål, fällor och faror i deras väg. Intressant och underhållande, till skillnad från andra konkurrenskraftiga multiplayer-spel där ute.

2. Tofu Hunter

På varje nivå ser du olika typer av djur runt skogen och måste fotografera djur begärda. Enkelt men inte alltid lätt. Du måste träffa målet flera gånger för att nå döda och de springa på första träffen så att saker kan bli lite knepiga. Ju bättre du ser ut, desto mer pengar får du och desto bättre vapen använder du. Det här spelet är löjligt, och det är dess fördel.

3. Fist Puncher

Till att börja med är förutsättningen räddade ett antal skönhetstävlande tävlande som har fångats av en mystisk brottsling som heter Mjölkbud. För det andra inkluderar fienderna du möter under spelet en grupp ligister och nunnor med huva. Dessutom består ditt team av biodlare, läkare och ungdomar beväpnade med slangskott.

Varje karaktär kan slå, sparka, hoppa, kämpaoch gör speciella drag. Även när du är klar med spelet kan du granska alla nivåer för upptäck spelets hemligheter och påskägg.

4. Hungry Shark World

Lite galen, den här undervattenshandlingen placerar dig som en haj vars huvudsakliga uppdrag är att äta allt och gör honom till kung över havet. Allt du behöver göra är att simma runt andra havsdjur för att locka dem. Börjar med lite fisk och krabborkan du sedan fortsätta spela tills du får större byte.

5. Rörmokare spricka

Vem av oss kan ärligt säga att när Träffa någon vars skinkor är halvaxponerade skulle vi inte frestas till sätta något in i sprickan? Det här är din chans att göra det.

6. Thumbzilla

Ledtråden finns i titeln. I Thumbzilla tummen upp fötterna på en jätte Godzilla-liknande varelse när du trampar och förstör gatorna. Du kommer att gå igenom staden och förstöra så många byggnader, fordon och människor som du kan hitta.

Det finns tre rörelser: gå, stampa och sparka. Tryck på tummen på skärmen och ett par stora ödlben kommer att svänga. Ibland stöter du på en mystisk bonus som ** förvandlar dina fötter ** till balettskor eller ett par fotbollsskor som kan användas för att sparka bollen för att orsaka ytterligare skador.

7. Hopeless: The Dark Cave

Den här rolig och läskig. Du är en söt liten klump, beväpnad med en pistol, som verkar fångad, rörlig, i rampljuset och omgiven av mörker. Ibland monster kommer att dyka upp från mörkret och attackera dig från slumpmässiga vinklar och du måste röra vid dem för att skjuta dem döda. Var försiktig, för varelser som närmar sig kommer ibland att bli andra klumpar som går med dig i striden.

Tja, där är det 7 av de konstigaste spelen på Android. Är du intresserad? Vilken är din favorit? Snälla du dela med sig i kommentarfältet nedan. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found